Pojedyncze Utwory Godne Polecenia

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
dobra nuta, dawno nie kosztowalem paganu, nadal gdzies w glebi czuje stare konekty do tego typu muzycznej rzezni, kiedys pewno mnie znow najdzie faza na podobne
7/10, mlode ruski dobrze skrzecza

http://listen.grooveshark.com/#/s/Wear+Your+Love+Like+Heaven/3wJff2?src=5
Donovan - Wear Your Love Like Heaven
przed chwila w simpsonach slyszalem, donovana znam tylko kilka utworow, jakos nie przyblizalem sobie wczesniej, bo te kawalki co je poznalem, srednawo mi podlazly, ten jednak psychodeliczny majstersztük zawladnal mna i byndzie mnie z pewnoscia trzymal do konca dnia

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nau jak zawsze świetne klimaty. Szacunek :)

Nowe odkrycie

[yt]9D74hAAgfBY[/yt]

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
yeed w obecnej chwili drażnią mnie takie piosenki, ale pewno ta jest fajna. Wole coś mocniejszego:

Cedric

GołoWąs
Spodobała mi się ta piosenka ,bo też lubię mocniejsze ,cięższe klimaty

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Soil, oj się słuchało kiedyś. Teraz jakoś mniej, ale miło sobie przypomnieć. Sam chyba to kiedyś tu wrzuciłem.

Ode mnie niedawno usłyszany kawałek.

Część osób mogła usłyszeć ten kawałek w jednej z reklam.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
hm, waham sie pomiedzy niezle, yba do mnie nie trafia, a ciekawe jakbym odebral na haju, ale ogolnie ciekawe brzmienie, dobry aczkolwiek czasem gejowy wokal i nowoczesne elektorniczne dzwieki ida ze soba w parze, bal bla, jednakze nie ciagnie mnie przykuwanie sie do kawalka na zbyt dlugo, totez tylko 6,5/10

[yt]PNigNUD8CKo[/yt]
The Doors. Spokojne wieczorne grillowanie przy kilku piwkach i innych specyfikach nigdy nie mialo lepszego dilera atmosfery.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
fajna piosenka nau, ale moim zdaniem - nic specjalnego w zasadzie. dobre, ale nie wybitne

z nowej płyty bodajże. zapraszam hejterów do hejtowania, bo to modne

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nigdy nie lubiłem Peji, ale nowa płyta jest na poziomie, zwłaszcza kawałek z OSTRym.

Kawałek w bardzo fajnych klimatach, które bym określił na punk/rap, naprawdę świetna nuta, klip również godny uwagi.

Cedric

GołoWąs
No cóż ,ogółem nie lubię takiej muzyki ,ale tym razem mi się spodobało

Moim zdaniem on jest genialny:

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
hm, kwasna komercha, nie dla mnie ta mlodziezowa gejoza, 3/10, bo pare tam dzwiekow nawet zlych nie bylo

[yt]kj28soFeGl8[/yt]
yba juz kiedys wrzucalem, ale walic

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Od jakiegoś czasu jaram się twórczością Pana Bowiego, naprawdę kawał dobrej muzyki. Cat People to bardzo udana kompozycja, jednak moim zdaniem David posiada na swoim koncie też wiele lepszych utworów.

Ostatnio jaram się też Acid Drinkers. Dziś polecę utwór z krążka Verses of steel. Panie i Panowie, oto Swallow the needle!

http://www.youtube.c...h?v=1y6Fj8q7HjE

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
silna nuta, mocny tekst, az se go kilka razy 'zaspiewalem/zakrzyczalem', coz, dobry pank 8/10

z mojej strony cos takiego
[yt]0Gc8B1eEFfk[/yt]

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Całkiem fajna nuta...spokojna, można się wsłuchać całkiem nieźle.

: D

Blair

Członek #RN
VIP

:) witam, chce się pochwalić nagraniem z naszego koncertu na FESTYNIE PARAFIALNYM!! w Pszczynie dnia 22 maja :)
możecie tez podziwiać moją piękną dziewczynę, która klawiszuje :)

oppiniooons?

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jeżeli chodzi o tekst, to może nie powala głębią, ale chyba w tym kawałku nie o to chodzi. Generalnie cool: fajny kawałek w stylu regge. Energetyczny i dynamiczny. Wykonanie przekonujące- nieźle to wyszło pod względem instrumentalnym. Kawałek dobrego kawałka he he.

p.s. Ta panienka na klawiszach, niczego sobie :trollface:

Moja propozycja, to zupełnie inna bajka. Chyba coś już tego gostka zapodawałem, ale mam nadzieję, że nie tan kawałek. A nawet jeżeli tak, to jest to tak dobra muza, iż dobrze gdy się odświeży od czasu do czasu: Robert Manos i With No End

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
wolalbym bez wokalu, lubie takie spokojne wibrujace brzmienia, jakby uciac juz wokal, to by i przedluzyc track by sie przydalo, tak na 7min i gut byloby 8/10, tak 'est 6,5/10
ogolnie od spiewaka miekka pauka wieje

Deadbolt
voodoobilly, ciekawy rodzaj rockabilly
jaram sie nimi jak rzadko ktorym zespolem
[yt]DTR0oViw4wo&feature=related[/yt]

Do góry Bottom