Dyskusje Różne

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
kolejny post bo nikt nie zauważył by go^^

Co z krucjatą?Czekam na nią zwłaszcza teraz bo święta się zbliżają to będę miał czas do pisania pomiędzy świętami a nowym rokiem;p Jest szansa że będzie krucjata w tym roku kalendarzowym czy odkładamy ją do A.D. 2010?

Phantom Lord

Active Member
Przepraszam Was, miała być już w listopadzie, ale prawdę powiedziawszy nie daję sobie rady prowadząc Zakon samemu. Wszystko się opóźni.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ok,trudno...zostają Walki i Encyklopedia ;) Ewentualnie można by było zrobić jeszcze jedno stanowisko Komtura i mianować na niego kogoś z moderacji(no i musi być w Zakonie oczywiście;p)...Byłbyś trochę odciążony z obowiązkami(poprawianie haseł itp.,itd.)

Phantom Lord

Active Member
Proszę o przeczytanie zaktualizowanego tematu Zasady dodawania haseł. Zawarłem tak szablon hasła i najczęściej popełniane błędy. Wymaga to jednorazowego przeczytania, a mam nadzieję, że poprawi to hasła :).

PS Jeśli ktoś doda taki syf, jaki zgotował mi Gaan swoimi hasełkami na trzy zdania, bez screenów, a nawet bez DOKOŃCZONYCH SŁÓW i zachowanego jakiegokolwiek SENSU ZDANIA, dostaje rangę w dół.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
phantom mogę zrobić wszystkie screeny do nieszczęsnych haseł gaana z g2. nie zrobię ci niestety tych panoram miast w g3 nie umiem robić panoramicznie. a do tego te wioski w nordmarze są na takim terenie że panoramicznie nie da się zrobić screenów im

Fahrenheit

Pimpu?
Mam taki nietypowy problem. Chciałbym napisać pracę inicjacyjną. Aktualna jest ta lista w temacie Kravera Lyncha? Poza tym, gdzie umieszcza się swoje prace?

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Nie jest do końca aktualna. Musisz to skorygować z tym co zawarte w subforum Biblioteka, bo to tam wrzucamy prace inicjacyjne. Chyba że wolisz poczekać aż zaktualizuję w wolnej chwili ;p

Fahrenheit

Pimpu?
Dziękujem, postoję :) A jeszcze mam pytanie, praca inicjacyjna wymagana jest na krucjatę?

Dzyl

El Principe
A można napisać pracę aby otrzymać wyższą rangę ? Czy można ją tylko pisać aby awansować na giermka ?

Phantom Lord

Active Member
Fahrenheit - odpisałem Ci w Krucacie. Dzyl - pracę możesz napisać w dowolnym momencie, musisz jednak napisać do mnie PMa, którą zajmujesz.

BTW, dzięki za przypomnienie o liście prac. Za bardzo się skupiłem na hasłach i zapomniałem o tym. Jeszcze dziś zaktualizuję.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Pytanie do szkela. Czy toje hasła takie jak : Żyły Surowców, Zuben, Klan Wilka czy Trelis cierpią na brak obrazków z powodu twojego zapomnienia czy sąinne powody ?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
z powodu braku Gothic 3

niektórzy zakonnicy mieli mi zrobić screeny już od dobrych paru tygodni ale im się nie chce!

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
ok a więc prosimy a nawet nalegamy aby ktoś posiadający trzeciego gothica zrobił screeny tych rzeczy. Bo tematy czekają na zamknięcie a bez obrazków nie wypada.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Mam małą propozycję odnośnie haseł. Żebym tylko tego nie żałował, jeżeli wejdzie ona w życie ;)

Otóż jak wszyscy wiemy, encyklopedia stoi pod znakiem zapytania, ponieważ prace nad nią idą jak krew z nosa. Można by zrobić coś takiego, że każdy zakonnik musiałby napisać co najmniej 3-5 haseł na miesiąc (choć znajdzie się kilku takich, którzy napiszą więcej). Może nie jest to dużo, ale jeżeli każdy z nas włożyłby choć odrobinkę pracy to może kiedyś ukończymy to, co zaczęliśmy. Gdyby ktoś nie wywiązał się z obowiązku - degradacja.
Żeby tylko motywowało to do pracy, a nie zniechęcało ;)

Dobrze by też było pomyśleć nad jakimiś zachętami dla nowych, bardziej promować naszą organizację czy coś w tym rodzaju.

Dzyl

El Principe
Nie sądzę aby zbyt wiele osób zrobiło te 3-5 haseł na miesiąc. Nie każdy ma czas i Gothica, który jest niezbędny do zrobienia screenów do hasła.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Dlatego też myślałem o powołaniu grupy specjalnej co ma czas i w ogóle, która ma gothica i potrafi robić screeny. i grupa ta robiła be screeny na zamówienie. Bo znowu pojawiła się masa haseł których nie mogę zamknąć, ponieważ brak screenów ;/

Dzyl

El Principe
No taka grupa by się przydała. Ja mogę zrobić czasem jakieś hasło, ale nie mam Gothica żadnego i nie mam jak screenów zrobić. Z samym napisaniem hasła to zbyt wiele problemów nie mam bo tyle raz już te Gothici przeszedłem że na pamięć znam prawie wszystko i nie potrzebny mi to do tego Gothic. Więc może by zrobić nabór do takiej grupy która robi screeny ?

tomisakis

Whiskas
VIP
posiadam Gothic,gothic 2,gothic 2 Nk,gothic3,risen takze mógłbym być w takiej grupie.

A co do tego co się zgłosił to proszę go nawet nie przyjmuj bo wtedy "bendziesz" mieć drugiego wiesz kogo.

Edit.Dzyl wszystkich zadań na pewno nie pamietasz.Nawet ja mimo że 2 przeszedłem ponad 10 razy i nie pamietam wsyztskiego

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Z samym napisaniem hasła to zbyt wiele problemów nie mam bo tyle raz już te Gothici przeszedłem że na pamięć znam prawie wszystko i nie potrzebny mi to do tego Gothic. Więc może by zrobić nabór do takiej grupy która robi screeny ?

Przyda Ci się, uwierz mi. Sam też kiedyś znałem na pamięć, a teraz po ponad roku nie pamiętam prawie nic.
Poza tym możesz nie pamiętać szczegółów, a w nich tkwi diabeł :)

Do góry Bottom