Ja osobiście długo bym się zastanawiał gdzie dołączyć. Może opisze każdy obóz po kolei:
1)
Nowy Obóz: Nie wiem czy chciałbym tam iść, lubię honorowych ludzi, a o najemnikach nie mogę tego powiedzieć (no Lee jest tylko honorowy)... Jednak jest on dobrze ufortyfikowany i ma własną kopalnię, a przede wszystkim pragną wolności... jednak nie wiem czy bym tam dołączył...
2)
Stary Obóz: Największy i najstarszy obóz. Ma dobre umocnienia i mając ambicje można odnieść sukces w tym obozie i stać się "kimś" znacznie szybciej niż w NO. Jednak ze względu na chamskich strażników i tego ich dowódcy od siedmiu boleści Gomeza omijałbym ten obóz z daleka... chyba, że nie byłoby innej możliwości
3)
Obóz na Bagnie: Jest najgorzej ufortyfikowany ze wszystkich obozów i łatwo można go podbić. Nie lubię patrzeć jak ktoś pali, a tam wszyscy palą xD Nie lubię Śniącego tam czczą Śniącego xD Pod żadnym pozorem nie dołączyłbym do tego obozu, nawet gdybym nie miał wyboru
Cóż najchętniej to zostałbym samotnym myśliwym i nie przyłączałbym się do żadnego z obozów, ale jeśli musiałbym przyłączyłbym się do Nowego Obozu...
Pozdrawiam, Crisis.