Nic nie pobije Naua ;D
ale ze co masz na mysli? ja psychicznie wyczerpany leniwy pedrak zyje w moim wlasnym swiecie, na wiekszosc powaznych tematow lejac radioaktywnym moczem
Nic nie pobije Naua ;D
ja psychicznie wyczerpany leniwy pedrak zyje w moim wlasnym swiecie, na wiekszosc powaznych tematow lejac radioaktywnym moczem
Nau jest jak House.
Yeed czas przestać żyć przeszłością, teksty typu "Nau wróć" tylko na to wskazują, to co było - było, i już nie wróci, taki stary chłop powinien to był zrozumieć już dawno...
Zresztą nie lubię pić. Zawsze wolałem dobry sex, dobra kolacje którą sam ugotowałem, dobry spacer, dobry sex, dobry film, wycieczke rowerową, czy coś innego aktywnego. Ew wycieczkę samochodem, a ze mam duży i wygodni [VW passat]
@yeed *mialem
a tamto tak podkreślałem,dla zartu
Yeed i Jodełko, cichajcie, bo zaraz Szczur o sex się będzie pytał :trollface:
Dałem odnośnik, bo za za duże zdjęcia dajesz warny , a jak poszedłem Ci na rękę to znowu źle.
Dzięki Ci, jesteś niczym Pierwszy Poruszyciel, bez Ciebie to forum by umarło śmiercią naturalną, myślę że zasługujesz co najmniej na medal, może nawet na uścisk ręki prezesa, zdjęcie z pierwszym sekretarzem, w końcu jesteś tutaj filarem tej społeczności... kozaki takie jak ty, to u mnie w lesie rosnąI może nie zauważono tego , ale daję życie forum. Bo często jest tak, że nikt nigdzie nie pisze,czasami przez dłuższy czas. I kto przerywa tą passę ?
Najczęściej ja.
Może spamiąc, ale jednak coś ruszam .