Jako że nie wiemy prawie nic o naszym dodatku tutaj można wsadzać nowe informacje oraz swoje własne domysły. Zacznijmy od akcji wydarzeń. Według mnie mogły by to być wyspy południowe. W każdym bądź razie nowa kraina by się przydała. Kolejną sprawą są NPC. Podobno mamy spotkać starych znajomych. Mniemam że nie chodzi tu o Diega, Gorna Lestera itd. Przyznam ze całkiem fajnie byłoby znów rozmawiać z Hagenem lub innymi. A i jeszcze ciekawe co z tymi murzynami xD. Dalej.. Ciekawe czy dodadzą jakieś nowe umiejętności. W podstawce były dwie oznaczone pytajnikiem. Ciekaw jestem czy zostaną one zrobione czy usunięte (wiem że jakiś patch to usuwa). Jednak przydałby się jakieś nowe, ciekawsze. Osobiście nie pogardziłbym gdyby twórcy zrobili dużo nowych zbroi, mieczy, tarcz i magii. O zadaniach nie wspomnę bo to oczywiste. Ogólnie byłbym zadowolony gdyby została usunięta większość bugów i innych błędów. I jeszcze jedno. Wymagania. Jak myślicie? Czy będą wyższe niż w G3? Według mnie powinny być takie jak w podstawce. Bo jeżeli będą wyższe to mój złom raczej tego nie uciągnie..
Czekam na wasze opinie..
Czekam na wasze opinie..