[Gothic 3] Community Story Project - Informacje, Newsy

Electric Dragon

Majster
Weteran
Dzisiaj odbyłem ciekawą rozmowę z kierownikiem tego projektu. Co jest pewne?

Premiera:

- Na pewno nie planują wypuścić specjalnego bożonarodzeniowego trailera w 2011 roku, a jednocześnie nie obiecują nam, że zagramy w pierwszej połowie 2011 roku. Realny termin premiery dodatku to druga połowa następnego roku. Ale też jak stwierdził GaHero:

"Nie mamy nad sobą wydawcy, który mówi nam 'musicie wypuścić dodatek na jesieni 2011'. Napotykamy na wiele błędów w zadaniach, ponieważ niektóre rzeczy robimy po raz pierwszy w tej chwili, więc stwarzamy wiele okazji na powstanie błędów. Jak zauważyliście (karta II rozdziału) wprowadziliśmy 'kilka' zmian w wieży Xardasa. Tak, bariera jest jedną ze zmian."

Napis na karcie II rozdziału znaczy (w wolnym tłumaczeniu) : " Na ścieżce przywoływacza demonów"

Binek7

Member
Kolejna dobra wiadomośc. Tak dużo czasu jeszcze dzieli nas od premiery, a ja bym już przyciorał w tą poprawioną wersję, zresztą tak jak chyba każdy fan.

Mam nadzieję, że wprowadzą także Torlofa, albo Jacka. :)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Zapomniałem dopisać, macie jakiekolwiek pytania związane z tym projektem, zadawajcie. Zawarliśmy umowę z szefem projektu, że będę mu zbierał pytania od naszej społeczności, tłumaczył na angielski i wysyłał do niego.

Kuczwi

New Member
"Czy planujecie, dodanie jeszcze jakichś starych znajomych Bezimiennego z poprzednich części?

Jeśli tak, to jakich?"

Takie pytanie odemnie :)

Binek7

Member
Wysoki93, raczej wątpie żeby to był on. Ale jeśli tak to nie udanie zrobiony, ponieważ ten koleś w ogóle nas nie rozpoznaje. Sądzę, że to jedynie zbierznośc imion.

Cedric

GołoWąs
Czy będzie więcej miast /obozów niż w podstawowej wersji? :)

Jurusi

Member
Dobrze, że się nie spieszą, byle by robili dokładnie i własnym tempem ale tekstury wilka mi się nie podobają... <_<

gordon7155

New Member
No może będzie w końcu rozwinięty wątek napadu piratów na Esmeraldę. Tego mi bardzo brakowało w G3

Kuczwi

New Member
Bardzo dobrze, że dodadzą ten wątek, w którym piraci napadają na statek, trochę tego brakowało.

adana4

Member
W questpacku pojawili się już piraci i itemy z nimi związane . Szkoda tylko że ich rola ograniczyła się do ich śmierci (piratów) . Mam nadzieje ze w modzie piraci otrzymają większą rolę , no i powrócą stare dobrze czasy grogu , francisa , kapitana i mapy skarbów .

Electric Dragon

Majster
Weteran
Kuczwi napisał:
"Czy planujecie, dodanie jeszcze jakichś starych znajomych Bezimiennego z poprzednich części?

Jeśli tak, to jakich?"

GaHero napisał:
Tak, dodamy kilku starych NPCów ( na przykład tych ze statku ) ale kogo dodamy dokładnie jest na razie naszą słodką tajemnicą. Na razie są to Bennet i Wilk.

Cedric napisał:
Czy będzie więcej miast /obozów niż w podstawowej wersji? :)

GaHero napisał:
Będzie kilka małych obozów ( jak na przykład obóz piratów ), lecz nie, budowa nowych miast jest techniczną niemożliwością

Dodatkowo, możemy już dzisiaj Wam zdradzić, co przyniesie jutrzejszy dzień w kalendarzu Gothic 3 Community Story Project. ;) Jutro poznamy wygląd nowego NPC, stworzonego od postaw wraz z jego historią i udziałem w fabule. Macie więcej pytań? Śmiało ;)

adana, ja mam tylko nadzieję, że JoWood zmądrzeje i pomoże temu projektowi. Bo jak na razie, wygląda to na Edycję Rozszerzoną Gothic 3 ^^

adana4

Member
Czy po zakończeniu promocji świątecznej projektu możemy liczyć na wielki artykuł pod sumujący wszystkie nowości o których się dowiedzieliśmy ?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Czy pisaliście już do JoWood w związku z waszym projektem? Jeśli tak, to z jakim skutkiem?

Electric Dragon

Majster
Weteran
20 grudnia 2010
Piraci
Od wczoraj, wiecie że Piraci będą częścią Gothic 3 (bynajmniej, jeśli będziecie chcieli, nie będą oni częścią głównego wątku). Jak już tłumaczyliśmy, Greg i jego chłopcy nie przetrwali z logicznych powodów. Ale nie ma po co się smucić, gdyż nasi scenarzyści stworzyli świetną załogę oryginalnych a także, po części, starych bohaterów. Ten człowiek tutaj to kapitan załogi (on i jego ludzie nie znoszą jednak określenia "piraci"). Na razie jednak nie chcemy ujawniać jego imienia.
20dez2010.jpg

Źródło

--------------------------------------------------------------------

Pamiętacie moje wczorajsze info o tym, co przyniesie nam dzisiejszy dzień? Nie myliłem się, oto więcej informacji o wątku piratów w grze oraz wygląd nowego NPC jako pirata. Indżoj

Cedric

GołoWąs
Na razie CST idzie w dobrym kierunku ^_^ Mam nadzieję że tak zostanie

Wysoki93

Active Member
Zdziwiony ten pirat, ciekawe co zobaczył ^^
Muszę przyznać, że jest to pierwszy model postaci, który na prawdę mi się podoba, bardzo dobra robota.

Do góry Bottom