O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jakoś tak jakby ciszej bez Cedrica się zrobiło :trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
obejrzalem sobie drugi raz Arlington Road z Jeffem Bridgesem
dobry thriller, a jakie napiecie buduje w niektorych momentach

Propsy jak mawiał/mawia Drago. Bardzo dobry film wg mnie.
Coś czytałem, że jednak coś się opóźni premiera dla EK zaraz po północy

Elessar

Inkwizytor
Weteran
btw..od 34 minut Biafra ślini się nad Wiedźminem :lolface:

Zapewniam Cię że się nie ślini, bo w Wiedźmina nie da się grać nawet teraz :p i widzę że masa osób ma ten problem - czyli pewnie siadło dla wszystkich.

Ave

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ano niestety, ale nie mogę odpalić gry. Ele, wywalało Ci jakieś komunikaty, gdy chciałeś aktywować grę?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Po wpisaniu kodu na krótką chwilę wyskakiwało "sprawdzanie dostępnych aktualizacji" i cisza. To jest kpina, mieli kilka lat żeby wszystko działało na jeden dzień... Dobra, idę do szkoły.

Ave

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Znając życie znowu przeciążyło serwery :) To samo było przy zamawianiu kolekcjonerki w momencie ogłoszenia.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
No! W końcu aktywacja ruszyła, zaczynam grać! :trollface:

Randal

Banned
To graj w nią jak najdłużej...
A mi nawet trochę szkoda Ceda spoko gościu był z niego ale niewyparzoną gębę miał i tyle:(

wersus

Esteta ekstraordynaryjny

Hahaha, polecam ten filmik! 1800 kilometrów dróg! Bwahahahah!

Randal

Banned
Niezłe ale tak to jest ja się kłamie publiczne, ciekawe ile kilometrów dróg nie powstanie przed Euro 2012 ??

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Szczur

Będę grał ile się da, ale to nie znaczy, że jednym okiem nie patrzę na Twój spam, także bądź czujny, żeby nie pójść w ślady Ceda :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Go2Arena potwierdziło mi dzisiaj zakup i wysłali przesyłkę :) No cóż... poczekamy. Może do czasu kiedy mi przyjdzie gra zostanę już zażegnane wszystkie problemy.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
ta scena zawsze robi na mnie wrazenie, 'est taka miodna, tarantino ma skilla, ze jezunio mu zazdrosci
[yt]TPd4ZpzIFtk[/yt]
czytalem btw cos, ze nowy film wujka quentina byndzie gral w czasach, kiedy asfalty pasly sie na plantacjach bawelny
ponoc glowna role bynda grali - kis nieznany 'eszcze czarny aktor & nasz lowca zydow christopher waltz, ktory jako ex-dentysta/teraz lowca nagrod, poluje na glowy jakichs typkow, przypadkowo uwalniajac naszego afroamerykanina

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Coś mi się obiło o uszy, że Will Smith może tam zagrać.
A scenka oczywiście miód, jedna z lepszych w filmie : ) Ma ten klimat, kurde.

Randal

Banned
Będę grał ile się da, ale to nie znaczy, że jednym okiem nie patrzę na Twój spam, także bądź czujny, żeby nie pójść w ślady Ceda :trollface:
Spokojnie, przeczytaj nowe posty w Gazetce ;)
A warto zagrać w Wiedźmina 1 ??

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Warto, ale trzeba mieć zaparcie, bo po pewnym czasie się może znudzić, podobnie jak Gothic. No w każdym razie ja tak miałem.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Warto, ale trzeba mieć zaparcie, bo po pewnym czasie się może znudzić, podobnie jak Gothic. No w każdym razie ja tak miałem.

Jak wszystko :)

Randal

Banned

No a mi się to dopiero objawiło w Gothic III ale to już prawie na samym końcu gry. :trollface:
A ja dzisiaj dostałem 5- z Polskiego za lekturę i jestem szczęśliwy. Opłacało się czytać szatan dwa razy.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
gratuluję, dostałeś 5 w podstawówce, mi to się osobiście personalnie nigdy nie udało, cóż za osiągnięcie, chcesz medal a może i uścisk ręki pana prezesa?

A wiedźmin jest dobry, ale na raz, albo raz na długi czas

Randal

Banned
i uścisk ręki pana prezesa?
Nie no aż takich wymogów to ja nie mam.
Tyle że ja się zmuszałem do czytania tej lektury i tyle...

Spamerek
A nie bo SPAMER
nadal spamerek :p

Do góry Bottom