Powiem Ci jaki ja zawsze jestem
Jeśli chodzi o dziewczyny to staram się być miły i koleżeński, normalnie z nimi rozmawiam
Wiesz kultura, robienie jaj tylko nie im - ogólnie śmiechy hihi itd
To jest ta naturalność
Czasem powaga, umiejętność rozmowy jak występuje jakiś problem itd. Czyli w skrócie - jestem normalny, nie ukrywam niczego, jestem bezpośredni
Dziewczyny lubią normalnych chłopaków, nie cwaniak, kozak etc. (mówię tu oczywiście o tych porządnych dziewczynach) Tylko liczą na to czy chłopak jest wesoły, można z nim pogadać, powydurniać się, czy ma odpowiednie cechy charakteru, które są godne uwagi
Ale pamiętaj też jedno, nie staraj się wleźć dosłownie dziewczynie to tyłka, bo Cie oleje, stwierdzi że lalusiowaty jesteś, że nie jesteś stanowczy, męski
Jak juz poczujesz ten zryw, że też się jej podobasz to staraj się ją tak delikatnie olewać, obadaj jak ona się będzie zachowywać, czy sama zrobi jakiś krok ;P Jak tak to wtedy możesz być bardziej pewny, że jest ona Tobą zainteresowana w roli przyszłego chłopaka, a nie np. kolegi
A jeśli na dodatek jej rozmowa w stosunku do Ciebie będzie taka bardziej zaawansowana (na pewno odróżnisz to od zwykłej rozmowy) to masz wielkie szanse, że będzie Twoja ;]
Co do zerwania, hmmm ;] Jest to trudna i ciężka decyzja ... Czasem to boli, czasem to po kimś spływa ... Jak masz zamiar kogoś zostawić to nie kłam, tylko powiedz odrazu o co chodzi, co się np. Ci nie podoba. Tylko nie mów tekstu typu: znudziłaś mi się, albo że nie chcesz i już. Chyba, że tak bardzo chcesz ściemnić to powiedz, że nie czujesz tego blusa, albo uważasz że nie ma to sensu - tylko daj sensowny powód.
Powodzonka