Hejo :trollface:
Jak część osób pewnie wie BSTU zapodało ostatnio filmik: http://www.youtube.com/watch?v=3DDpbDBFUzE&feature=g-high-u
Jak się okazuje, jest to intro do nowego serialu o nazwie Super Administracja :trollface: Szczegóły som tajne, ale wiedzcie, że prace są już w zaawansowanym stanie.
To nie koniec wiadomości. Z uwagi na liczne role w serialu, potrzebni będą "aktorzy", którzy podłożą swój głos. Macie więc niebywałą okazję by się wykazać i zaszczyt by pracować razem z legendarną ekipą BSTU. By walka była sprawiedliwa, zamieszczam krótki tekst, który trzeba przeczytać i nagrać. Jeśli zdecydujecie się fajnie modelować głos, tym większe szanse na dobrą rolę! Także mam nadzieję, że nam pomożecie i razem coś zrobimy.
Pliki z nagraniem w formacie mp3 przesyłajcie na moje gadu.
Dziękuję za uwagę i do usłyszenia!
Scena odbywa się na obcej planecie. Dwaj astronauci wykonują badania w celu odnalezieniu wody.
A1: Popatrz, jaki piękny widok.
A2: Lepiej wracaj do pracy.
A1: Nie ma w tobie za grosz romantyzmu.
A2: Lepiej mi powiedz czy masz jakieś odczyty na radarze?
A1: Niestety żadnych. Chwila co to?
A1: To mi wygląda na jakieś urządzenie.
A2: Myślisz, że przed nami była inna ekipa badawcza?
A1: Wątpię. To nie przypomina naszej technologii.
A2: Lepiej poinformujmy bazę, to wygląda zbyt podejrzanie.
A1: Czekaj, tu coś jest... to mi wygląda na ...
Jak część osób pewnie wie BSTU zapodało ostatnio filmik: http://www.youtube.com/watch?v=3DDpbDBFUzE&feature=g-high-u
Jak się okazuje, jest to intro do nowego serialu o nazwie Super Administracja :trollface: Szczegóły som tajne, ale wiedzcie, że prace są już w zaawansowanym stanie.
To nie koniec wiadomości. Z uwagi na liczne role w serialu, potrzebni będą "aktorzy", którzy podłożą swój głos. Macie więc niebywałą okazję by się wykazać i zaszczyt by pracować razem z legendarną ekipą BSTU. By walka była sprawiedliwa, zamieszczam krótki tekst, który trzeba przeczytać i nagrać. Jeśli zdecydujecie się fajnie modelować głos, tym większe szanse na dobrą rolę! Także mam nadzieję, że nam pomożecie i razem coś zrobimy.
Pliki z nagraniem w formacie mp3 przesyłajcie na moje gadu.
Dziękuję za uwagę i do usłyszenia!
Scena odbywa się na obcej planecie. Dwaj astronauci wykonują badania w celu odnalezieniu wody.
A1: Popatrz, jaki piękny widok.
A2: Lepiej wracaj do pracy.
A1: Nie ma w tobie za grosz romantyzmu.
A2: Lepiej mi powiedz czy masz jakieś odczyty na radarze?
A1: Niestety żadnych. Chwila co to?
A1: To mi wygląda na jakieś urządzenie.
A2: Myślisz, że przed nami była inna ekipa badawcza?
A1: Wątpię. To nie przypomina naszej technologii.
A2: Lepiej poinformujmy bazę, to wygląda zbyt podejrzanie.
A1: Czekaj, tu coś jest... to mi wygląda na ...