A to stwierdzenie znowu utwierdza mnie w przekonaniu, że prócz hedonizmu stosowanego,
Ascetą to ja nie jestem, ale żeby od razu hedonistą
A to stwierdzenie znowu utwierdza mnie w przekonaniu, że prócz hedonizmu stosowanego,
Ascetą to ja nie jestem, ale żeby od razu hedonistą. Złoty środek, ot co... a może po prostu pomijanie w myc myślach rzeczy, na które nie mam wpływu?
Nie ocieniaj mego światopoglądu, znając tylko jego ułamek. Bo moje przekonania z pewnością zostałyby uznany tu za herezję, czy też zostałbym określony mianem sekciarza ^^. Dlatego nie afiszuje się z tym co mam w czaszce.
Mam do ciebie Biafra pytanie, jeżeli nie chcesz, nie odpowiadaj. Jesteś katolikiem i uznajesz się za takiego? Mowa oczywiście o prawdziwej wierze, a nie deklarowanej.
No patrzę i co?Popatrzcie, wirara, na Japonię.
Nie lubię dzielić się swoimi poglądami. Światopoglądu raczej nie mam do końca wyrobionego, raczej powoli sobie zdaje sprawę, że obieram nową ścieżkę w mijającym życiu. Jak się przyjrzeć bliżej, bóg bogowi podobny. Z tym, że jedna religia łagodniejsza od drugiej jest.
ED, lubię Cię, tak jak Ziga i nie dlatego, że (jak to większość myśli: macie śliskie i naoliwione d*py ).
Po co za 'że' dałeś nawias skoro po jego zakończeniu dałeś kropkę? Uuuu, ktoś tu na języku polskim w szkole spał : P
["Polskiego" - z małej litery powinno być :trollface:/quote]
Wygrałeś hehe, jesteś na ts?
nikogo nie interesuje twoje zyciewers w końcu to jest poniedziałek. jak mieć prze*ebane to na maxaja mam w poniedziałek 8 samych najgorszych lekcji, w tym ostatnie 2 wf ratują chociaż nie chce się już ćwiczyć jak...