Gothic Up Serial

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
No to róbcie tylko jak tak pójdzie to ja nic nie będę robić a sami stwierdziliście że to mój pomysł więc ja mam najwięcej robić

Zomin

Member
No cóż.. uważam, że powinniśmy jeszcze poczekać z tym zamykaniem. Wciąż jest szansa, że nam się powiedzie..
Tłumaczę Zenka:
On, Baal Isidro i Nekromanta Boom mieli robić scenariusz, jednak Boom pozbył się wspólników i chciał nagrywać jedynie część scen z tych, na które się umówili.
Póki co brakuje nam zachęty, jednak należy pracować jeszcze nad tym projektem. W składzie twórców musi jedynie zapanować pokój.. Musicie się dogadywać, panowie. Gdyby tylko udało nam się stworzyć coś tak wielkiego, jak serial, stalibyśmy się najsławniejszą stroną o sadze Gothic.. Musimy się przyłożyć. Jeśli chodzi o scenariusz(mniej więcej), mogę coś tam wyskrobać na boku, ogólną fabułę, postacie.. a może nawet i dialogi. Jak coś to piszcie mi na GG co do tej pory wymyśliliście. Dorzucę coś od siebie i jakoś to skleimy.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
CYTAT
mogę coś tam wyskrobać na boku, ogólną fabułę, postacie.. a może nawet i dialogi. Jak coś to piszcie mi na GG co do tej pory wymyśliliście. Dorzucę coś od siebie i jakoś to skleimy.
no i było dużo takich osób ale boom się ich pozbył

Zomin

Member
Ja jestem zbyt uparty, żeby tak poprostu mnie wywalił.. Jak już mówiłem, na boku.. To znaczy, napiszę wszystko, jeśli wspomożecie mnie swoimi pomysłami i wyślę naraz całość.. Wy to zedytujecie i będzie okey..

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
W dupie mam ten serial. Skoro uważacie mnie za całe zło, bawcie się sami.
Zenek, dzieciaku, chciałem byś nakręcił mi intro i pokazał, że warto się starać. Nie nakręciłeś, więc mnie pocałuj w dupę.
Piszcie sobie scenariusze i w 50 osób, mam to już gdzieś. 2 osoby to i tak za dużo. Ile jest filmów nakręconych na podstawie scenariusza więcej niż jednej osoby? Niewiele. Dlaczego? Bo za przeproszeniem, jeden by się wpieprzał drugiemu w robotę i by wyszła papka a nie ciekawa historia.
Ale róbcie jak chcecie. Ja rezygnuję ze stanowiska. Życzę powodzenia w realizacji.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Brawo Bury... Przez twój humorek wszystko się rozpadło.. Naprawdę owacje na stojąco... A tak w ogóle chce ktoś jeszcze to robić?

Silden

RPG'owiec
VIP
Ja na przykład.Miałem w wakacje nauczyć się robić filmiki w Gothicu, a to będzie niezły trening. :p Jakby co to wiecie... GG...

Zomin

Member
..i oczywiście ja. Nie zostawię czegoś takiego z tak błahych powodów. Od dzisiaj biorę się za pisanie scenariusza. Trzeba przyznać Boomowi rację, nad GOTOWYM scenariuszem może pracować więcej niż jedna osoba, ale podczas samego pisania są wielkie problemy(nie ma dwóch takich osób o tych samych upodobaniach, gustach czy o równym poziomie chęci).

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Boom mówiłem abyś się nie wściekał zróbmy jak uważasz ja nadal jestem za tworzeniem tego i ja też zawiniłem. Możecie mnie wywalić to powiem trudno jak nie to będę robić. Ale gdyby się w spokoju robiło scenariusz to byśmy dogadali się. Proponuję zagłosować czy produkcja ma trwać. Jeżeli będzie trwać to wybierzmy ponownie kto do czego się nada
Jak mnie nie chcecie to mówcie śmiało uszanuję waszą decyzję

Thran

Che Świniara
Ma trwać ale macie się dogadać bo to jest ważne ;)

Silden

RPG'owiec
VIP
Ja bym wziął BooMa, Zenia, ArminaSa, Zomina, Draga, Brootha, czlapka, mnie i tego od "Krzywonożnej przygody".Nie pamiętam nicka. ;P Jeśli się zgłoszą to bierem.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
przekazuje dowodzenie boomowi ponieważ jeśli wy nie chcecie abym coś robił to narzucał się nie będę

Broother

Member
Ja chce nad tym pracowac, powiedzcie co moge robic. Co do BooMa szefa, moze sobie byc ;)

czlapek14

Member
Dojdzie kiedyś do czynów? Czekam z niecierpliwością na jakikolwiek scenariusz. Jeśli tak to będzie się odwlekało przez następne 3 tygodnie to chyba sam się zabiorę za jakiś trailer z nudów. Mam już nawet na niego pomysł na pierwsze 5 sec :D Mówicie że to ma być komedia tak? Bury pieprzył o walce dobra ze złem. Może uda się to połączyć. A za szefa to mogę uznać Booma choć on już i tak dość dużo szefuje :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Trochę późno się zainteresowałem, ale lepiej późno niż wcale ;p.
Odbyłem rozmowę z Zominem i zostałem przyjęty na lektora, więc się nie bójcie, że nikt się nie zgłosi :p. Tak tylko piszę, żebyście wiedzieli.

Ave

Broother

Member
Doszedlem dp wniosku, ze musze wziac sprawy w swoje rece. Zglaszam sie na rezysera, ogladne ponownie poradnik fiolmowca i sekrety filmowe i sprobuje skleic intro. Do tego potrzebny mi jest scenariusz, rzecz jasna, dlatego czekam Ziomin. Jednak nie musisz sie spieszyc, bo do domu wracam za 10 dni - mozecie mowic, ze to za dlugo, ale czuje ze rezyser szybko sie nie znajdzie.

Moge takze pomoc przy korekcie scenariusza. Lubie bawic sie w takie rzeczy, wiec z pewnoscia wywiaze sie z zadania.

Moglbym takze skleic filmik i dubbing. Jak na razie czekamy na scenariusz, wiec wszystko sie okaze.

Pozdrawiam, Broother.

PS Napiszcie kto jakie ma zadania, kto kogo dubbinguje etc.

Zomin

Member
Doskonale, kogoś takiego właśnie potrzebowaliśmy!
Narazie nie mogę jeszcze nic powiedzieć, bo wielu rzeczy nie domówiliśmy(jutro dogadam się z Bojanem i trochę się dowiecie). Oczywiście, czas nas nie goni, nie podaliśmy terminów, więc 10 dni możemy przeczekać i wykorzystać je, by zrobić fabułę jeszcze ciekawszą, rozpisać dialogi itp.

Póki co podaję wam skład:
Główny scenarzysta, dialogi - Ja
Scenarzysta, korekty, dialogi - Bojan

Dubbing:
Abi - Abi
Diego - Bojan
Bezimienny -... jeszcze nie mamy, ale jest możliwość, że ja mu głos będę podkładał.
Gorn - też brak
Hagen - Arven
Lee - Dragomir
Cipher - brak
Etan - Shawn (pozycja niepewna, ale możliwa)
Narrator - Elessar

Reżyseria -Broother
Sklejanie filmów i kamera - Darth Revan, czlapek

Grafik - Arminas

Jeśli o kimś zapomniałem, to pisać..

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Jeżeli mnie zaakceptujecie i mnie nie będziecie opi**dalać to mogę dubbingować bezia choć i tak to pewnie nie wypali ale przynajmniej satysfakcje będziecie mieć i zomin radoche

czlapek14

Member
I tak oto powrócił wielki Zomin i mnie wypier**lił ze stanowiska. Już oszczędzę sobie różnorakich spostrzeżeń. No to kręćcie se sami ja ide w ślady Booma.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
I tak się tworzą dwie grupy booma i zomina w ten sposób NIC nie stworzymy... a Zomin wpadł i myśli że może każdym rządzić boom niech tu dowodzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom