Gothic Up Serial

Status
Zamknięty.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
co do postu Shawna
CYTAT
Ooo tak.To by było maksymalnie "cool".Można by zrobić tak, że Najemnicy dla Beliara, Buntownicy dla Innosa, a ZŚM dla Adanosa.Tylko mi nie pasuje z tym królem.Czemu, do jasnej ciasnej miałby wywalać z kontynentu swoich sprzymierzeńców???

Jeżeli nasz prawdziwy bezi został królem i grał po stronie orków, to wywalił buntowników na khorinis nie?

Silden

RPG'owiec
VIP
Więc trza się zdecydować, czy wziął w G3 stronę Asasynów, Buntowników, czy może, Orków. :/

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Najfajniej by było jakby wziął tą orków, wtedy byśmy mieli najwięcej możliwości fabularnych że tak powiem.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Zróbmy tak że bezi minął się z buntownikami i królem jest jeszcze Rhobar II co?

Aha, looknijcie na to <klik>

A będę mógł montować sceny? Bo mam Sony Vegas i bardzo mi się spodobał xD

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
47 mb, ja pierdziu co to jest ale ok już zasysa mi.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
20 sekundowy filmik... nie mam pojęcia dlaczego tyle zajmuje - będę musiał z tym posiedzieć jak zmniejszyć wagę, ale na razie zasysajcie

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ok mam, to tak zajebi*te tylko na tych cegłach to by fajnie wyglądało jakby tym "szprajem" malował jakiś ziomuś albo poprostu kursor. a dalej to cód miód, chociaż zamiast tego TV dać SERIAL, hm?

Thran

Che Świniara
CYTAT(ArminaS @ 24-06-2009, 13:42) index.php?act=findpost&pid=224052
Może niech najpierw khorinis będzie po stronie najemników, przybywają buntownicy żeby odbić, odbijają a najemnicy idą na "spaloną" farmę onara - później przybywa bezi i myśli do kogo dołączyć

A ZŚM? Odłączą się od wszystkiego, zamkną się w klasztorze i będą neutralni co do konfliktu

Armi to jest genialne ! ale beziego to już zostawmy w spokoju ;) ale konflikt buntowników i najemników mnie się podoba z podbijaniem i odbijaniem khorinis a ZŚM to siedzieli by neutralnie w klasztorze oczywiście było by to schronienie dla mieszkańców khorinis ;)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Dzięki, oceń jeszcze filmik xD. A może najemnicy pójdą do zamku w GD? I przydało by się żeby jakiś w miarę dobry modder pozmieniał trochę mapy, np. spalił farmę, koło zakonu dawał namioty na ludzi którym nie udało się dostać do klasztoru itd.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
I żeby było ciekawiej w każdej z baz mógłby siedzieć jeden z magów sprzedając zaopatrzenie magiczne,
np u buntoli w mieście ten co był, a na farmie u najemników ten mag ognia co siedzi w winiarni w klasztorze zapomniałem imie.

Thran

Che Świniara
Jeśli chodzi o ogień ITD, można uzyskać efekty ognia dzięki kodom które podałem w temacie w tym dziale, co do moddera to zagadam do Patoka dziś bo niedługo montuje sprzęt i robie format, a co do najemników to dobry pomysł by byli w GD ale co z palisadą orków ? może dodać tam jakąś wioskę za palisadą gdzie orkowie mieli by bazę na współkę z najemnikami ?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Na farmie Onara też powinno siedzieć kilku orków, ale tak tylko na znak pokoju.

Thran

Che Świniara
Jest problem.

By zrobić spaloną farmę onara potrzeba nowych tekstur, to samo z wioską orków.

Ale pogadam z kim trzeba jeszcze.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Przede wszystkim to ma być komedia.
A więc pomysł z pojawieniem się Beziego i jego wyborem między gildiami jest moim zdaniem bardzo dobry, bo można wtedy wymyślić wiele rzeczy.
Plan jest taki.
Buntownicy w Khorinis
Najemnicy na farmie Onara
ZŚM w klasztorze Magów Ognia.
Można zrobić c, że Bezi zostaje wywalony z Myrthany z powrotem do Khorinis i znów musi dokonać wyboru co do frakcji, podczas gdy między Buntownikami i Najemnikami ( z którymi sprzymierzają się orkowie ), dochodzi do walk.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Można zrobić żeby było jeszcze śmieszniej dużo takich małych smoków z którymi bezi musi gadać bo ma oko innosa(można zmienić mu nazwe), a smoki można skopiować i pomniejszyć odpowiednimi kodami niee?

Arminas

Wybraniec Adonix'a
CYTAT
By zrobić spaloną farmę onara potrzeba nowych tekstur, to samo z wioską orków.

Ale od tekstur to ja mogę być, kiedyś siedziałem u Nordmarians Team

Aha, oceńcie filmik

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Filmik fajny, widać, że znasz się na tym co robisz :). Masz moje błogosławieństwo na dalszą robotę ;p.

Co do fabuły, to już za dużo chyba wam pomysłów się namnożyło. Niech ekipa trzymająca władzę podejmie ostateczną decyzję, bo co głowa to pomysł (w sumie to dobrze).

Silden

RPG'owiec
VIP
CYTAT
(można zmienić mu nazwe)

Oko Chucka Norrisa? xD
CYTAT
kiedyś siedziałem u Nordmarians Team

Ja siedzę i piszę im questy.Właściwie to mi się nie chce, a Kudlik do mnie nie pisze, ale szczegół. xD
Afilmik jest fajny.Tylko zamiast "TV" dać może "Team" i zrobilibyśmy kolejną grupę filmową. xD

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CYTAT
CYTAT
(można zmienić mu nazwe)

Oko Chucka Norrisa? xD

Nie no weź Shawn, to ma być mądre i zarazem śmieszne, ale bez przesady wystarczyłoby coś w stylu jak było w jakiejś przeróbie soczewka innosa czy coś w ten styl.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom