A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.
E

Electric_Dragon

Guest
W moim przypadku moe i tydzień być :) Najrozsądniejsza to opcja 4 dni.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Mi się widzi, że cztery dni to już sporo czasu i że trzy by starczyły, nie mniej, jak dla mnie nie ma przeszkód i w tej opcji.

mogget

forumowy obibok
VIP
hmmm mi raczej przełom lipca i sierpnia by pasował lecz na 100% pewien nie jestem xD
i mi sie również wydaje, że 3 dni stykna :)

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Panowie może ustalmy wreszcie jakiś bardziej konkretny termin, bo ja nie mam narazie nic zaplanowane na wakacje (lipiec) bo czekam aż tu coś ustalimy.. a chciałbym jeszcze coś innego porobić w te wakacje np. pojechać na tydzień z moją klasą, a w zależności kiedy będzie zjazd to będę się tam mógł zdeklarować. Więc tworzymy coś?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Sprawa wygląda tak że jak już wspomniałem moja ciocia rozwodzi się z wujkiem, więc jakby nasza współpraca na lini ośrodkow troche straciła na sile. Ale to nie problem. Moja babcie wciąż prowadzi swóje gospodarstwo, miejsce to samo tyle że po sąsiedzku. Spokojnie można korzystac z atrakcji na innych ośrodkach, oczywiście za dodatkową opłatą jeśli jest wymagana.

http://zagroda.uk.pl/ stronkę prowadzi mój brat, tam na dobrą sprawę byśmy się zatrzymali. Miejsce - po sąsiedzku obok jaworowego dworu :)

RaVeN

Admin Site
Weteran
- Jest możliwość także uprawiania następujących sportów w sąsiednich ośrodkach, na specjalnie przygotowanych do tego boiskach:
* Piłka Nożna

Czyli to co misie lubią najbardziej ;)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie wiem czy jest tam napisane, ale oprócz boiska do piłki nożnej jest też takie do kosza, siatkówki, korty tenisowe za dodatkową opłatą, ale stoły do tenisa stołowego za darmo ;]
Do tego rowery wodne, łódki, kajaki i rowery takie drogowe ;d Po kilka zł za godzinę.
Jak ktoś wędkuje może sprzęt zabrać, bo ja 3/4 czasu jaki tam spędzam przesiaduje nad wodą mocząc kija ;d

Jay_Kay

Magister vitae
Może by tak już wstępną listę chętnych zrobić? Moim zdaniem im wcześniej, tym lepiej - będziemy wiedzieli, ile miejsc zarezerwować.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hmm dobry pomysł, za jakies 2 tygodnie bede się dowiadywał jak wygląda sprawa ceny, a myśle że ilość osób też odegra tu dużą rolę :)

Kacperex

KacŚpioszek
No to wszyscy którzy będą na 100% są zmuszenie zapisac się w tym temacie(patrz niżej) - tak aby można było zebrać listę chętnych osób!

ZAPISY

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Łatwiej byłoby się ludziom wpisywać, gdyby termin choćby przybliżony znali, wydaje mi się.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Tego niestety nie udało się ustalić... Rzucać terminami tak wcześnie też nie ma co ale spojrzałem w kalendarz, może 14 - 16 lipiec ??

Kacperex

KacŚpioszek
Zawsze można sie Gothi wycofać przecież.
Ale ludzie na 100% zdecydowani niech się wpiszą. Przeciez wiadomo, że nie jest znany termin i kazdy powinien brac to pod uwage. Ale przecież wiesz czy chcesz jechać i czy pojedziesz.

Jay_Kay

Magister vitae
CYTAT
14 - 16 lipiec ??

Mi pasuje. Myślę, że możemy to przyjąć jako punkt odniesienia, póki nie jest za późno ;)

Dark Shadows

Active Member
Aj aj aj nie wiem czy mi pasuje. :( Na początku lipca gdzieś jade do Chorwacji i mam problem z terminami.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Niech się więcej osób na temat tego terminu wypowie i ewentualnie potem coś się dostosujemy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja i tak nie będę pewno wiedział do ostatniej chwili
więc jaki by termin nie był..to i tak jestem na znak zapytania

E

Electric_Dragon

Guest
W moim przypadku nie za bardzo. Sesja na uczelni akurat będzie się kończyć w tych dniach :p Bardziej myślałem o przełomie lipca i sierpnia.

Kacperex

KacŚpioszek
Mi termin będzie pasował każdy jak mnie żona puści :)
Więc ja jestem elastyczny i dostosuje się do was.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja jestem za sierpniem, będzie mi wygodniej, aczkolwiek w lipcu też się postaram przybyć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom