Dyskusje Różne

Najemnik@

Member
Macie jeszcze jakiś dobry program do robienia screenów, który w 100% działał by pod Viste? Fraps swego czasu mi działał, a teraz klapa.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
A print screenem nie można?:p Jak dla mnie to najlepszy i najłatwiejszy sposób;p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Wcale nie najłatwiejszy, bo nie da się zrobić kilku screenów na raz ;) Ja tam zawsze robię frapsem i jest gut.

Fahrenheit

Pimpu?
Dokładnie, ale ja nie mam pełnej wersji Fraps :D I screenów nie robiłem już mniej więcej od roku.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Pełną wersję bardzo łatwo zdobyć... wystarczy umieć szukać :D

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/26411-screenshooty/ help mi, pliz :(

Fahrenheit

Pimpu?
Tiaa, ale to piracki biznes, a na forum w piractwie nie pomagamy - dostałem od Ela warna za samo to, że powiedziałem, że ściągałem piraty :D

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Bierz go i rób screeny;p A jak ci nie pasuje to rób print screenem;p
Jeśli się zmobilizuje to zrobie wam kilka screenów^^

Gaan

Handlarz
Jeśli można chciałbym się zgłosić do robienia screenów.
Mam już G2 i mógłbym na początek zrobić wszystkich obywatelów miasta Khorinis, Farmy Onara i Klasztoru żeby ktoś kto robi hasła a nie ma do nich screenów mógł od razu je napisać a wy je od razu zamknąć
Co wy na to?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jak najbardziej :) Jeśli tylko masz czas do możesz robić.
Za robienie screenów do haseł dla innych Zakonników na pewno będą jakieś nagrody^^

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
A kiedy ja dostanę jakąś nagrodę? :(

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jak zatańczysz break dance do "Dancing Queen";p
A tak na serio to rób a będzie Ci dane(oczywiście jeśli Dud uzna za stosowane wynagrodzić cię;p) :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ja posiadam Gothic 1, Gothic 2 wraz z dodatkiem Noc Kruka, Gothic 3 wraz z samodzielnym dodatkiem Zmierzch Bogów oraz Risen.

Gdy będę widział jakieś hasła w którym nie ma żadnych screenów (tak Gaan oraz Vezyr mówię do was, ale widze że Gaan screeny już robi sam)to je wykonam oraz podeśle na PW lub dam do tematu screenshoty a jak ktoś jakieś potrzebuje to macie moje gg oraz PW na forum wystarczy napisać...

PS.ja zrobiłem ponad 30 screenów do około 30 haseł Gaana (zwłaszcza jego) oraz innych (np.Bojan) i nie zostałem nagrodzony....

PS2.jak będę miał czas oraz chęci to w odpowiednim temacie dam screeny do haseł typu magnaci, kamienna twierdza itp.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Nagrody za screeny nie będą dawna jak ktoś zrobi w tydzień 100 screenów a potem nic. Bo to by było bez sensu. Jak będą jakieś nagrody to będą dawane za systematyczną prace ze screenami. I nie spamować postami "bo ja zrobiłem tyle i tyle i dla tego a nic za to nie mam". Wszystko w swoim czasie. Materialiści;p

Gaan

Handlarz
Ja mam G2, G2 NK, G3, G3 ZM i Risena a G1 moge se w każdej chwili zainstalować więc jakby ktoś chciał jakieś screeny to pisać na PW lub w temacie screenshoty

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Kilka osób pytało się czy może wykorzystać screeny z moich haseł ^^, więc piszę iż jeżeli komuś się one przydadzą to niech się nie krępuje (chociaż na tyle się przydam ^^).
No i dziękuje za wybranie mojego hasła, jako "hasło miesiąca"...

Gaan

Handlarz
Jak ktoś potrzebuje screenów postaci z G2 to w temacie screenshoty są odnośniki do większości NPC z tej części a dokładnie 232, jutro zacznę robić z G3

Gaan

Handlarz
Chciałbym się zgłosić do zrobienia listy NPC z Gothic 3 Zmierzch Bogów

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Huhuuhu obawiam się że oprócz ciebie nikt z zb haseł robić nie będzie;d Ale listę jak najbardziej możesz zrobić. Kiedyś może się przydać ;)

Gaan

Handlarz
Jak się spręże to będzie jeszcze przed feriami

Do góry Bottom