O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Mnie można jeszcze nazwać dzieckiem ale Biafre już chyba nie ...

Szczur, zejdź ze mnie, bo nie lubię jak wąż pierdzi... Daj sobie już siana z Biafrą, bo ja zamierzam dać sobie spokój z Tobą. Więc nie Biafruj więcej, bardzo ładnie proszę :trollface:

For now...

Cedric

GołoWąs
Fajta nie będzie. Powiem tyle :

9002.jpg

Dalsze waśnie byłyby bardzo infantylnym zachowaniem z mojej strony, więc odpuszczę.
Nie ma co psuć sobie krwi na potyczki z dzieckiem.Po prostu od dzisiaj będę miał jego posty głęboko w rzyci :mellow:

Randal

Banned
Odezwał się urfa :lolface:

Akurat tego nie napisałem żeby Ci zrobić na złość ale tak dla żartu i nie było w nim podtekstów, żadnych.

Owszem, potępiłem swoje zachowanie, i gdyby ktoś inny niż ty je potępił , zrozumiałbym to.

Nie, nie zrozumiałeś mojej "krytyki".

Tolerowałem to przez jakiś czas, ale nic nie może trwać wiecznie. Szczególnie jak jest irytujące.

A co, zazdrościsz mi ??...
A tak poza tym moje zachowanie jest lepsze od twojego ponieważ ja jeszcze nie miałem nigdy bana i nie zamierzam go zdobyć tak jak ty...

Nie ma co psuć sobie krwi na potyczki z dzieckiem.

Każdy ma w sobie dziecko ...

A tak poza tym twoje zdanie mnie nie interesuje, ważne że ważniejsi się nim interesują ... :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
skoro nie interesuje Cię jego zdanie, nie odpowiadaj na nie, krótka piłka, zresztą przyhamujcie trochę, możecie się nienawidzieć nie zaznaczając tego na każdym kroku i nie czyniąc z waszych wzajemnych animozji rozrywki dla mas, od paru stron nie ma tu nic innego niż wasze płytkie i miałkie kłótnie, chyba nadszedł czas aby je zakończyć.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Czyż nie piękna dzisiaj pogoda? Wolę już rozmowy o pogodzie niż wasze przepychanki i radzę zaprzestać ich, zarówno "szaraczki" jak i ci teoretycznie postawieni wyżej.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Piękna? Jeśli naparzanie piorunami, chmury, deszcz i brak prądu przez 4 godziny nazywasz piękną pogodą, to owszem, ładny dzisiaj dzień ;)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wersus, Ty to na jakimś zadupiu mieszkasz :p u mnie była piękna, nie gorąco, bez deszczu, rześkie powietrze, idealnie :).

Ave

Karpielek

VIP
VIP
Skoro o pogodzie mówimy u mnie też było całkiem ładnie, chociaż trochę postraszyło i polało, jednak po 10 minutach wszystko wróciło do normy. Tak się zastanawiam, wakacje idą i będzie można zarobić nieco grosza. Mój cel to kupno auta. W tym roku nie pojadę nigdzie ;/ A jak z wami?

Kacperex

KacŚpioszek
Ja w tym roku nasze polskie morze. Miejscowość bliżej nie okreslona, spontan ;)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja w tym roku nie mam zamiaru nigdzie jechać. Nie chce mi się. Będę tylko katował kondychę i nogi na rowerze.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Ja w tym roku nasze polskie morze. Miejscowość bliżej nie okreslona, spontan ;)
hehehe ja mieszkam nad polskim morzem , a jak sie wyniosę do mojej rezydencji to tylko 300 metrów piechotką , a teraz to jakies 100 do kanału portowego tam też niektórzy się opalają :trollface:

wer a masz napompowany ten rower? :lolface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
W te wakacje na pewno pojawię się nad morzem, zresztą jak co roku. Z tydzień posiedzę w tej Gdyni, potem do miejscowości "Błonie" gdzieś pod warszawą do kuzyna no i do domku wracać :)
, a teraz to jakies 100 do kanału portowego tam też niektórzy się opalają
a jest co podglądać?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
stocznia, statki które sie budują, dźwigi portowe, promy cumujące, mewy latające nad wodą, 'wędkarzy' łowiących w tym syfie, baby na stanikach w trawie, 'pracujących' robotników w krzakach ;)
do wyboru, co kto lubi

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Romek chyba w trawie będzie buszować;p

Cedric

GołoWąs
Ja na wakacje do Dojczów jadę na Games Com i Games Convetion ( jedno w Kolonii , drugie w Lipsku ), potem do Kopenhagi, kończąc na Oslo.
Resztę wakacji zamierzam pracować w Macu, jak i pracować nad swoją grą.

Ach, był dziś bal gimnazjalny. Jaka była mina pani dyrektor jak zamiast poloneza puściliśmy hymn ZSRR :trollface:

Dragu, sorry za te przepychanki, ale musiałem wylać swoją złość.
Już nie będzie więcej takich kłótni :cool:

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
tylko te baby to nie są już pierwszej młodości, duuuuuużo starsze ode mnie, to kwestia gustu :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Do góry Bottom