O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
jesli nudzily cie sekwencje, co w nich sterowales tym pol-indinskim typkiem czy co to byl za bolek, to se zagraj w dwojeczke, mniej gejowego skradania sie i wspinania - wiecej gonitw i westernowskiej sieczki,
2 to czysty shooter w wyhebystych klimatach

Cedric

GołoWąs
Biafra,potwierdzam ,Więzy Krwi to taki trochę uboższy Red Dead Redemption :trollface:
Wiec polecam.
Mogę nawet pożyczyć jeśli chcesz :trollface:

xenex

Member
CoJ 2 to porzadny shooter z fajnymi patentami, jedynka gorsza, ale jak ktoś chce prawdziwy dziki zachód to Red Dead Redemption, ta gra was złoży na ziemie

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Z roku na rok coraz gorsze młode społeczeństwo mamy.
Przynajmniej ja jestem ostatnim dobrym rocznikiem :trollface:

każdy rocznik tak gada, a prawda taka, że po moim roczniku już same śliwki robaczywki :trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
A mnie w końcu po wyjaśnieniu sprawy przyjdzie jutro Wiedźmak. A powinienem go mieć już w tym tygodniu. No ale cóż. Pozostaje uwolnić tych kilkanaście giga wolnego miejsca dla gry. Yeedo, mimo iż chciałbym pojawić się na premierze gry w Wawie czy Krakowie, to technicznie nie dam rady. Za bardzo napięte terminy w pracy, i ciężko wyrwać coś wolnego.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeedo, mimo iż chciałbym pojawić się na premierze gry w Wawie czy Krakowie, to technicznie nie dam rady. Za bardzo napięte terminy w pracy, i ciężko wyrwać coś wolnego.

Życie, spokos.

Cedric

GołoWąs
każdy rocznik tak gada, a prawda taka, że po moim roczniku już same śliwki robaczywki :trollface:
A to samo mówią ludzie rok starsi od Ciebie :trollface:

Yeed, może mi uda się wyrwać na premierę w Wawie :D

Cedric

GołoWąs
A czepiasz się moich 2 wyrazowych postów :trollface:

Podobno w Wawie ma być najwięcej atrakcji ,mogę wam zdać relację z premiery ,może coś przywieźć ;p

Electric Dragon

Majster
Weteran
'relacja' źle mi się kojarzy, nie wiem czemu... ^^ Bardziej prawdopodobne jest to, że będę czekał do nocy z poniedziałku na wtorek na aktywację gry.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A mnie w końcu po wyjaśnieniu sprawy przyjdzie jutro Wiedźmak. A powinienem go mieć już w tym tygodniu. No ale cóż. Pozostaje uwolnić tych kilkanaście giga wolnego miejsca dla gry.

A ja grę już zainstalowałem i zamierzam siedzieć dziś do 00:01, kiedy to będę mógł ją aktywować przez neta i voila igrzyska czas rozpocząć :trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
A ja grę już zainstalowałem i zamierzam siedzieć dziś do 00:01, kiedy to będę mógł ją aktywować przez neta i voila igrzyska czas rozpocząć :trollface:

Niech to, zapomniałem, że już dzisiaj w nocy można pograć. Damn, pójdę do kuzyna i już i obaczę początek rozgrywki.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja ktoś mi tu będzie zdradzał za dużo na temat wieśka to osobiście kopne go w dupsko, a potem zbanuje.
Nie chce słyszeć o nim nic. Bo jak przeczytam tu coś o czym mógłbym dowiedzieć się sam to się zdenerwuję ;p

Tak się złożyło, że nie będę miał czasu na zagrywanie się w wiesława.

jaj już musicie to róbcie chociaż w spoilerach

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ja tam nie zamierzam zdradzać nic istotnego i tak jak mówisz, jak już coś chlapnę to w podwójnym spojlerze he he

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Yyy, podobno na końcu gry Geralt przedawkuje vicodin i rozbije się na motorze!

Cedric

GołoWąs
NiIIEE, nie mam już po co grać, znam zakończenie :wow: :wow:

Ja tam zdradzać fabuły nie będę, no chyba, że mi podpadniesz Yeed :trollface:
Ale primo : Psuje to innym zabawę
Secundo : Nie rozumiem jaki jest sens chwalić się przejściem jakiegoś etapu dokładnie go opisując :lolface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ale primo : Psuje to innym zabawę
Secundo : Nie rozumiem jaki jest sens chwalić się przejściem jakiegoś etapu dokładnie go opisując :lolface:

A ktoś deklarował, że będzie coś takiego robił? Bo ja sobie nie przypominam.

Cedric

GołoWąs
Nie deklarował, tylko po wypowiedzi yeedowskiego mówię,że nie widać sensu w czymś takim (jak ktoś chciałby jednak coś zdradzić )

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie deklarował, tylko po wypowiedzi yeedowskiego mówię,że nie widać sensu w czymś takim (jak ktoś chciałby jednak coś zdradzić )

jak się tak podniecasz, że od trzech dni ciągle tylko o wiesku nawijasz, to i w podnieceniu mógłbyś coś wypaplać ;p

Do góry Bottom