O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Randal

Banned
To drugie- nie, z oczywistych względów. Ty po prostu szczur, strzelasz jeszcze ślepakami, jeżeli w ogóle strzelasz :trollface:

Nie mam zamiaru zostać ojcem w wieku dwunastu a nawet osiemnastu lat, więc nie strzelam. ;)
No i plany z wyprawą wędkarską wzięły w łeb.

Randal

Banned
Właściwe podejście.

A dzięki.:)

U mnie też bez żadnych meteorytów, wybuchów, powodzi, pożarów i innych tego typu rzeczy, dzień jak co dzień tylko sobota.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wkrótce yeed będzie miał przed imieniem i nazwiskiem "mgr.", a nie "mgr". Dla kumatych... a może nie kumaci też zrozumieją.

BTW. - wczoraj pierwsze ognisko. Chyba starzeje się - 3 godziny przed ogniem i ciekawa rozmowa na poważne tematy z dość ciekawą dziewczyną, która ma już mgr przed nazwiskiem... yeed :eek:jciec:
Aaa i spałem 3h, aaaa

Randal

Banned
Jeszcze tylko 32 dni i Wakacje.
Jeszcze tylko 768 godzin i wakacje.
Jeszcze tylko 46080 minut i wakacje.

Wystarczy przetrwać 32 dni i będziemy wolni jak ptaki !!
Najgorzej patrzy się na te minuty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Wkrótce yeed będzie miał przed imieniem i nazwiskiem "mgr.", a nie "mgr". Dla kumatych... a może nie kumaci też zrozumieją.

Do czegoś pijesz ?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Lubię pod kiszone, chociaż i pod zwykłą popitkę czasami trzeba. do niczego jedziu, taki niewinny żarcik :).

Szczur, pocieszę cię tym, że ja mam od wtorku wakacje, trwające ponad 4 miesiące ;).

Randal

Banned
Szczur, pocieszę cię tym, że ja mam od wtorku wakacje, trwające ponad 4 miesiące ;).

Ale mnie pocieszyłeś nie ma co ...

Ja tam zakumałem od razu. No i ja mu tego życzę ;)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Pocieszę Was tym, że praktycznie od 13 kwietnia mam połowiczne wakacje, bo i tak po egzaminie mało co robimy ;).

Ave

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dobra cwaniaki, maturzyści to już mają wakacje także schowajta wasze ego.

Yeed będzie mgr? Znaczy, że będzie bezrobotny?

Electric Dragon

Majster
Weteran
koniec świata dopiero za godzinę czyli o 18. NAwet co do godziny ten amerykaniec podał z wyliczeń biblijnych :S

Randal

Banned
A koniec świata miał być już kiedyś i jakoś żyjemy...
No ale trzeba poczekać do tej 18 bo może to jednak prawda :trollface:
Moim zdaniem to gdybanie kiedy będzie koniec świata ni ma większego sensu i tak nie przewidzimy dokładnie kiedy on nastąpi.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
'nie znacie dnia ani godziny'
amerykańscy naukowcy oczywiście są wiarygodni jak mało kto...

Randal

Banned
I wyliczą nam wszystko co do sekundy. Ja i tak im ni wierzę ponieważ amerykan zawsze mają rację i zawsze to oni muszą być najważniejsi i muszą demonstrować swoją siłę, dajmy na to wizytę Obamy w Polsce, oczywiście polskie służby nie mogą go pilnować tylko amerykanie przysyłają swoje tajne służby żeby go pilnowały. Porażka...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Szczur, nie pieprz za przeproszeniem. Na bank byśmy go upilnowali jakby jakiś gość z Al Kaidy się na niego nasadził.

Randal

Banned
Wiem że byśmy go upilnowali bo wierzę w nasze służby specjalne... :trollface:

Wszystko było by ok gdyby nie zabili tego Bil Adena ( czy ja to się pisze ). Oni po prostu w nas nie wierzą.

Randal

Banned
I dziwisz im się?

Trochę, przecież nie jesteśmy w zmowie z Al KaiIdą i nie wydamy im go przy pierwszej lepszej okazji.

No właśnie już 20 minut po osiemnastej a ja w każdym bądź razie jeszcze żyje i nie zanosi się na to bym umarł.

Do góry Bottom