O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Frag

New Member
@Biafra
Masz rację. Ale jak przestanę chodzić do kościoła to te baby co ich rang opisał będą miały nowy temat do plotek. A te z osiedla są do mnie negatywnie nastawione...

Co do Wiedźmina 2. No mam nadzieję że ciekawa zagłuszy ten kucyk (co to Samuraj?) :trollface: .
Naprawdę mnie wkurzył ten kucyk...

switek17

Member
A w G3 narzekaliście na brak kucyka... I weź tu bądź producentem ;)
Ja się muszę spinać. Nie przeszedłem jeszcze Wieśka, a już zaraz kolejna część wychodzi, to samo z Risenem. Mam poważne zaległości.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Co do Wiedźmina 2. No mam nadzieję że ciekawa zagłuszy ten kucyk (co to Samuraj?) :trollface: .
Naprawdę mnie wkurzył ten kucyk...

Trzeba jednak pamiętać, że Geralt z książek Andrzeja Sapkowskiego wiązał włosy, co prawda nie w kucyk, ale jednak.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Masz rację. Ale jak przestanę chodzić do kościoła to te baby co ich rang opisał będą miały nowy temat do plotek. A te z osiedla są do mnie negatywnie nastawione...
Hehe, skąd ja to znam. Gdy przechodzę koło sąsiadek to oczywiście witam się, one również uprzejmie odpowiadają, a zza pleców już słychać o mnie różnie ciekawe historie, takie podłe, stare dwulicowe ladacznice. Teraz jarają się papieżem, więc mam spokój.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Hehe, skąd ja to znam. Gdy przechodzę koło sąsiadek to oczywiście witam się, one również uprzejmie odpowiadają, a zza pleców już słychać o mnie różnie ciekawe historie, takie podłe, stare dwulicowe ladacznice. Teraz jarają się papieżem, więc mam spokój.

Dlatego warto mieszkać w większym mieście lub chociażby takim miasteczku jak ja. Jest tu na tyle ludzi (trzy parafie), że człowiek gubi się w tłumie i nikt, nie gada, że nie chodzę do kościoła. Na wsi taki numer nie przejdzie, bo od razu dewotki biorą na języki -_-.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No niestety, to jedna z wad wsi.. czegokolwiek głupiego się nie zrobi to zaraz o tym wszyscy wiedzą i jeszcze każdy doda coś od siebie..
Ale i tak dobrze mi się tu żyje ;]

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Mnie to gadanie nie obchodzi, mocherki i tak nie mają odwagi powiedziec tego wszystkiego mojej mamie, jedyne co na tym cierpi to moje poczucie wartości.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Skoro cię to nie obchodzi to jak może cierpieć na tym twoje poczucie wartości?

Paradoksen.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Może źle to ująłem, gadanie tych pań nie wiąże ze sobą żadnych konsekwencji, więc jest nieważne, ale mimo to źle się czuję jak ktoś o mnie źle mówi.

xenex

Member
Może źle to ująłem, gadanie tych pań nie wiąże ze sobą żadnych konsekwencji, więc jest nieważne, ale mimo to źle się czuję jak ktoś o mnie źle mówi.
u mnie na wsi jest to samo, są takie rury które jeżdżą tylko od domu do domu i wlepiają newsy, trzeba poczekać aż wyginą

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]WH6Ajowgg4U&feature=player_embedded#at=32[/yt]

moze puszcze se z auta

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nie wiem czy to na serio czy jak. Przejeb*ne mają turki w niemczech.

Frag

New Member
@ switek 17
No tak ale:
W Gothicu od początku był kucyk, a w Wiedźminie jest nowością.

Na wsi jest lepiej jak w mieście, można poimprezować, ognisko zrobić ze znajomymi, hodować trochę grasu :D . Majonez, tylko że wszyscy cię znają i gadają, i gadają i gadają...

switek17

Member
@Filmik Romka
Z jednej strony mnie śmieszył, z drugiej żal mi było faceta. Pogratulować Turkowi cierpliwości.

@Nau
Chciałbym zobaczyć jak wozisz się z tym na mieście :D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
ej romcio, ten syf 'est z serii komediowej niemieckiej, nic prawdziwego

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Też tak myślałem, nawet na końcu jest adres comedycentral.de

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Bez przesady Cedric, ale takich rzeczy nie będziemy tu umieszczać... No i nie muszę chyba przypominać, że następnym razem warn.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://www.youtube.com/watch?v=mDa3u-RCg-w

całkiem sympatyczne niemieckie szwargolenie :D

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Kto to tu się pojawił;p Cześć Jodełko. A u nas chyba wszystko w miarę dobrze...więcej powie ktoś kto bardziej niż ja się udziela ;)

Wiem że to nie ten temat no ale trudno;p

Do góry Bottom