No no no...
Kolega Anioł już ma u mnie róg cieniostwora i tuzin wilczych skór ;]
Przede wszystkim wielkie dzięki za chęci i trud włożony w pracę; jestem baaardzo wdzięczny.
Nie mniej jednak, skoro mogę ("Oczywiście mogę zmienić... "), to poproszę o drobną zmianę kilku szczegółów.
Zestaw pierwszy, czyli prace 1 i 2.
Bardzo podoba mi sie tonacja kolorystyczna a i sam napis jest niczego sobie ;]
Poprosiłbym natomiast o poprawkę w dwóch innych kwestiach. Crop portretu (widoczne zwłaszcza w sygnaturze) obejmuje samą twarz. Miejsce kaptura znad grzywki i z boku głowy zajmuje już tło. Jeśli jest to w mocy autora prac, poprosiłbym o
takie wycięcie obrazka (po zaznaczonym czerwonym konturze). Rzecz 2ga, to tło. Efekt całkiem ciekawy, ale bardzo zamazuje samą grafikę i tak na dobra sprawę nie wiadomo co ona przedstawiała....
Jest szansa, żeby pozostawić ja w nieco naturalniejszej wersji? ^^
Zestaw 2gi.
Tu poproszę o delikatne przekadrowanie fejsa w sygnaturce, tak, by mieścił sie też żabot - jak w avatarze.
Ponadto uwaga co do tła jak wyżej. Jeśli możesz, spróbuj proszę zachować je w bardziej pierwotnej wersji.
Reszta wypas; zwłaszcza to rozmyte lustrzane odbicie z prawej strony przypadło mi do gustu.
Zestaw 3 żadnych uwag :]
Wiem, że wydziwiam jak po bagiennym zielu, ale taka już moja natura, że czasem jakiś detal spędza mi sen z powiek.^^
Jeśli dasz radę skorygować wdg powyższych uwag do wynagrodzenia dorzucam...
ucho Inosa (oko już dawno ktoś mi podprowadził ;p)
Pozdrawiam cała ekipę i wszystkich miłośników gry wszechczasów ^^