A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Podoba mi się pomysł z tym ośrodkiem...
ewentualnie namioty....by minimalizować koszty...maksymalizować kasę na chlanie xD

Nie będę ukrywał, ze swoje plany przyjazdu uzależniam od trzech osób
Jeśli one na bank przyjadą...ja będę myślał o tym by też wpaść.

Szczur sam rzucił hasło więc będzie na bank to jedne z głowy.

Jeśli Kacperex i Dadex..będą mogli przyjechać to i ja się postaram

E

Electric_Dragon

Guest
Ja będę, praca ani szkoła nie powinn mi przeszkodzić. Należałoby ustalić termin już teraz. Bo w końcu wakacje to 2-3miesiące. A jak z miejscami, szczurek. Zawsze są jakieś wolne, czy trzeba wcześniej rezerwować? :)

Pomysł małych zjazdów akurat w moim przypadku nie wypaliłby ;) bio nikogo ze świętokrzyskiego nie wypatrzyłem ;)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Miejsca namiotowe są raczej wolne zawsze, gorzej byłoby z domkami/pokojami. Ale myśle ze pod namiot i taniej i fajniej:)

E

Electric_Dragon

Guest
Fajniej na pewno. Kto był to wie o co kaman :) Ja już sprawdzam rozkłady do tej Koczały. Nie obędzie się bez przesiadek. Ale to nic. W sumie patrząc po cenniku to wdać rzeczywistą różnicę-60% taniej , gorzej jak nas nawiedzi trąba powietrzna ;).

szczurek

Menda serowa
Weteran
A własnie apropo trąby powietrznej...
Byla taka sytuacja ze do mojej babi na pole namiotowe przyjechał kuzynek z klasą. No i w nsy byla straszna burza, drzewa się łamały. Moja babcia bez zadnej opłaty zaprosiła tych namiotowiczow do wolnych pokoi. Więc w razie kataklizmu opieka babci zapewniona :p Często lepsza niz opieka lekarska.

E

Electric_Dragon

Guest
O taką odpowiedź mi chodziło szczurek. Może i nalewka babuni by się znalazła w taką noc :p. Poważnie to musimy się zmówić kto bedzie jechał z południa Polski, bo sprawdzłęm rozkład PKSów, i czekają mnie bodajże trzy przesiadki. :/

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Najlepiej byłoby docierać na miejsca grupując się w małe teamy z regionu :)
Kto wie, może fura przyjadę ;]...no Jeśli pojadę Kacperex ma u mnie miejsce
Ktoś z WLKP..to mógłbym zabrać :)... na razie teoretyzuje ale...
prawdopodobnie wpadnie mi w łapy Renault 19 mojej siostry ;]..
więc hulaj dusza piekła nie ma xD

Gothi

Pain Donkey
Weteran
To proponował bym tchnąć w to trochę rozsądku. Zbieranie się pod drodze w małe teamy byłoby dobre, tyle, że sprawne zorganizowanie tego wymaga
a ) konkretnej listy ludziów
b ) przedstawienia kto jest skąd
A stworzenie małych teamów automatycznie zwiększyło by szanse.

[zapewne nikogo nie ma z lubuskiego, hę? ;p]

E

Electric_Dragon

Guest
No to jazda,. Ja jestem z Ostrowca świętokrzyskiego, ewentualnie mogę dojechać do Kielc, Radomia :)

halek

Member
Ja jestem z lubuskiego panie Gothi ;p. Na granicy z wielkopolską, ok. 50 km od Zielonej Góry.

No to w pytę =] Ja prawie w ZG - GW

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Gdańsk ... czyli szczurek idzie na odstrzał jeśli chodzi o mnie ... w końcu trójmiasto ... ;]

RaVeN

Admin Site
Weteran
Zabralibyście mnie też? Chętnie bym zobaczył nową ekipę =). Podczepiłbym się do Kacpiego i jakoś bym dotarł ;-)

szczurek

Menda serowa
Weteran
No dudi, jak zdam to prawkoto wsiadamy w samochod i masz dojazd pod sama bramę xD

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Z moich stron mało ludzi niestety jest. Oczywiście jeśli bym już jechał to zbieram się razem z Kushim, Cisu też jest nie daleko, w pobliżu jest jeszcze Rey, ale nie wiem czy on będzie się wybierał.
Samochodu pewnie nie dostanę, chyba, że zarobię na własny... ale od czego są pociągi.

Cisu

Member
QUOTE(Dadex @ 02-01-2008, 22:42) [snapback]164949[/snapback]
Z moich stron mało ludzi niestety jest. Oczywiście jeśli bym już jechał to zbieram się razem z Kushim, Cisu też jest nie daleko, w pobliżu jest jeszcze Rey, ale nie wiem czy on będzie się wybierał.
Samochodu pewnie nie dostanę, chyba, że zarobię na własny... ale od czego są pociągi.

Hehe no to sam jechać nie będę =)
Jak widać z Częstochowy jestem i nie ma sprawy, łączenie się w małe teamy mi jak najbardziej pasuje, przynajmniej nie będzie nudy podczas drogi ;]

Ofc jest jeszcze trochę czasu, ale trza już powoli zaczynać to wszystko dogrywać ;P i zbierać kasę xD

Jay_Kay

Magister vitae
Bardzo dobry pomysł... Z tego co wiem to chyba tylko Morgahard jest z Wrocławia, ale to zawsze coś ;)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zastanówcie się dobrze, macie czas. Ja w marcu moge zacząć przymiarke do kosztow pobytu, ewentualne rezerwacje będą dokonywane szybko i skutecznie :p Trzeba by sie tylko powoli do jakiegos terminu przyłożyć. Wiem ze częśc z was w lipcu czy sierpniu bedzie się bawiła w szukanie uczelni. Takze wszystko przemyslcie przez 2 najblizsze miesiące a potem sie zacznie dziać ^_^

Kacperex

KacŚpioszek
No ja Poznań jak Yeed nie będzie jechał samochodem to wale z nim pociągiem. xD

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Ja stolica, raczej będę jechał pociągami :p jeśli wogóle. Z tego co wiem to z moich okolic jest Edgar, Masta(nie wiem czy jadą) i nikt więcej ale to zawsze jakieś towarzystwo.

daria

Szejn
Weteran
Zlot, fajna srawa.. Przyjechalabym, ale gdyby sie odbyl max 50 km od katowic... Dalej mnie mama nie pusci :p
Mysle, ze za kilka lat, gdy bede starsza i bedziemy znowu oragnizowac zlot, to sie stawie na kilka dni...
Teraz nie ma o czym gadac, ale mam nadzieje, ze Gup przetrwa dopoki dopoty podrosne :p
Cos mi sie wydaje, ze w tym roku Wam wypali, skoro macie miejscowe, to z reszta bezproblemowo... :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom