A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Jak tam ktoś z Poznania rusza, to się podczepić w razie czego mogę [a więc i halek podejrzewam], bo to straszna odległość nie jest.

mogget

forumowy obibok
VIP
ja również południe :>
czyli mamy już Dadiego, Cisu(nie bardzo wiem czy to odmienić na "Cisa" :p ) no i mnie ^_^

cesc

Member
A ja??

A ja jestem z USA i bilet trochę kosztuje... żartowałem. Jestem z Dolnego Śląska miasto: Lubań i nie wiem czy będę, tzn nie wiem czy dojadę. Ale czym? Pociągiem, albo samochodem ale nie mam prawka i samochodu. Albo rowerem. Dobra jeszcze sporo czasu. Jakoś to będzie, jakby co wpadam z kolegami, i zadbam o napoje, a także o coś do palenia.

halek

Member
CYTAT
Jak tam ktoś z Poznania rusza, to się podczepić w razie czego mogę [a więc i halek podejrzewam], bo to straszna odległość nie jest.

Jasna sprawa, również myślę że przez Poznań było by dobrze. Może ktoś jeszcze by po drodze dołączył?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Teraz tak sobie pomyślałem że będziemy siedzieć ( jeśli wszystko oczywiście wypali ) w męskim gronie, a ja takich imprez nie lobię ;p
Zabierać koleżanki ;d

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
CYTAT(Jay_Kay @ 03-01-2008, 19:55) [snapback]165052[/snapback]
Bardzo dobry pomysł... Z tego co wiem to chyba tylko Morgahard jest z Wrocławia, ale to zawsze coś ;)

^^ Dokładnie. Jeśli zjazd sie odbędzie na 98% będe ^^. Razem Jayem sobie dojedziemy xD (masz samochód?? :p)
Jest kto jeszcze z Wrocławia??

Jeśli chodzi o mnie to rejon zjazdu nie robi różnicy i tak przyjade :)

mogget

forumowy obibok
VIP
Kreciku naucz się czytać xD Nameless pisał, że on z Wawy :p

przy okazji: masz racje szczurku ^^ ale wątpię aby jakieś przyjechało xD jak coś zawsze można zorganizować "Gay party" :D ^_^

szczurek

Menda serowa
Weteran
mgt, właśnie tego chce uniknąć ;p Może uda mi się moją Monike namówić to będe happy na całej lini :)

E

Electric_Dragon

Guest
Panowie, a szurku Ty w szczególności, jest też inna opcja :) W tej Koczale nie ma żadnych dziewczyn, na miejscu ? ^^ Z tego co wyczytałem to jakieś disco tam jest :D, a wakacje to okres zjeżdzania się wczasowiczek ;) Więc zawsze można poszaleć w lokalnym towarzystwie :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Spodziewałem się spotkania Gupa..a nie wycieczki towarzysko matrymonialnej....
Będzie dziwacznie...jak się cześć pozjeżdza parami a część nie...mamy się integrować jako userzy Gupa...
Tak każdy się będzie zajmował swoją partnerką...moim zdaniem to kiepski pomysł.....
wydaje mi się że w wakacje będzie ludzi więc na pewno na miejscu coś się pojawi

No chyba, że ktoś jest parą:)....ale z GUpa...a powiem wam, że na tym forum jest ktoś taki xD

Kacperex

KacŚpioszek
yeed miałes nie mówić, że jestesmy parą :)

Żona ze mną nie pojedzie, bo i małego byśmy musili brać. A na zlocie się pojawie, żeby pogadać, popić i zapoznać się :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ciiii to nasza mała tajemnica xD

mówię tu o parze kobieta facet :) obydwoje są na GUp ;]

Robimy zlot albo jedziecie sobie na wakacje ze swoimi dziewczynami, koleżankami...mamą kto tam chce....
Wydaje mi się, że to tylko utrudni przełamanie lodów jeśli dodatkowo będą jeszcze jakieś osoby zupełnie obce i nie w temacie. Zwłaszcza, że z niektórymi pierwszy raz na oczy będziemy się widzieć i wątpię by wszyscy nagle zaczęli rzucać się sobie na ramiona....

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Rzadko mi się zdarza, ale muszę się zgodzić w stu procentach z yeed'em. Troszku się z celem minie wtedy rzecz cała.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Rzadko mi się zdarza, ale muszę się zgodzić w stu procentach z yeed'em. Troszku się z celem minie wtedy rzecz cała.

Dziękuje za poparcie...bo to niestety taka prawda...jak to mówi pewne powiedzenie abo pip** albo rybka xD

szczurek

Menda serowa
Weteran
No wczasowiczek jak lodu, szkoa że większość to malolaty albo mężatki ;p
Damy rade samemu panowie ;]

Jay_Kay

Magister vitae
CYTAT
(masz samochód?? )

Niestety nie i miał do wakacji nie będę, ale prawko pewnie będę robił w czasie zlotu ;)
cesc - Lubań nie po drodze mnie i Morgahardowi, ale po drodze mógłbyś zahaczyć o Wrocław i razem pojedziemy. Nie ma innej opcji :p

Reynevan

de Tréville
Jeśli będzie wiadomo co-gdzie-kiedy to mogę się wybrać. Jestem z Nowego Sącza, na południe od Bochni. Można by się zebrać w stolicach województw i dojechać potem w kupkach na jedno miejsce. Dajmy na to ludzie z małopolski do Krk i dalej już razem.
(Dad, jestem z Tobą xD)

Tylko ja transportu własnego nie mam - primo, po 2gie - z terminem mogę mieć ciężko (w tym roku matura, bla bla bla, chciałbym wiedzieć czy się dostanę, papiery dowieść, mieszkanie wynająć, etc... dużo zabawy)

Jak tylko będą jakieś konkrety, to powiem czy będę na pewno. Chęć jest tak czy siak ;)

E

Electric_Dragon

Guest
Rey z tym pomysłem zjazdów do stolic województw to dobry pomysł. Osobiście po namyslę mogę dotrzeć nawet do Kraka lub oprócz kielc, również Częstochowa może łódź. Studencki nie jest drogi :D. Tylko żeby ktoś miał miejsce w samochodzie. Planuję i planuję i zaplanowac nie mogę dojazdu pociągiem do tej Koczały ;)

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Mam wrażenie, że w grupki już z grubsza się połączyliśmy, ale stolice miejsce dobre jak każde inne, grunt, żeby wszyscy się dogadali. Mnie zastanawia fakt jedynie jak się wybrać - autem czy ciopągami/pekaesami. Halek, wybacz niewiedzę, ale ile masz lat i czy prawko w zasięgu? =]

Chyba, że Poznań nas zabierze, tedy problem z głowy jeden =]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom