Wybaczcie za ten mały off-top, ale nie moge sie powstrzymac.
QUOTE . Ta twoja niby strona nie będzie się równać z gnet.
Nie bedzie sie rownac?, to oni nam dorastaja? Raczej nie
QUOTE Rez niegy niewidziałem gorszego usera od ciebie!!! Nienawidze cię np. z wydarzeń czatowych!!!!! A teraz forum tosz to żałosne!!!!!!!!
OMG, OMG, LOL. Ludzie nauczcie sie wreszcze szanowac sie ze zdaniem innych!
QUOTE G.NEt ?? buehehe
Dla nich upadek G.Up nic niezmieni, dalej beda na games.pl siedziec i sie rozwijac jak zolwie ;] nawet niewiecie jaki bedzie nowy serwis a juz placzecie :]
Gdybys poswiecil te 3 min na przeczytanie newsa (jesli umiesz czytac) na g net, ktory dotyczy zmian bys wiedzial, ze planujemy cos wielkiego. Jesli sadzisz ze rozwijamy sie w zolwim tepie radze porownac g net do swojej strony. Newsy mamy na czasie w predziwienstwie do ciebier, rowniez okropnym layoutem nie grzeszymy, mamy wiecej unique dziennie od ciebie a twoje forum przeskoczylismy w liczbie userow bardzo szybko wiec wywnioskuj kto sie rozwija w zolwim tepie.
QUOTE Ja myśle że Rez i Thoro nie przejmują się tym za bardzo, bo upadek G.UP oznacza dla nich napływ nowych userów na GNet... Pewnie berdziej są przywiązani do swojego forum ( czemu sie nie dziwie ). No ale skoro servis nie jest dla nich aż tak ważny to czemu tu jeszcze siedzą... Jeśli komuś na czymś naprawde zależy to jest z tym na dobre i na złe. Jeśli nie - poprostu zostawia to i więcej sie tym nie zajmuje...
Do G Up mam pewien sentyment i nie tylko zalezy mi na zwiekszeniu popularnosci g net. Nie szkoda mi G Up tak bardzo bo nie jestem z nim zryty. Fakt, ze jestem adminem na G Net malo zmienia.
Powiem tak, że jestes bardzo niskim poziomem intligentcji.
Potwierdzam
QUOTE yślę, że nie bedę wpisywał słowa Gothic w gogle, bo tylko się będę wkurzał patrząc na World of Gothic.
Ktos wejdzie... zobaczy i wyjdzie bo cale te World Of Gothic nie jest warte uwagi.
Ps: Qba, nastepnym razem jesli chcesz jechac czyjas strone zastanow sie czy nie jest leprza od twojej.