O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ale szczuru, nie rozumiesz li że nie mamy środków do ochrony, notabene, najważniejszej osoby na świecie?

Randal

Banned
Ja n umarłem...

W grudniu 2012 roku wszystko na co pracowaliśmy przez tyle lat, zostanie obrócone w niwecz, łącznie z najświetniejszymi produktami nowoczesnej technologii.
To właśnie w 2012 będziemy świadkami nad aktywności słonecznej, która spowoduje wiatr słoneczny siejący wielkie zniszczenia na planecie.

No i mamy kolejną datę z serii końca świata ciekawe ile się ich jeszcze pojawi. Na jakiejś stronce jest siedem wersji końca świata, ciekawe czy któraś okaże się prawdziwa.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
W swoim życiu przeżyłem już minimum 2 końce świata - 31 grudzień 1999 i dzisiejszy. Mam nadzieję, że jeszcze kilka zaliczę.
Szczur, podaj link do tej strony : )

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Przewidywany jest koniec świata jeszcze na 2017 i 2034 rok.

Ja proponuje, skoro to takie modne, by Gothic Up oficjalnie ogłosił własny koniec świata. Rzucajcie propozycje.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jedyny koniec świata g.upowy jaki mi teraz przychodzi to głowy to 11 października 2010, ale to niestety już było i musimy z tym egzystować... chociaż nie wiem czy i najbardziej kumaci wiedzą, o co chodzi :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja proponuje, skoro to takie modne, by Gothic Up oficjalnie ogłosił własny koniec świata. Rzucajcie propozycje.

Dobry temat dla BSTUtv

a najbliższy jest w 2012. Kończy się jakiś pradawny kalendarz majów.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Który oznacza przejście w kolejny etap Ziemi (bez większego zagłębiania się astrologicznego), a nie koniec świata. Co najwyżej koniec świata jaki znamy na co dzień, przynajmniej wg wierzenia majów.
Część wyznawców teorii spiskowych uważa tę datę za koniec świata. Wg legend niektórych ludów Mezoameryki obecnie istnieje piąty świat[16] (piąte Słońce). Poprzednie cztery skończyły się kataklizmami; czwarty skończył się światowym potopem ("woda była przez 52 lata, a potem niebo runęło"); piąty – obecny, a zarazem ostatni – ma zakończyć się "wielkim ruchem ziemi"[16].
Czwarty świat skończył się według Długiej Rachuby właśnie po okresie zapisanym jako 13.0.0.0.0., ale nie oznacza to końca piątego świata po takim samym okresie. Badacze kultury i astronomii Majów są zgodni, że rok 2012 nie miał szczególnego znaczenia dla tego ludu[17]. Układ gwiazd i Słońca 21 grudnia tego roku nie jest szczególnie rzadki i powtarzał się trzykrotnie w ciągu ostatnich 200 lat (jeśli pominąć ruch precesyjny Ziemi i ruch Układu Słonecznego w Galaktyce); co więcej przesilenie zimowe, przypadające na ten dzień, nie pełniło żadnej istotnej roli w religii i kulturze Majów. Żadna z zachowanych inskrypcji Majów nie wskazuje też na 21 grudnia 2012 roku jako na "koniec świata"[17], a jedynie na koniec pewnej epoki; wg wierzeń Majów czas nie ma charakteru linearnego lecz jest nieskończonym cyklem powstawania i upadków systemów światowych

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mniam :)
[yt]7AGN5DJ7MV4[/yt]

Ogłoszony na 2012

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Hitmany są nudne :p

Ja teraz czekam na Skyrim. Mam nadzieję, że wyjdzie po polsku na PS3, bo Oblivion tylko po ingliszu jest. Zresztą, jak go przechodziłem to nie miałem jeszcze tej konsolki, więc w sumie obojętne mi to było.

Randal

Banned
Ale pogoda szkoda że takiej pogody nie było od soboty :(

Oglądał ktoś wczoraj walkę Pudziana, totalna porażka!

Cedric

GołoWąs
Ceádmil i squaess d'hoine za mój cięty język.
Postaram się tak więcej nie robić :)
Wiecie, okres :trollface:

Randal

Banned
Myślałem że trochę dłużej cie nie będzie ale nic co dobre nie trwa wiecznie :(
Yeed, coś mówiłeś że ludzi z Forum wywiało no to teraz zaczynają wracać.
Cedric,tylko teraz bądź rozsądniejszy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Wiecie, okres :trollface:

Okres ma to do siebie, że się powtarza, więc radze uważać. Next time będziesz miał dłuższy urlop.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
niestety nie wszystkich wywiało, ale cóż, może w końcu, będzie wiatr odnowy wiał, tyle że tym razem nie darują reszty kar...

Cedric

GołoWąs
Yeed.dlatego nie będę już praktycznie pisał tutaj , bo to się źle kończy.
Od czasu do czasu tylko będę wpadał, jak coś ważnego będzie
Więc , Va Fail

A i mógłby mi ktoś dać dostęp do bractwa?
Nie mogę się dostać :D

Randal

Banned
Nie no jakoś tu trochę nudno było bez ceda i jakoś spam się tak nie szerzył. Odpokutował swoje winy i chyba teraz będzie bardziej rozważnie pisał posty.

Ceádmil i squaess d'hoine
Co to znaczy bo jakoś nie jarzę...

Cedric

GołoWąs
"Serdecznie witam i przepraszam was ludzie "
W języku elfów jakby coś ;d
Yeed lubi wtrącać słówka angielskie to ja elfickie będę dodawał ;d

Randal

Banned
"Serdecznie witam i przepraszam was ludzie "
W języku elfów jakby coś ;d
Yeed lubi wtrącać słówka angielskie to ja elfickie będę dodawał ;d

Mi nic nie zawiniłeś więc przeprosiny przyjmuję.
A ja tam będę Polakiem i nie będę dodawał żadnych słówek w innym języku niż Polski.
Masz zamiar tu nie pisać? To już żadnego konkretnego spamu oprócz mojego nie będzie.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Gratuluję znajomości zawiłości języka polskiego szczur, nie ma to jak się szczycić faktem że tylko nim się posługujesz, i to nie do końca poprawnie w dodatku...

Do góry Bottom