Zawsze mówią że grafa będzie lepsza, ja pamiętam że z paroma grami to były taaakie piękne screeny, a potem grafa taka rozmazana, PhotoShop, ja myślę że im te screeny nie wyszły i to wszystko wyjaśnia
Kolego nademną, pamiętaj że grafika nie jest najważniejsza. Dla mnie przykładem tego jest G1. Najlepsza gra w jaką grałem a grafika słaba(oczywiscie wiem że na tamte czasy była boska). Ale co do samych obrazków. Grafika ładna, ale czy oddaje ten klimat gothica? No nie jestem pewny. G4 powinien już samą grafiką wywoływać emocje: tajemniczość itp. Zobaczymy jak będzie się grało.
W demie na chwile zasypiamy i wcielamy się w rolę starego bezia. Nie bardzo rozumiem jak to wygląda, ale chyba jest to coś w rodzaju zwykłej mary nocnej.
A może twórcy chcą przechwycić moment jak pokierujemy Rhobarem III łącząc Myrtane oraz w taki sposób wyjaśnią jak został opętany. Prawdopodobnie wszedł do takiej jaskini jak jest wyżej znalazł coś złego i stał się zły. Okrojone, ale sensowne.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.