Gothic Up Serial

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
ale macie pomysły ale zwolnijcie trochę bo nie nadążam podajcie swoje propozycje i z boomem poskładamy to
wow myślałem na początku że mnie wyśmiejecie z tym serialem a teraz to jest główny temat :D
Ja proponuje aby były jeszcze jakieś parodie typu bracia kaczyńscy nelly rokita itd :p

A dlaczego nie Tusk z Kwaśniewskim...? - Zig

Thran

Che Świniara
Drago ma racje, po co w to mieszać politykę i inne syfy z naszego świata ? wymyślmy humor rodem z Gothica no byle że bez bluzgów lub z minimalną ich liczbą ;)

Silden

RPG'owiec
VIP
Można dać tekst u maga.
"Mag-Dam ci teraz błogosławieństwo Innosa.
Bohater-A co ty jakiś Pyrokar jesteś???"
Albo coś w tym rodzaju.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
CYTAT
Afilmik jest fajny.Tylko zamiast "TV" dać może "Team" i zrobilibyśmy kolejną grupę filmową. xD

Chodziło mi o to żebyśmy się nazywali G'up TV (nazwa grupy) - to nie jest intro do filmiku, intro chciałbym żeby było ze scenek z filmu i trochę grafik.
CYTAT
a po co polityke do tego mieszac?

Polityki jest w cholerę, wszędzie siedzi... Zgadzam się z Dragomirem

Shawn, tekst fajny chociaż jakoś uśmiechu nie wywołał na mych ustach...

Silden

RPG'owiec
VIP
Chyba, że tak.To doda trochę oryginalności.A może to:
"Jakiśtamgościu-Żebym mógł zrobić tą miksturę, musisz mi przynieść...
Bohater-Tylko nie gadaj, że o kolejny quest "Przynieś, podaj, pozamiataj!"

<płacze> - Teach

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Logo jest świetne, tyle powiem.

Ciekawi mnie tylko co powiecie na to, że chyba każdy członek ZŚM ma jakąś gildię ;p Będzie można decydować czy chcę iść do klasztoru czy zostać z gildią? A może ZŚM bez względu na wszystko idzie do magów?

Thran

Che Świniara
Shawn boże święty nie wymyślaj dialogów ! wszystko tylko nie to ! niech ktoś inny wymyśla dialogi tylko nie ty.

Ja już kiedyś proponowałem założenie studia ale nie wyszło z tym pomysłem może teraz by się udało.

czlapek14

Member
Sorki ale na razie jestem niedostępny bo nie mam internetu. Jak mam coś robić to napiszcie tu bo nie wiem kiedy będę miał neta. Może jutro. A GG to tak w ogóle masz pod miejscem na avka :p

EDIT: Dobra nieaktualne :D jestem zwarty i gotowy do pracy (o ile zaś nie trzeba będzie przeinstalowywać G2NK) do 4 lipca :)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Ludzie uspokójcie się! Jak tak dalej pójdzie to nic z tego nie wyjdzie najwyżej temat do spamowania bo tu kompletny chaos się dzieje...
Modki prosiłbym was abyście zapanowali trochę nad tym tematem bo ja już nie daje rady

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
CYTAT(Arven @ 24-06-2009, 20:28) index.php?act=findpost&pid=224120
Ciekawi mnie tylko co powiecie na to, że chyba każdy członek ZŚM ma jakąś gildię ;p Będzie można decydować czy chcę iść do klasztoru czy zostać z gildią? A może ZŚM bez względu na wszystko idzie do magów?

Może niech ZŚM działa tak jak Wodny Krąg, że należą do niego członkowie różnych ugrupowań? Albo wybrać kilka osób, które będą tylko w Zakonie i nie będzie ich już w gildiach.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ja mam taką idee - niby buntownicy z najemnikami walczą, ale jednak czasami widać ze sie brataja ze soba ze tak powiem :p
mozna by zrobic sytuacje, za dnia wojownicze nastroje i walka, a po nockach razem gdzies gadaja i razem popijają; jakiejs szczegolnej nienawisci frakcji do frakcji tu nie ma, a wszyscy niby sa z tej samej ziemi.

Broother

Member
To by było dobre Drago. W bitwie jeden drugiemu prawie głowie odrąbuje, a w nocy w Karczmie pod "Martwą Harpią" piwko sobie popijają :p Jakiś fajny tekst by się zrobiło, okoliczności śmieszne i już by było dobrze...

czlapek14

Member
Trochę jak wtedy kiedy podczas 1 wojny światowej w Boże Narodzenie niemcy i brytyjczycy powyłazili z okopów i grali w piłę :D
Bury kiedy dostanę instrukcje co robić? Tylko jak coś to wieczorkiem bo za niedługo wychodzę.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
No i chęci były lecz lenistwo także więc niestety śmiem wątpić że coś zrobimy z tego :/ więc prosiłbym o zamknięcie tematu bo nic się nam chyba nie uda zrobić.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
O ile mi wiadomo wszystko stanęło na najważniejszym... na reżyserce. Zenek, wyjaśniłbyś może czy sam coś próbowałeś robić. I niech się też wypowiedzą ci, którzy mieli ochotę kręcić film.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
No ja i boom mieliśmy razem reżyserować lecz boom stwierdził że sam sobie poradzi. Więc zaczą coś bazgrolić ale długo to nie potrwało.
Edit: pomyłka mieliśmy tworzyć scenariusz no ale boom chciał co 3zdanie kręcić i było tylko tyle zdań i klapa

Broother

Member
Ten, nie rozumiem tego co napisales... Moglbys po polsku?

Zenio puacze bo mu boomcio posadę zajął

Bury_Zenek

Rycerz Wody
nie płacze a ty w ogóle coś rozumiesz?
ja baal i boom mieliśmy robić scenariusz ale boom wywalił baala a później mnie i chciał kręcić co kilka secn. dobra nie chce się kłócić zamknijcie temat bo i tak nic z tego nie wyjdzie...

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ale nic z tego nie wyjdzie bo co? Bo Boom stwierdził że nie umiecie mu pomóc w scenariuszu? Boom umie pisać fajne i ciekawe rzeczy, jedynie nam potrzeba reżysera, czyli wychodzi na to że poradzimy sobie nawet bez twojej pomocy. Boom, przejmuj projekt

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom