Zomin
Member
Wcale nie mówię, że chcę wszystkimi rządzić. Poprostu uzyskałem poparcie dużej części forum. Nie chcę robić tu za jakiegoś pana i władcę. Czlapek, jeśli chciałeś pomagać, to dlaczego się nie zgłosiłeś? Jak zapewne wiesz, czerpałem pomysły od Zenka, jednak nie wziąłem starego składu, a utworzyłem nowy. Wystarczyło napisać do mnie na GG/SB/PW i tyle.. Nie będę przecież pytał się każdej osoby na forum z osobna, czy pomoże. Część znam, wiem mniej więcej, kto może pomóc i dlatego to właśnie tych ludzi wybrałem.
Co do Booma, o ile się nie mylę, dał już sobie spokój z kręceniem tego serialu.
Bury, ty nie rozumiesz, co znaczy pojęcie "Narzucać się"? Cały czas powtarzasz, że nie będziesz, ale wciąż to robisz.
Jeśli chodzi o dubbing, to jeszcze bardzo długa droga przed nami. Właśnie edytujemy z Bojanem scenariusz(czy może, układamy go z tych moich wypocin). Najpierw trzeba spisać dialogi i ostateczną wersję scenariusza, następnie stworzyć nowe grafiki i lokacje, nakręcić film, posklejać go.. A dopiero na koniec zostawić podkładanie głosów.
Co do Booma, o ile się nie mylę, dał już sobie spokój z kręceniem tego serialu.
Bury, ty nie rozumiesz, co znaczy pojęcie "Narzucać się"? Cały czas powtarzasz, że nie będziesz, ale wciąż to robisz.
Jeśli chodzi o dubbing, to jeszcze bardzo długa droga przed nami. Właśnie edytujemy z Bojanem scenariusz(czy może, układamy go z tych moich wypocin). Najpierw trzeba spisać dialogi i ostateczną wersję scenariusza, następnie stworzyć nowe grafiki i lokacje, nakręcić film, posklejać go.. A dopiero na koniec zostawić podkładanie głosów.