O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Jak najbardziej. Gorzej jak Ci się znudzi taka jedna, to wszystko wróci do normy ;p

Karpielek

VIP
VIP
Gorzej to jest u mnie, bo odkąd poszedłem do średniej szkoły to trafiłem do klasy, gdzie są sami mężczyźni :p Taki urok mojego profilu. Przyznaje, że już się przyzwyczaiłem chociaż jak sobie przypomnę czasy gimnazjum, to aż boli to ;/. Zawsze siedzieliśmy na końcu klasy, gdzie przed nami siedziały 2 fajne "dobre" koleżanki :D

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
przynajmniej w konflikt nie wejdziesz z porzekadłem "nie bierz d*py z własnej grupy"
w sumie nie wiem co byłoby gorsze, brak dziewczyn czy dziewczyny jak z beznadziejnego, sprośnego dowcipu o dziewczynach z politechniki :p

Cedric

GołoWąs
Ja idę do technikum na informatykę, więc również nie spodziewam się dziewczyn w klasie.
Ba, w szkole :lolface:
Ciekawe jak zrobią bal maturalny :trollface:
Dlatego jeszcze w gimnazjum upolowałem swoją samiczkę :trollface:

Karpielek

VIP
VIP
Studniówką to ja się raczej nie przejmuję, bo na nią można dowolną osobę zaprosić :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Karpielek, mat-fiz? ;p

U mnie 2/3 to dziewczyny, więc należę do mniejszości. Nie narzekam :trollface:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
U mnie było 25 dziewczyn na 4 chłopa.
Wiadomo, grupy grupeczki się porobiły, każda obrabiała dupę drugiej. Najlepsze psiapsiółki zmieniały się co pół roku. Nie rozumiem tych dziewczyn, bo kobietami wtedy raczej nie były i teraz raczej mało która można tak nazwać.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
U mnie w sumie to co u Ziga, tyle że grupki się porobił już dawno, na początku roku i d*py sobie obrabiają non stop :) Nas, czyli osobników płci brzydszej, jest ośmiu, także trzymamy się razem i jeszcze żadnego zatargu nie było między nami. I wątpię, żeby kiedykolwiek był ;)

Randal

Banned
U mnie jest 8 chłopaków i 10 dziewczyn więc mniej więcej równowaga jest zachowana tyle że jakieś 3 dziewczyny nie są zainteresowane chłopakami ponieważ tak bardzo wciągnęła je nauka...

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
u nas zawsze dziewek bylo wiecej, i jak u was gryzly sie,
nasza plec niby prymitywna i skora do walki, ale jak se tak patrze na historie, jak suki zakrecaly nam ryje, i jak teraz, kiedy zyskaly rownouprawnienie, konspiruja i obrabiaja, to sie powaznie zastanawiam, kto z nas 'est groznieszy, dodam, ze kobita nie zna czegos takiego jak honor, totez w swiecie gdzie samice bylyby silniejszym gatunkiem, niezla bylyba sieka, szczegolnie w czasach przed nowozytnoscia

[yt]VAW9OWeSUlI[/yt]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Niezła teoria co do tych babek Ticz. I w sumie prawdziwa- w myśl powiedzenia-że największe uje to właśnie kobiety. Coś w tym jest...:trollface:

Oczywiście nie dotyczy to wszystkich przedstawicielek płci pięknej. Wszystkie oprócz matek, sióstr i abi ;)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
no, Abi fajna laska, bierz się za nią.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
no, Abi fajna laska, bierz się za nią.

Ja już mówiłem, że muszę najpierw sprawy poukładać z byłą, a potem będę myślał, a abi za daleko mieszka, więc szkoda zachodu. Mi tam dobrze tu gdzie jestem. Temat nierealny.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
cóż, temat rzeka, w zasadzie piszę tylko po to by pokazać wam chyba szczyt kretyństwa niedawno osiągnięty - najśmieszniejsi są ci, którzy jej bronią... inny taki od skrótu myślowego już był

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jest opcja, że chodziło jej o rozmowę z "nim" przed tą tragedią. I tak uśmiercenie Nergala bije to na łeb.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zakręcony jak cholera ale wokal ma całkiem całkiem :)

Randal

Banned
u nas zawsze dziewek bylo wiecej, i jak u was gryzly sie,
nasza plec niby prymitywna i skora do walki, ale jak se tak patrze na historie, jak suki zakrecaly nam ryje, i jak teraz, kiedy zyskaly rownouprawnienie, konspiruja i obrabiaja, to sie powaznie zastanawiam, kto z nas 'est groznieszy, dodam, ze kobita nie zna czegos takiego jak honor, totez w swiecie gdzie samice bylyby silniejszym gatunkiem, niezla bylyba sieka, szczegolnie w czasach przed nowozytnoscia

No w sumie to to jest prawda. Chciały równouprawnienia a teraz chcą przejąć nad nami kontrolę. A poza tym mają przewagę liczebną bo ponad połowa populacji na świecie są to Kobiety.
Coś w tym temacie coraz mniej osób się udziela...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zły okres ;p

Sesja i poprawy ocen misiak ;p

Do góry Bottom