Dyskusje Różne

Goran

Member
CYTAT(dudekkss @ 15-03-2008, 16:36) index.php?act=findpost&pid=173994
Teraz pytanie, czy zakon od dziś staje się zamkniętą grupą tak ? Więc trzeba poprosić naszego kochanego admina, aby wyczarował zamknięty dział tylko dla członków zakonu.

Już wszystko zostało obgadane... :)
Zakon powstanie. Być może dzisiaj, być może jutro. Może trochę później... Jeszcze zobaczymy. Muszę ustalić szczegóły.

Pozdrawiam

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Jedna sprawa. Moim zdaniem, osoby które już udzielały się mądrze w dziale, powinny mieć miejsce w zakonie bez zbędnych formalności ;).

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
A kto będzie teraz siedzieć i oceniać kto udzielał się mądrze a kto nie ? Moim zdaniem wszyscy powinni mieć równe szanse. Albo od początku są wszyscy co się udzielali albo każdy od początku niezależnie co pisał musi przejść rekrutacje. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Taa, masz kostura to nie musisz sie rekrutować :p.
A ja np, właśnie gram w G3 i raczej pytania z tej dziedziny mnie powalą. A w ogóle takowych nie chciał bym usłyszeć, bo zdradzą mi one co będzie dalej. A G3 i tak ma słabą fabułę, wiec nie chce tego pogarszać.
W ogóle ten dział, zepsuł mi zabawę z G3 :p . Bo wiem już parę rzeczy, co pogarsza ten denny klimat :(.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Widzę, że powstały Garnizony, Vademecum ukończone. I tu pojawia się moje pytanie. Można już składać "podania" na PW do Komturów o przyjęcie?

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Poczekajcie. Prace nad zakonem cały czas trwają. Dopiero powstały działy i grupa. Gdy wszystko ruszy na pewno będzie gdzieś o tym wspomniane, także się nie martwice.

Goran

Member
Zapomniałem... Oczywiście już można się zgłaszać do Zakonu. :)
Mamy już kilku Giermków, niedługo zrobię listę wszystkich członków i wywieszę na forum głównym ZŚM...

Pozdrawiam

Goran

Member
CYTAT(Akasemis @ 27-03-2008, 19:19) index.php?act=findpost&pid=175485
A tak mniej-więcej kiedy będzie ta lista? :p

Jutro. Sorry, za moją niewielką aktywność w Zakonie, ale akurat w ostatnim tygodniu nie mogłem znaleźć czasu na komputer. Są w końcu ważniejsze sprawy niż internet. W sobotę będę mógł w końcu założyć jakiś nowy topic dyskusyjny i może dokończyć którąś z moich rozpoczętych prac.

Pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Tak jak się spodziewałem....pomysł garnizonów...to pomysł chybiony
Powinniśmy pozostać przy idei....samych tematów do dyskusji bez zbędnego kombinowania ....
jeśli chcecie pozostać przy sprawie to muszę pogrozić palcem pomysłodawcy i komturom
niezbyt sie angażujecie by rozruszać sprawę...jeśli tak dalej będzie wyglądało istnienie zakonu..to nie widzę większego sensu istnienia garnizonów

Yeed ale jak narazie jest tylko 5 Giermków dopiero jak oni awansują na Błędnych Rycerzy to zostaną przydzieleni do wybranych przez siebie Garnizonów. O ile dobrze zrozumiałem ubiegać się o awans można dopiero po miesiącu.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Najlepiej tylko grozić i wypominać błędy. To teraz moja kolej. Jako komtur nie mam dostępu do swojego garnizonu więc jak mam tam cokolwiek zrobić ? Zresztą samego Gorana nie widziałem. Zakon miał być zamknięty a nie jest [ miał być tylko widoczny dla wszystkich a każdy może w nim pisać ]. Jak tylko pojawi się Goran i zechce ze mną zagadać to postaramy się coś zrobić ale bez niego to raczej ciężko skoro on tutaj pociąga za sznurki. Jak reszta zakonu nie będzie miała nic przeciwko postaramy się sami z Kraverem coś zrobić pod nieobecność Gorana, którego może nie być, skoro słuch o nim zaginął.

Kraver Lynch

Weteran
Weteran
Redakcja
Tak jestem tego samego zdania co dudekks. Rozmawiałem ostatnio z Goranem, rzadko pojawia się na necie, więc jest ciężko cokolwiek zrobic. Poza tym w garnizonach nic narazie się nie dzieje, ponieważ mamy 5 giermków, których pobyt w zakonie nie przekroczył miesiąca. No i do tego dudekkss nie ma dostępu do własnego garnizonu. Poza tym należaloby skonsultowac z Goranem co i jak, ale tak jak wspomniał Dudi, jesli nikt nie ma nic przeciwko, musimy wziasc sprawy w swoje ręce pod nieobecnosc wielkiego mistrza.

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT
Zakon miał być zamknięty a nie jest [ miał być tylko widoczny dla wszystkich a każdy może w nim pisać ].

Już jest all ok, tylko członkowie zakonu ( i moderatorzy, admini ) mogą w nim pisać, ale widoczny jest dla wszystkich.
W razie problemów walić na gg albo pw bo nawet nie wiedziałem że potrzebujecie mojej pomocy ^_^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zakon jest ciekawym pomysłem, jednak według mnie powoli się wypala. Na początku trochę się działo, teraz tematy się wyczerpały i zakon praktycznie stoi.
Nie wiem też jak sprawa będzie wyglądać w garnizonach. Dopiero 5 osób zostało giermkami, a rekrutacja trwa od około 2 tygodni. Wątpię by nagle pojawiła się fala nowych chętnych na giermka. A więc 3-4 osoby w garnizonie..trochę mało do dyskusji.
Jeżeli idea garnizonów nie wypali, to ja proponuję powrót do fazy początkowej zakonu, czyli brak garnizonów i każdy może pisać w zakonie, z tym że oczywiście pod specjalnym nadzorem ( warn/ostrzeżenie za głupiego posta)

Akasemis

Member
Również zgadzam się z Rangizem, tematy się już właściwie skończyły, jeżeli nadal tak będzie to najlepiej zrobić tak jak było wcześniej..
Zgadzam się z rangiz'em

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Skoro tematy się wyczerpały to nic już nie uratuje zakonu przed totalną zagładą ... nawet zlikwidowanie garnizonów ;] A poza tym w zakonie nie chodzi tylko o dyskusję radzę zapoznać się lepiej z Vademecum ;]

Do góry Bottom