Jeszcze jeden złośliwy bug. Edytowałem pierwszego posta w temacie Kanał Ventrilo i zobacz co wyszło. A było tak ładnie...
Jeszcze jeden złośliwy bug. Edytowałem pierwszego posta w temacie Kanał Ventrilo i zobacz co wyszło. A było tak ładnie...
Da się dorzucić do bloków z prawej najnowsze wpisy w blogach? To zwiększyłoby sens ich pisania
Reputacja została dodana przez dwunastolatka by jechać takich jak ja bo coś mi się tu nie podoba...
Co z ikonami redakcji itp? Chyba trzeba wrzucić od nowa, bo w ogóle nie wyświetla. I jeszcze warny - nie mogę wejść w swoją 'kartotekę' ;p.
Ave
Nie wiem czy ktoś już ten temat poruszał i czy to tu powinienem pisać...da się wyłączyć kontrole floodu na SB?;] Bo to trochę irytujące jak trzeba czekać 10 sekund...
eeee zig masz zwidySkin ma jedną wadę - wyświetla nicki w postach wszystkie na czerwono, a w sb wszystkim szarakom na czerwono też. I w ten sposób wszyscy jesteśmy adminami .
Coś w tym prawdy jest, a teraz na temat reputacji, kto ma najwięcej karmy? Kacperex? Jeżeli tak to wyczuwam tutaj zwykłe lizusostwo, bo admin niby jest naj naj ?Reputacja została dodana przez dwunastolatka by jechać takich jak ja bo coś mi się tu nie podoba...
To dalej jest to bez sensu, po co to jest?Nie to, że chciałbym cię obrażać ale to właśnie była reakcja dwunastolatka. Bo większość olewa i śmieje się z tej reputacji, a ty przejmujesz się nią jak nastolatka kolejnym pryszczem.
Coś w tym prawdy jest, a teraz na temat reputacji, kto ma najwięcej karmy? Kacperex? Jeżeli tak to wyczuwam tutaj zwykłe lizusostwo, bo admin niby jest naj naj ?Reputacja została dodana przez dwunastolatka by jechać takich jak ja bo coś mi się tu nie podoba...
Jeżeli ktoś ma rację to go może poprze jedna mądra osoba, ale czemu do cholery admin po kilku dniach ma prawie 20 punkcików jakiejś żałosnej karmy ? Za to, że zrobił nowe forum? Na stare nie płakaliście, usuńcie reputację.