Godfather już Ci idzie coraz lepiej... Ale przed Tobą dużo pracy... Na tym etapie skup się na dodawaniu efektów i wtapianiem renderów, bo to nie jest trudne... Później możesz pokombinować z tłem, bo bez podstaw ani rusz...
Te prace przynajmniej mają postacie i są okey jak na taki czas pracy z Photoshopem...
6/10
Feo, powiem szczerze, ze mnie mile zaskoczyłeś..
Po Twoich pytaniach na gg myślałam, ze na razie to Ty nic nie zdziałasz. A tu taka fajna pracka... Moje zastrzeżenia: Napis (nie animowany) zbyt mało widoczny.. Początkujący zawsze mają problemy z napisami, ja też mam, a już trochę w tym siedzę... Ten napis jest niewidoczny, nie dlatego, ze jest zła czcionka, ale dlatego, ze kolor czcionki jest zbyt jaskrawy...
Te logo w lewym, dolnym rogu mogłoby być większe, bo nie widać, co na nim jest.. No i jaknjuż Jedi wspomniał postacie sprobuj wycinać ręcznie.. Ogólna ocena 8/10
Pablo, tu trochę gorzej niż u poprzedników... Tło to zwykły gradient, żadnych efektów nie dodałeś, dlaczego? Napis "Metalica" jest pixelowaty, pewnie go wyciąłeś skądś i źle zmniejszyłeś, ponieważ jakość sie pogorszyła
A te napisy na dole maja zły kolor, bo nie widać ich
Mogłeś je chociaż jakimś blaskiem otoczyć, żeby były widoczne... Render nie wtopiony, ale to wina tła, ponieważ nie da się do niego wtopić, no i brak ramki...
trochę się tego nazbierało, ale proszę - nie obrażaj się, to miało Cię zmobilizować do dalszej pracy
4+/10