A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

halek

Member
Prawko poza zasięgiem, bo rocznikowo mam 17. Więc do Poznania na pewno pociągiem, chyba że przyjdzie mi jechać prosto do miejsca zlotu.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
To się pomyśli ;p Myślę, że może wyskoczę do Ciebie, jak nieco warunki pogodowe się poprawią i w razie czego obgadamy to w taki sposób. Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko ;p

halek

Member
Jasne, możemy się dogadać i w taki sposób :p.

Jakbyś coś chciał wcześniej uzgodnić to napisz do mnie na gg - 7015204.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Czyli z „moich stron” są: Rey, Cisu, mogget, Kushi (my już się znamy ;p). Taka grupka byłaby niezła, wszyscy wyrazili chęci (w tym temacie), ale nikt nie jest jeszcze pewny co zrozumiałe. Tak czy siak mam nadzieję, że jak będę jechał to nie sam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Z moich jest KAcpi i halek xD...w końcu WLKP.....no i chyba Gothi skoro ma niedaleko .....ewentualnie ktoś jeszcze????

halek - GW

szczurek

Menda serowa
Weteran
To ja też spytam, czy ktoś oprócz dudiego jest z trojmiasta lub okolic i ma zamiar się na zjezdzie stawic ?? ;p

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Rey nawet dobrze pomyślał ;)... Szkoda tylko ze ja nie jadę... Wątpię aby ktoś z z górnego śląska jechał autem ;p... Może za 2 lata ;p

halek

Member
CYTAT(yeed @ 08-01-2008, 11:01) [snapback]165689[/snapback]
Z moich jest KAcpi i halek xD...w końcu WLKP.....no i chyba Gothi skoro ma niedaleko .....ewentualnie ktoś jeszcze????

halek - GW

RaVeN pisał że jest z Poznania. Pytanie, czy będzie chciał jechać.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Zależy w jakim terminie to zrealizujecie. W każdym razie bardzo chętnie bym pojechał i nie widzę przeciwskazań ;)

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Dzieje się wogule coś z tym zjazdem?? Z kąd jesteśmy już wiemy a teraz może powiemy kiedy mamy czas na takie spotkanie...

Mi osobiście pasuje bardziej lipiec - jest już jakaś bliżej przyliżona data??

Pozdro

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Mi zdecydowanie sierpień. Lipiec nie wchodzi nawet w grę. No chyba że jakiś weekend. A do tego sierpień też nie cały, ponieważ już mam zaplanowanych kilka większych wyjazdów.

E

Electric_Dragon

Guest
W moim wypadku najlepiej pasowałby sierpień, ponieważ w lipcu będę załadowany egzaminami na uczelni. szczurek niech opracuje koszty. Jeszcze kwestia została czy namioty czy pokoje?.
Nie posiadam namiotu więc albo by mnie ktoś przygarnął albo sobie w pokoju spał :)

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
CYTAT
Szkoda tylko ze ja nie jadę... Wątpię aby ktoś z z górnego śląska jechał autem ;p... Może za 2 lata ;p

o ile się wyrobie z pracą, to cię Jodeł zabiore. Jeśli to sierpień, to jade na Hel i cię po drode wyrzuce jakby co;]
Na razie musze skończyć wszystkie projekty i praktyki...

halek

Member
Namioty. Termin obojętnie, mam nadzieję że nie będzie u mnie kolidował z żadnym wyjazdem, bo parę ich już zaplanowałem. Na pewno przełom lipca i sierpnia odpada. Do innego terminu się dostosuję.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
a ja na razie nic nie planuję, tedy tak czy siak powinienem być =]

Jay_Kay

Magister vitae
Wolę sierpień, a najlepiej drugą połowę - z względów, że tak powiem, uzyskania pełnoletności i braku jakichś tam większych czy mniejszych ograniczeń ze strony rodziców.
Tez jeszcze nic na wakacje nie mam, a jak coś będę miał to pewnie na początku lipca, więc wszystko po tej dacie mi pasuje.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
ja raczej lipiec. prawdobonie nigdzie nie jade, tylko będę musiał biegać z papierami po szkołach xP

szczurek

Menda serowa
Weteran
Namioty wyjdą taniej i chyba fajniej jest w nich spać. Wstępny kosztorys podam na początku marca po feriach całej polski ;] Tylko na ile jedziemy ??

pepon

Member
Dats a gut kłeszczyn :D Myślę, że nie więcej niż 3 dni, chociaż zależy jak leży i jak zdecydują userzy :D

Ps. Nie pamiętam czy już pisałem, ale też żem jest ziom z Poznania. O samochód nie pytajcie, bo jeszcze brakuje mi trzech długich lat :). Oczywiście, tak jak inni, nie powiem, że będę na 100%, bo mogę gdzieś wybyć w wakacje.

Pozdrawiam.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
ja myśle że 3-4 dni będę idealne, jak to się ustawi w lipcu w weekedn to np. dudekks będzie mógł przyjechać i wiele nie staracić. Poza tym mi na tyle napewno będzie łatwiej się wyrawać. : )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom