QUOTE QUOTE
Ja zagłosowałem na idiotę. A dla czego?
Padam z ciekawości, biorąc pod uwagę Twoją genialną ortografię, którą ukazało "dla czego".
A wiec moim zdaniem takie filmy są dla upośledzonych. W ogóle mnie nie śmieszą, nie interesują i w ogóle ich nie oglądam.
To pochwała dla filmów, których głównym bohaterem jest Rowan. To dlatego, że gust ludzi Twojego pokroju jest denny - a więc to tak, jakby ktoś mądry powiedział : "A więc moim zdaniem takie filmy nie są dla upośledzonych. Śmieszą mnie, interesują i je oglądam."
Ostatni raz oglądałem go w wieku 8 lat, czyli dwa lata temu. A więc on jest idiotom.
Poczułem się poważnie zdruzgotany żelazną argumentacją, której właściwie nie ma i która wyraźnie wskazuje myśl autora. Oto ona - "Jaś Fasola jest idiotą, bo oglądałem go dwa lata temu." Tylko kto jest większym idiotą - komik udający idiotę czy ktoś, kto napisał : "A więc on jest idiotom"?
Filmy z Rowanem bardzo mi się podobają. Tylko Johnny English był słaby.
I znowu kłania się czytanie ze zrozumieniem. <BELIAR> wyraźnie napisał że oglądał go 2 lata temu i mu się nie podobał. To jego zdanie i jego poglądy, które ty niewiadomo z jakiego powodu naruszasz. Inni mogą go lubić inni nienawidzić.
Sam napisałeś 1 zdanie o tym komiku.
Osobiście tak samo uważam jak <BELIAR>. Idiota nad idiotami, nie oglądałem go w normalnych filmach, ani nie wiedziałem że zachowuje się normalnie.
Ja uważam, że jest idiotą i nikt nie może tego podważyć.
<BELIAR> ma 10 lat i ma prawo pisać błędy. Sam jestem dyzortografikiem. To są jego poglądy i gówno Ci do tego.