Gothic Up Serial

Status
Zamknięty.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
mi się pomysł zrobienia serialu bardzo podoba, tylko trzeba faktycznie zabrać się do roboty a nie tylko marzyć... są wakacje więc to chyba jedyna szansa by cokolwiek zdziałać w tym kierunku

na efektach i kręceniu to się nie znam. reżyzeria - odpada, choć mogę rzucic okiem i ew coś doradzić
ale gdybyście potrzebowali babskeigo głosu to mogę spróbować /tylko sprzęcik nagrywający naprawie/

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zawsze chciałem spróbować swoich sił w podkładaniu głosu ;]
Jeśli to na prawdę wypali to jestem chętny :)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
ArmonaS do efektów to ci się może przydać: http://www.youtube.com/watch?v=rJR3nq2aTWM...&playnext=1 są trzy części pozostałe dwie na pewno znajdziesz.
No ludzie mam nadzieje że to wypali tyle osób się w to angażuje jeszcze może ktoś pomoże ekstra jest.
Abisynka na pewno znajdzie się dla ciebie rola jakiejś panienki w burdelu^^ ale o wiele wiele więcej będzie.
Przydało by się gdy już zbierzemy cały skład to scenarzyści wzięli by się do roboty i byśmy w jakimś terminie na gg pogadali i scenariusz co do fabuły no i oraz ten pierwszy odcinek!

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Z tego co mi wiadomo to mam być scenarzystą.Jeśli chodzi o to spotkanie to dopasuję się do innych;]

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Arven to może jednak pogadam chociaż z Ezim czy już załatwione z tym Patokoiem jeżeli tak to podajcie mu mój gg bo chce z nim pogadać co i jak. 1592518

Broother

Member
CYTAT(Bury_Zenek @ 20-06-2009, 20:39) index.php?act=findpost&pid=223776
Ale jak to widzisz bo nie rozumiem cię za bardzo że przedstawia ona o użytkownikach? bo mi raczej chodziło o walkę innosa z beliarem której np. innos ma tam swoją drużynę boma, rangiza, arvena a beliar zenka, baala, bojana i oni walczą ze sobą o miasto Khorinis ze swoimi wojskami.

Chodzi o to, że film pokazywałby jacy są użytkownicy forum. Do tego dodałoby się trochę humoru, jakąś fajną fabułę - cut, miut i banany :p

A jeśli nie, to zawsze mogę coś doradzić. Spróbowałbym wyłapać wszelkie błędy w dubbingu i ogólnie powiedzieć co jest nie tak (wg. mnie). Co do spotkania, to może chat GUp? Mam jeszcze zapisany link - http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=gothicup.

Thran

Che Świniara
Jeśli chodzi o mnie.

Pomysł jest ciekawy ale wątpie czy wykonalny, bo niewiem naprawdę kto ma się tego podjąć jeśli nie uda się nakłonić Eziego czy Patoka naprawdę, a mam znajomości na scenie filmowej Gothica i wiem że ciężko będzie nakłonić. Baa ledwo mi się udało nakłonić Patoka do kręcenia Ostatniego Starcia na Returning. Oczywiście mogę uruchomić kontakty z reżyserami ale złotych gór nie obiecuje.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Może jeśli robimy komedie to będzie ivoną robiona? bo to jest najlepsze do komedii

czlapek14

Member
Ivo tylko w ostateczności. Nie chcemy w końcu robić filmu dla dzieci neo. Fajny filmik wystawił niedawno diegothic o maratonie :D były tam bluzgi ale też zabawne żarty. Myślę że powinniśmy iść w tym kierunku tylko bluzgi w ostateczności, albo żeby po prostu wyglądało to estetycznie. Fajnie by było w ogóle gdyby każdy z nas dubbingował siebie. To by nadało trochę realizmu :D tylko znowu masa roboty z przesyłaniem do każdego filmu i scenariuszu żeby się taki gość wczuł i żeby to było zabawne.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
CYTAT
Abisynka na pewno znajdzie się dla ciebie rola jakiejś panienki w burdelu^^ ale o wiele wiele więcej będzie.

o zgrozo :lol: , już się zaczynam bać tego 'o wiele więcej' , a uprzedzam żadne przekleństwo nie przejdzie mi przez gradło :p /rzadko klnę i słabo mi to wychodzi/

zastanawiam się czy te sławy filmowe znajdą czas i ochotę by się za to zabrać, ale może ^_^

ustalcie kto jeszcze /oprócz baal'a/ pisze scenariusz. można im jakieś pomysły podesłać /by wesprzeć/, a bluzgi mozna zastąpić innym słówkami i też moze być wesoło, wszystko zależy od fabuły, dialogów itd

Broother

Member
CYTAT(czlapek14 @ 21-06-2009, 21:02) index.php?act=findpost&pid=223842
...Fajnie by było w ogóle gdyby każdy z nas dubbingował siebie. To by nadało trochę realizmu :D...

Nie da rady, ostatnio mi się mikrofon zje... zepsuł. Do tego komedia robiona w Gothic, to nie tylko Ivona i lawina przekleństw od tak sobie. Otrzymała taki status po żałosnych (wg. mnie) filmikach typu Gothic: Prawdziwa historia. Tu trzeba się postarać, zrobić coś nowego.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Aha, rezerwuję sobie stworzenie loga - jak tyko pewna strona ruszy to od razu zabiorę się do roboty :)

Aha, reżyserka mi nie wyszła - Arven będziesz musiał sam się bawić

Bury_Zenek

Rycerz Wody
No to poszukujemy reżysera. Zapewniam was że przekleństw nie będzie chyba że w ostateczności ale bardzo rzadko. Abi ja żartowałem i wątpię abyś musiała przeklinać Tak strasznie dużo nie będzie tylko każdy będzie dubbingował siebie a ty prawdopodobnie będziesz jedną z kilku głównych postaci. Ivony więc nie będzie to był głupi pomysł. Jeszcze możecie się zapisywać tylko scenariusz i scenograf już mamy w komplecie lecz im więcej osób do dubbingu tym lepiej.
Podejmuje się reżyserii

Bury_Zenek

Rycerz Wody
spoko czlapek zapisuje cie do reżyserki będziemy wspólnie robić ok? ty będziesz robić w khorinis ujęcia bo mi tam lekko zacina.
Dobra już role mamy lecz do dubbingu nigdy za wiele zapoznajcie się ze swoimi rolami(1post napisane kto jakie role) jeżeli coś jest nie tak to piszcie

Broother

Member
CYTAT
(1post napisane kto jakie role)

Nie rozumiem tego zdania. Mógłbyś napisać po polsku? ^^

Bury_Zenek

Rycerz Wody
w pierwszym poście napisałem kto jaką role odgrywa
CYTAT
-Reżyser (Bury_Zenek czlapek)
-Ekwipunek postaci efekty specjalne tekstury (ArminaS)
-Scenariusz (Nekromanta_Boom Bury_Zenek)
-Scenograf (Nekromanta_Boom Bury_Zenek)
-montaż (Arven)
-Dubbing (Nekromanta_Boom Arven Dragomir szczurek abisynka)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mam tam lekkie doświadczenie z dubbingiem, także bić do mnie jakby co.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom