O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Nic nie pobije Naua ;D

ale ze co masz na mysli? ja psychicznie wyczerpany leniwy pedrak zyje w moim wlasnym swiecie, na wiekszosc powaznych tematow lejac radioaktywnym moczem

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ja psychicznie wyczerpany leniwy pedrak zyje w moim wlasnym swiecie, na wiekszosc powaznych tematow lejac radioaktywnym moczem

W twoich najaktywniejszych czasach, nawet ja nie byłem w stanie dojść do twojego poziomu chaosu :D

Nau wróć. Zdziadziałeś heh :eek:jciec:

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
sek w tym, ze mi strasznie wygodnie, niby szkoda, ze tak zatonalem w korupcji, hedonizmie, lenistwie i czesciowo ostroznosci, jako ze z dojrzewaniem lepiej pojmowac zaczaelm co mnie otacza, rozum zrobil se miejsce, zarezerwowal wolna przestrzen, gdzie nawrzucal, co tamowalo moje mysli, kumulowalo energie i chaos mlodego wieku tak bezlitoscie wytryskujace kiedys wszedzie wokol w postaci popierdolonych postow
ogolnie mialo sie energie i nie przejmowalo niczym, teraz czlowiek sie czesciej zanurza w przemysleniach, niz bezmozgo dziala, by dzialac

hm, wyglada na to, ze mam ochote zacpac ;d

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Yeed czas przestać żyć przeszłością, teksty typu "Nau wróć" tylko na to wskazują, to co było - było, i już nie wróci, taki stary chłop powinien to był zrozumieć już dawno...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nau jest jak House.

Not True!
nau to nau. Do housa nie dorasta. House z serialu ma ponad 40 lat i wiedzę omnibusa, pomijając już samą medycynę. Do tego jego synapsy działają tak, że gość gasi Monka i innych objawionych. Gdyby istniał taki zawodnik naprawdę, to porównywanie się do niego byłoby obrazoburcze i bluźniercze, a co najmniej śmieszne.

Bez obrazy Ticza... Ktoś kto bierze dragi czy inne używki, mówi w miarę sensownie lub kontrowersyjnie (zahaczając o sens), czy w inny sposób błyskotliwie- to jeszcze nie geniusz i nie House lub cokolwiek go utożsamia... Więc panowie! Trochę cholernego dystansu i nauki dla ogółu, a potem próby dywagacji nad nadnaturalnym, niesamowitym, niemożliwym w swej istocie... I jeszcze raz... Nie przypisujmy sobie cech, na które żadną miarą nie zasługujemy- będzie prości- naprawdę...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeed czas przestać żyć przeszłością, teksty typu "Nau wróć" tylko na to wskazują, to co było - było, i już nie wróci, taki stary chłop powinien to był zrozumieć już dawno...

Był ciekawym przypadkiem w tym ZOO osobliwości :)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
i masz zruinowales moj pol-boski wizerunek biaf :D

ktos tu slucha zespolu stoner rockowego Down? bo zem wyczail z brzemienia bardzo podobna kapele
gdzie 'est namka, bo mysle, ze by mu przypadlo do splugawionego gustu
[yt]otl1NP-dS3M&feature=related[/yt]

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Blafrowi chodziło o półkę na piwo z kobiety ;).
Nie wiem jak wy, aj tam nie jestem typem faceta, z piwkiem. Zresztą nie lubię pić. Zawsze wolałem dobry sex, dobra kolacje którą sam ugotowałem, dobry spacer, dobry sex, dobry film, wycieczke rowerową, czy coś innego aktywnego. Ew wycieczkę samochodem, a ze mam duży i wygodni [VW passat] to sex w nim to czysta przyjemność. :p
Ale zawsze uwielbialem patrzeć na twarz ukochanej, gdy się usmiechała dzięki mnie :(. I pisać jej wiersze :>

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zresztą nie lubię pić. Zawsze wolałem dobry sex, dobra kolacje którą sam ugotowałem, dobry spacer, dobry sex, dobry film, wycieczke rowerową, czy coś innego aktywnego. Ew wycieczkę samochodem, a ze mam duży i wygodni [VW passat]

Jodełko romantyku :trollface:

za dużo dobrego tutaj, do tego po przecinku dwa razy wymieniasz dobry sex, więc wygląda to tak jakbyś był napalonym króliczkiem lub miał problemy na tej płaszczyźnie :eek:jciec: Chwalenie się przestronnym Passatem też jest faux pas.

Rozumiem, że chcesz nam pokazać jak udane masz życie osobiste. Gratki i oby tak dalej :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Biaf nie wkurzaj się od razu :wub:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
@yeed *mialem :p
a tamto tak podkreślałem,dla zartu ;)

miałeś? Dziewczynę czy Passata :D

Tamto czyli co?

Passata? Dziewczynę? Dobry sex :lolface: ?

Jeśli chodzi o twoje zdolności językowe to niewiele się zmieniło od kiedy cię pamiętam hehe.

Cedric

GołoWąs
Yeed i Jodełko, cichajcie, bo zaraz Szczur o sex się będzie pytał :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeed i Jodełko, cichajcie, bo zaraz Szczur o sex się będzie pytał :trollface:

Zamiast spamić lepiej pomyśl jak obniżyć sobie procenty, bo dziś już za sposób wrzucenia twojego zdjęcia...powinienem cię kopnąć w dupkę.
Next time idzie warn.

Cedric

GołoWąs
Spokojnie, na razie czekam , bo parę osób ciężko spotkać na gadu czy gupie( rzadko wchodzą, albo są kiedy mnie nie ma) więc nie siedzę bezczynnie.
"Przestań spamić " - wiem że jesteś adminem i masz tu większe prawa niźli ja, ale jak ja spamie jest źle.
Jak ty naspamisz - jest dobrze, bo przecie nikt Ci warna za spam nie wstawi
A zresztą cały ten temat jest jednym wielkim bastionem spamu, gdyż taka jest jego misja.
Tylko, że dzieli się na ciężki spam i lekki.
Za zdjęcie powiadasz ?
Co dokładnie zrobiłem źle ?
Dałem odnośnik, bo za za duże zdjęcia dajesz warny , a jak poszedłem Ci na rękę to znowu źle.

I może nie zauważono tego , ale daję życie forum. Bo często jest tak, że nikt nigdzie nie pisze,czasami przez dłuższy czas. I kto przerywa tą passę ?
Najczęściej ja.
Może spamiąc, ale jednak coś ruszam .

Nie chcę abyście odebrali to jako atak na osoby z administarcji.
Chciałem po prostu bezkonflktowo swoje zdanie wygłosić

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dałem odnośnik, bo za za duże zdjęcia dajesz warny , a jak poszedłem Ci na rękę to znowu źle.

Ced, wydajesz się być inteligenty, więc proszę nie pal głupa w tak ordynarny sposób. Aby zobaczyć Twoją fotkę, trzeba by najpierw się na forum zarejestrować, a to podpada pod autopromocję... Jeżeli liczyłeś na to, że nikt tego nie zauważy toś kiep, a ja się myliłem co do Ciebie...
Za wszelką cenę starasz się pokazać jaki z Ciebie kozak i cwaniak. Daj sobie na wstrzymanie i tyle. Nie udawaj cwańszego niż jesteś i skup się na jakiejś sensownej i produktywnej działalności, bo na razie zamulasz.
To nie Twoja szkoła, a sława jaką tu chcesz w ten sposób osiągnąć- wątpliwa. A co do Twojej rzekomej wyjątkowości (zachwalanej przez Ciebie na każdym kroku) powiem tyle: serio? wyjątkowy? A w którym miejscu mocium panie? :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Spamienie to był tylko taki zwrot. Nie twierdze, że nie wpływasz na zaludnienie :D

Wystarczyło zdjęcie wrzucić w linku...więc tłumaczenie, że wstawię ci warna za za duże zdjęcie jest idiotyczne.
natomiast jak wrzucasz link do innego portalu i ktoś ma założyć tam konkto tylko po to, żeby mógł zobaczyć twoją buźkę...bez przesady.
Wystarczyło zdjęcie hostować i wrzucić w linku. zero problemu zero gadania...pierdyliardy ludzi przed tobą tak wrzucało i jakoś nikt nie miał z tym problemu.

Cedric

GołoWąs
Nie zauważyłem szczerze, myślałem, że dałem na Imageschack .:D
Little mistake, wybaczcie :cool:
Biaf, sławy nie chcę tu zdobyć bo w przypadku mojego charakteru to miszyn imposibol
A nie pokazuję jaki ze mnie kozak, tylko mówię, że moje spamienie czasami pomaga jak jest zastój. Źle mnie zrozumiałeś.
Mocium panie na twe pytanie odpowiem niezwłocznie:
Wyjątkowy jestem krocznie :trollface:
Obie nogi za główkę mogę założyć :D

Edit
W fotach już poprawiłem

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
I może nie zauważono tego , ale daję życie forum. Bo często jest tak, że nikt nigdzie nie pisze,czasami przez dłuższy czas. I kto przerywa tą passę ?
Najczęściej ja.
Może spamiąc, ale jednak coś ruszam .
Dzięki Ci, jesteś niczym Pierwszy Poruszyciel, bez Ciebie to forum by umarło śmiercią naturalną, myślę że zasługujesz co najmniej na medal, może nawet na uścisk ręki prezesa, zdjęcie z pierwszym sekretarzem, w końcu jesteś tutaj filarem tej społeczności... kozaki takie jak ty, to u mnie w lesie rosną :)

Do góry Bottom