Dyskusje Różne

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Nie ma sprawy :) Jeśli tylko będą chętni do tego to jak najbardziej.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Może się mylę, ale czy takie coś nie było już czasem spisywane? Albo nie wisi na głównej?

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Hmm no jest...artefakty, pancerze, bronie, mikstury, rośliny...jest już. Zobaczymy co EDek powie na to;p

Karpielek

VIP
VIP
Witajcie, dawno tutaj nikt nie pisał,
Jestem w fazie przechodzenia Gothica, więc można byłoby od razu coś spisać, tylko ED wyjaśnij o jaki ekwipunek chodzi ;)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Jak jest na głównej, to spora część pracy została wykonana. W ogóle zapomniałem, żeby przejrzeć zasoby strony. Już tak dawno nie buszowałem po głównej ^^

Tak jak Baal na gg pisałeś: bronie, pancerze, magia(zwoje i runy), mikstruy, rośliny,księgi

plus amulety pierścienie

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Amulety i pierścienie: http://gothic.org.pl/gothic/artefakty.html
Pancerze: http://gothic.org.pl/gothic/pancerze.html
Bronie: http://gothic.org.pl/gothic/bronie.html

:)

Randal

Banned
Ja i tak swoje mam zamiar zrobić i oddać i może nagrodę za to dostać :p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ktoś mógł by mi przyszykować ogólnie spis wszystkiego co zostało wyciągnięte z gier do krucjat?

Randal

Banned
Wielka Krucjata Zakonu !
Pierwsza Krucjata, zwana tak że Wielką, polegała na znalezieniu i spisaniu wskazówek dotyczących posługiwania się Bronią Białą, jednoręczną oraz dwuręczną. Drugą rzeczą którą zakonnicy mieli za zadanie zrobić było zebranie wskazówek dotyczących nauki siły oraz zręczności. Wszystkie informacje zbierano tylko z ppierwszej części Gothicka. Zadanie zostało w pełni wykonane.

II Wielka Krucjata Zakonu !
Zadaniem Zakonników było spisanie treści ksiąg z GI i GII NK. Z tym zadaniem Zakonnicy poradzili sobie świetnie.

IV Wielka Krucjata Zakonu !
Celem tej oto Krucjaty było zebrani informacji na temat najbardziej wpływowych ludzi z Gothic 2 oraz Gothic 2: Noc Kruka. Krucjata przebiegała bez większych problemów, lecz na pięć osób które zgłosił się do jej wykonania tylko trzy oddały swoje prace.

V Wielka Krucjata Zakonu !
Zadaniem tej oto Krucjaty było zebranie wszystkich informacji na temat gildii ze wszystkich trzech Gothicków ( bez G3: ZB). Każdy opis gildii zawierał: historię gildii, przedstawienie rang, zadanie i funkcje jej członków, uzbrojeni oraz czary jakimi gildia dysponowała, nauczycieli w danej gildii oraz sławnych ludzi wywodzących się z tej gildii. Krucjata przebiegła pomyślnie.

VI Wielka Krucjata Zakonu !
Zakonnicy mieli zebrać informacje na temat zwierząt, umiejętności myśliwskich oraz o najważniejszych myśliwych. Do swojej racy można był "dorzucić : cytaty z ksiąg o łowiectwie, pozyskiwaniu trofeów oraz dalszemu ich wykorzystywaniu . Krucjata przebiegła w miarę dobrze.

VII Wielka Krucjata Zakonu !
Zakonnicy mieli za zadanie spisać wszystkie informacje dotyczące magii w świecie Gothicka. W Krucjacie miały znaleźć się informacje na temat tworzenia Run i zwojów Magicznych, podziału magii oraz jej zastosowania, informacje na temat magów oraz o nauce poszczególnych umiejętności magicznych.

VIII Wielka Krucjata Zakonu !
Jest to ostatnia jak dotąd przeprowadzona Krucjata. Jej celem było zebranie informacji na temat najważniejszych postaci z każdej części serii. Przebiegła ona pomyślnie.

Nie opisałem III Krucjaty ponieważ w Zakonnej Bibliotece jej nie widziałem, inni członkowie Zakonu też jej nie widzą ...

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ktoś z Was ją sobie przypomina?

Dzięki szczur na dniach postaram Wam wyjaśnić, do czego mi to było potrzebne

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Nie opisałem III Krucjaty ponieważ w Zakonnej Bibliotece jej nie widziałem, inni członkowie Zakonu też jej nie widzą ...

Bo ktoś liczyć nie umiał i z 2 przeszedł do 4 od razu xD

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Z tego co wiem III okazała się takim niepowodzeniem że Phantom wywalił ją do kosza.. a może to nie była ta? Nie, chyba jednak ta.

Ave

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Właśnie, jeśli chodzi o zakon - jak funkdonuje? Wszystko Ok, czy bad???

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ostatnio trochę bad ;) Ale mam nadzieję że się uda to poprawić.

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Heh, oby! Dobra, ja już piszę bestiariusz do G2 NK. Nara.

Panowie, co sie dzieje? Nikt inny nie chcę się zgłosić do krucjaty. Za trudny temat czy co?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Panowie, były już dwa albo trzy opowiadania Zakonne. Jesteście zainteresowani napisaniem kolejnego opowiadania? Jeśli będą chętni to ustali się jakiś temat i resztę szczegółów.
Liczę że wypowie się większa część Zakonników oraz że wykażecie zapał i zaangażowanie :)

Do góry Bottom