To się pomyśli ;p Myślę, że może wyskoczę do Ciebie, jak nieco warunki pogodowe się poprawią i w razie czego obgadamy to w taki sposób. Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko ;p
Czyli z „moich stron” są: Rey, Cisu, mogget, Kushi (my już się znamy ;p). Taka grupka byłaby niezła, wszyscy wyrazili chęci (w tym temacie), ale nikt nie jest jeszcze pewny co zrozumiałe. Tak czy siak mam nadzieję, że jak będę jechał to nie sam.
CYTAT(yeed @ 08-01-2008, 11:01) [snapback]165689[/snapback]
Z moich jest KAcpi i halek xD...w końcu WLKP.....no i chyba Gothi skoro ma niedaleko .....ewentualnie ktoś jeszcze????
halek - GW
RaVeN pisał że jest z Poznania. Pytanie, czy będzie chciał jechać.
Mi zdecydowanie sierpień. Lipiec nie wchodzi nawet w grę. No chyba że jakiś weekend. A do tego sierpień też nie cały, ponieważ już mam zaplanowanych kilka większych wyjazdów.
W moim wypadku najlepiej pasowałby sierpień, ponieważ w lipcu będę załadowany egzaminami na uczelni. szczurek niech opracuje koszty. Jeszcze kwestia została czy namioty czy pokoje?.
Nie posiadam namiotu więc albo by mnie ktoś przygarnął albo sobie w pokoju spał
CYTAT
Szkoda tylko ze ja nie jadę... Wątpię aby ktoś z z górnego śląska jechał autem ;p... Może za 2 lata ;p
o ile się wyrobie z pracą, to cię Jodeł zabiore. Jeśli to sierpień, to jade na Hel i cię po drode wyrzuce jakby co;]
Na razie musze skończyć wszystkie projekty i praktyki...
Namioty. Termin obojętnie, mam nadzieję że nie będzie u mnie kolidował z żadnym wyjazdem, bo parę ich już zaplanowałem. Na pewno przełom lipca i sierpnia odpada. Do innego terminu się dostosuję.
Wolę sierpień, a najlepiej drugą połowę - z względów, że tak powiem, uzyskania pełnoletności i braku jakichś tam większych czy mniejszych ograniczeń ze strony rodziców.
Tez jeszcze nic na wakacje nie mam, a jak coś będę miał to pewnie na początku lipca, więc wszystko po tej dacie mi pasuje.
Dats a gut kłeszczyn Myślę, że nie więcej niż 3 dni, chociaż zależy jak leży i jak zdecydują userzy
Ps. Nie pamiętam czy już pisałem, ale też żem jest ziom z Poznania. O samochód nie pytajcie, bo jeszcze brakuje mi trzech długich lat . Oczywiście, tak jak inni, nie powiem, że będę na 100%, bo mogę gdzieś wybyć w wakacje.
ja myśle że 3-4 dni będę idealne, jak to się ustawi w lipcu w weekedn to np. dudekks będzie mógł przyjechać i wiele nie staracić. Poza tym mi na tyle napewno będzie łatwiej się wyrawać. : )
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.