Szczur wyjaśnij mi to jakim cudem po porównaniu wyników z tymi z neta miałeś 22/24 punkty, a teraz nagle 37? Daj już sobie spokój z takimi wkrętami bo tutaj zbyt wielu debili nie ma.
a jak tomi do szczura z debilem to nic
...
Daj już sobie spokój z takimi wkrętami bo tutaj zbyt wielu debili nie ma.
Nie umiesz się bronić? Rzucić jakąś ciętą ripostę lub coś w tym guście? Jak on Cię obraża to ty możesz też jego. Oko za oko.Biafra, każdy wie że nie jesteś do mnie pokojowo nastawiony ale, czy mógłbyś zachować wyzwiska pod moim adresem a nie pisać ich jawnie. Ja też nie jestem do Ciebie przyjaźnie nastawiony ale jakoś nigdy Cię nie wyzwałem. Więc zachowaj je dla siebie...
Dobrze jest jednak czytać kodeks karny na dobranoc :trollface:Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
Nie umiesz się bronić? Rzucić jakąś ciętą ripostę lub coś w tym guście? Jak on Cię obraża to ty możesz też jego. Oko za oko.
Biafra, każdy wie że nie jesteś do mnie pokojowo nastawiony ale, czy mógłbyś zachować wyzwiska pod moim adresem a nie pisać ich jawnie. Ja też nie jestem do Ciebie przyjaźnie nastawiony ale jakoś nigdy Cię nie wyzwałem. Więc zachowaj je dla siebie...
Tak bym zrobił ale wiem jaki Biafra jest i pewnie by go to nieźle wnerwiło i bym warna zarobił ale na przyszłość pewnie tak zrobię
pewnie by go to nieźle wnerwiło i bym warna zarobił ale na przyszłość pewnie tak zrobię
w sumie kierując się interpretacją selektywną, możemy skonstatować, iż człon "tu zgoda" stanowi afirmację tezy postawionej przez tomiego, nie zaś przyznanie racji iż słowa tomiego są obraźliwenie ma tu wielu debili, co oczywiście w domyśle można zrozumieć, że poza szczurem wielu ich niema... Tu zgoda.
Obrażasz mnie szczur...
że nie ma tu wielu debili, co oczywiście w domyśle można zrozumieć, że poza szczurem wielu ich niema..
Poczytałem i odpowiedziałem na odpowiedź Szczura, nie twoją. A niej było jak było.Czyżbyś też nie umiał czytać ze zrozumieniem? Ehhh...
Wydaje ci się :trollface:A Ty szkelo co za podbuntowujesz na mnie, co? :trollface:
Co brałeś?w sumie kierując się interpretacją selektywną, możemy skonstatować, iż człon "tu zgoda" stanowi afirmację tezy postawionej przez tomiego, nie zaś przyznanie racji iż słowa tomiego są obraźliwe
ale cóż - są to tylko domysły i poszlaki, nie możemy być pewnym czy pan Biafra nie zastosował skrótu myślowego tak niefortunnie dwuznacznie się wypowiadając :trollface:
Bez komentarza. Nie wiem jakim cudem tak czytając ze zrozumieniem uciułałeś te 37 punktów.Więc przepraszam
Nigdzie mnie nie obraziłeś a to to co ??
I co ??
I kto musi nauczyć się czytać ze zrozumieniem ...
Nigdzie mnie nie obraziłeś a to to co ??
Cytat
że nie ma tu wielu debili, co oczywiście w domyśle można zrozumieć, że poza szczurem wielu ich niema..
I co ??
I kto musi nauczyć się czytać ze zrozumieniem ...
w sumie kierując się interpretacją selektywną, możemy skonstatować, iż człon "tu zgoda" stanowi afirmację tezy postawionej przez tomiego, nie zaś przyznanie racji iż słowa tomiego są obraźliwe