O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Wszędzie sie zliczają .
Jakie ty urfa masz oceny, że zdobyłeś 13 pkt ? :lolface:

Cedric

GołoWąs
Ty w pupę , myślałem, że to ja mam na GUpie najgorsze oceny :trollface:
Ja mam dwie 2 , parenaście 3 , jedną 5 i i trzy 6 (szatan !)

milioner

New Member
Szczur wyjaśnij mi to jakim cudem po porównaniu wyników z tymi z neta miałeś 22/24 punkty, a teraz nagle 37? Daj już sobie spokój z takimi wkrętami bo tutaj zbyt wielu debili nie ma.

Tomi bo pewnie trzeba do tego doliczyc jeszcze punkty za zaproszenie i za opis znaczka. Ta liczba punktów to były tylko z tych co były w necie i tyle ...
moja siocha to pisała

I kto tu jest debilem...

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Stakler, uprasza się o powstrzymanie się od wskazywania palcem kto jest tu debilem :trollface:

co do ocen, primo, oceny w sporej ilości przypadków nie są żadnym wyznacznikiem ani wiedzy, ani inteligencji
secundo, ocena ocenie nierówna.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
tylko nadinterpretując można doszukać się tam obrazy konkretnej osoby - szczura - zaś Twoja wypowiedź konkretnie wskazuje palcem, i wyciąganie konsekwencji wobec tomiego w tym wypadku byłoby nadgorliwością gorszą od faszyzmu

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
a jak tomi do szczura z debilem to nic
...

Tomi napisał:

Daj już sobie spokój z takimi wkrętami bo tutaj zbyt wielu debili nie ma.

Wykazał wiec, że nie ma tu wielu debili, co oczywiście w domyśle można zrozumieć, że poza szczurem wielu ich niema... Tu zgoda. Jednakowoż nie nazwał go tak bezpośrednio, a reszta to tylko domysły i kwestia interpretacji. Ty natomiast odniosłeś słowo debil bezpośrednio do Tomiego. Dlatego Drago ma rację upominając Cię.

Ale wywód, wow :trollface:

Randal

Banned
Biafra, każdy wie że nie jesteś do mnie pokojowo nastawiony ale, czy mógłbyś zachować wyzwiska pod moim adresem a nie pisać ich jawnie. Ja też nie jestem do Ciebie przyjaźnie nastawiony ale jakoś nigdy Cię nie wyzwałem. Więc zachowaj je dla siebie...

Stalker - Biafra i drago mieli całkowitą rację a ty czytałeś między wierszami...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Biafra, każdy wie że nie jesteś do mnie pokojowo nastawiony ale, czy mógłbyś zachować wyzwiska pod moim adresem a nie pisać ich jawnie. Ja też nie jestem do Ciebie przyjaźnie nastawiony ale jakoś nigdy Cię nie wyzwałem. Więc zachowaj je dla siebie...
Nie umiesz się bronić? Rzucić jakąś ciętą ripostę lub coś w tym guście? Jak on Cię obraża to ty możesz też jego. Oko za oko.

Cedric

GołoWąs
Stalker, zacytuję Ci coś :trollface:
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
Dobrze jest jednak czytać kodeks karny na dobranoc :trollface:

Randal

Banned
Nie umiesz się bronić? Rzucić jakąś ciętą ripostę lub coś w tym guście? Jak on Cię obraża to ty możesz też jego. Oko za oko.

Tak bym zrobił ale wiem jaki Biafra jest i pewnie by go to nieźle wnerwiło i bym warna zarobił ale na przyszłość pewnie tak zrobię ;)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja

Kolego! Nie wiem o co Ci chodzi. Odpowiedziałem Staklerowi na jego tekst, cytując Tomiego i tłumacząc mu różnicę między jego wypowiedzią, a Tomiego.

Nigdzie nie wyzwałem Cię debilem, tylko wykazałem, że na upartego wynika to z tekstu Tomiego. Naucz się czytać ze zrozumieniem i nie grzej mnie. Ja nie jestem nastawiony do Ciebie wrogo. Na to trzeba sobie zasłużyć. Być złym (w moim przekonaniu) lub w opozycji do mnie i mojego zdania. A do tego trzeba mieć charakter.

Ty mnie tylko irytujesz, nic poza tym. Tak więc nie wmawiaj innym jak to ja cię nienawidzę, bo gadasz głupstwa... I nie chciałbym musieć tłumaczyć Ci tego po raz któryś raz z kolei. Zakonotuj to sobie wreszcie :trollface:

Edit:

Tak bym zrobił ale wiem jaki Biafra jest i pewnie by go to nieźle wnerwiło i bym warna zarobił ale na przyszłość pewnie tak zrobię ;)

Nigdy nie robię prywaty dlatego, że jestem modem i za atak na mnie nie daje warnów... Obrażasz mnie szczur...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
pewnie by go to nieźle wnerwiło i bym warna zarobił ale na przyszłość pewnie tak zrobię ;)

Oj tam martwisz się o warna. Kiedyś minie :trollface:. Korzystaj z życia póki Biafra jest jeszcze zielony.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
nie ma tu wielu debili, co oczywiście w domyśle można zrozumieć, że poza szczurem wielu ich niema... Tu zgoda.
w sumie kierując się interpretacją selektywną, możemy skonstatować, iż człon "tu zgoda" stanowi afirmację tezy postawionej przez tomiego, nie zaś przyznanie racji iż słowa tomiego są obraźliwe
ale cóż - są to tylko domysły i poszlaki, nie możemy być pewnym czy pan Biafra nie zastosował skrótu myślowego tak niefortunnie dwuznacznie się wypowiadając :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A Ty szkelo co za podbuntowujesz na mnie, co? :trollface:

Czyżbyś też nie umiał czytać ze zrozumieniem? Ehhh...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Czyżbyś też nie umiał czytać ze zrozumieniem? Ehhh...
Poczytałem i odpowiedziałem na odpowiedź Szczura, nie twoją. A niej było jak było.

A Ty szkelo co za podbuntowujesz na mnie, co? :trollface:
Wydaje ci się :trollface:

w sumie kierując się interpretacją selektywną, możemy skonstatować, iż człon "tu zgoda" stanowi afirmację tezy postawionej przez tomiego, nie zaś przyznanie racji iż słowa tomiego są obraźliwe
ale cóż - są to tylko domysły i poszlaki, nie możemy być pewnym czy pan Biafra nie zastosował skrótu myślowego tak niefortunnie dwuznacznie się wypowiadając :trollface:
Co brałeś?

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nigdzie mnie nie obraziłeś a to to co ??

Cytat

że nie ma tu wielu debili, co oczywiście w domyśle można zrozumieć, że poza szczurem wielu ich niema..

I co ??

I kto musi nauczyć się czytać ze zrozumieniem ...

Więc tłumaczę Ci jak komu dobremu, że odnosiłem się do tekstu Tomiego, a człon co oczywiście w domyśle można zrozumieć, że poza szczurem wielu ich niema.. odnosi się do toku rozumowania Staklera, który uznał, że Tomi mówi na Ciebie debil...

... stąd to niefortunne wyrażenie "tu zgoda", w sensie, że zgadzam się ze Staklerem, iż tak to można zinterpretować...

Teraz kumasz szczur?

Jeżeli nie to trudno. Starałem się to wyjaśnić, ale jeżeli nie dałem rady, to nie zamierzam dalej się produkować. Tyle z mojej strony.

Do góry Bottom