A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Czyli rozumiem że termin raczej po tym co podałem, koniec lipca by bardziej pasował ??

halek

Member
Zależy co rozumiecie przez "przełom lipca i sierpnia". Pierwszy weekend sierpnia mam zarezerwowany, i tego już na pewno nie odwołam. I wolałbym żeby te dwa terminy nie były zbyt blisko siebie. :p

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
CYTAT
14 - 16 lipiec ??

Taki termin odpada automatycznie. Najbardziej odpowiada mi początek sierpnia, tak pierwszy tydzień byłby OK. Najnajlepiej to pierwszy weekend sierpnia. Byle nie gdzieś w środku bo od 13 jestem już zastawiony różnego typu wyjazdami takimi jak BA czy biwaki ze znajomymi.

szczurek

Menda serowa
Weteran
4-6 sierpnia albo 28-30 lipca :) Myśle że już więcej osób zadeklaruje swoja obecność w tych terminach.
Rzucam tak terminy od poniedziałku bo w weekend chyba wgodniej się do wyjazdu przygotować.

Dark Shadows

Active Member
Popieram te dwie daty. Wolałbym oczywiście sierpień, ale jak będzie 28-30 lipca to też wpadne. ;)

Pozdro.

halek

Member
Hm... te dwie daty nie. Pierwsza MOŻE, ale druga na pewno nie. Strzelajcie dalej :p

tak, tak, tak - GW

szczurek

Menda serowa
Weteran
Proponuje się jakiegoś pięknego wieczora spotkac na chacie, albo gg albo czym kolwiek i to obgadać, bo tu na forum to się posty będą ciągnąć i sie nie dogadamy ;]

E

Electric_Dragon

Guest
Kurde, niech każdy napisze terminy jakie ma wolne. powiedzmy od 10.07 do 20.08. Później zrobi się zestawienie. Jest możliwość że komuś termin może nie pasować. Zamiast pisać że macie inne wyjazdy podajcie daty.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
stanęła sprawa, nikt nie piszę, więc ośmielę się ożywić, i z tego co dedukuję, to co zaproponował Jay Kay chyba najsensowniejszym było, a więc 24.07.
Czy komuś nie pasuje to?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja tylko dodam od siebie że na wstępną rozmowę w sprawie ceny umowiłem się tydzień przed swiętami wielkanocnymi.

E

Electric_Dragon

Guest
Mi odpowiada, szczurek co do rozmów o cenach. Ja pokój zamawiam, Dodson najpewniej też. Namiotu nie mam więc ta opcja odpada w moim przypadku a wątpie by mnie ktoś raczył przyjąc do namiotu bo tylko bym zdemoralizował towarzystwo.

Trzeba jasny termin postawić jak to zrobił Gothi i niech isę każdy dostosuje. Trudno, komuś wypadnie inny wyjazd. To spotkamy się w przyszłym roku (jak dożyjermy).

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Sprawdzić kto ma namioty też by nie zaszkodziło, myślę, bo obawiam się, że ja także miałbym poważne problemy z załatwieniem takowego.

szczurek

Menda serowa
Weteran
1 namiot = kilka osób w zależności od wielkości, a z pokojami może być problem ;p Oczywiscie na wstepie jakis tam pokój do naszej dyspozycji bedzie, ale Kacpi mi pisał ( nie wiem na ile poważnie ^_^ ) że admin śpi w pokoju xD

Akurat tu trzeba się zgodzić, chyba nie chcemy spać razem z nim ;p
I oczywiście zamknąć pokój na klucz! - GW

Dark Shadows

Active Member
CYTAT
a więc 24.07.

Mi data pasuje. Jak na razie oczywiście. Nie wiem jak będzie za pół roku, ale teraz jest ok. Co do namiotów - dla mnie fajny pomysł. Chyba lepiej niż w pokojach. Lepsza integracja. :D No ale jak kto lubi. Ja nie mam nic przeciwko.

Pozdro.

szczurek

Menda serowa
Weteran
To może inne pytanie ( bo widze że większości ta data pasuje ) - komu nie pasuje ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
JA i tak do ostatniej chwili nie będę wiedział...więc...teraz nie mam żadnego konkretu oprócz tego ,ze chciałbym przyjechać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom