Cóż zdolności graficznych do robienia leyoutów nie posiadam, bardziej wolę zabawę w grafice abstrakcyjnej, lecz mogę przedstawić Ci projekt wyglądu portalu, który był już wykorzystany na poczet innego portalu o grach Gothic.
Wiem, że za darmo nawet nikt czasem nie chce wykonać projektu, gdyż jest takie powiedzenie: ,,Za darmo umarło”, wiem jak to jest gdyż sam za projekt designu o PoP zapłaciłem 100zł (only psd:/)…
Projekt bardzo dopasowany do trzeciej odsłony Gothic. Cieszył się on ogromnym uznaniem wśród userów poprzedniej strony (był on tam zaledwie umieszczony na dwa miesiące)…
Owy desing dopasowany jest do jportal, lecz mam psd jego, więc nie będzie problemów (przecież to sama grafika).
Tak to wygląda -
http://img205.imageshack.us/img205/7628/gothicupgc7.gif
By: Silesti
Jeżeli owy projekt niestety nie zostanie wykorzystany na gup to niestety pójdzie on w odstawke, gdyż nigdzie już nie będzie wykorzystany…
Chce po prostu, aby projekt nie przepadł, gdyż jest naprawdę bardzo dobry i był robiony specjalnie dla GUP.
Dark Shadows - : ) dzięki za poparcie... dla mnie Gothic Up to drugi dom ; ), więc chce dla strony jak najlepiej i oferuje co mogę : ). Jeżeli będzie trzeba mogę spróbować go dopasować pod joomle (to prawie to samo co mambo? ; p )
Ps. W razie czego pisz Kacperex na PW... podam Ci namiary na mnie ; ]
Pozdrawiam.