Nowe Rangi :p

Status
Zamknięty.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Powiem wam szczerze, że się czepiacie. Tu a mało białe, tu czerń za czarna, a tu niebieski za bardzo czerwony. W czym problem? Rangi są fajne i tyle. Może nie są jakieś super hiper zajefajne, ale są ogólnie fajne. I ja jestem za nimi. Według mnie lepsze takie niż zwykły napis.
A dla Dari wielki plus.

Ja też jestem za. Nie są jakieś HIPER, ale wtedy byłyby chyba przedobrzone. Poza tym popatrzmy jakie teraz mamy rangi. S. Admin ma swoją. Junior i Mod mają swoją, zarejestrowani w ogóle nie mają, po prostu jest chaos. Wprowadźcie proponowane przez Darię obrazki i wtedy będzie grało.

PS. Redakcja to już w ogóle nie powinna nic komentować bo ma najgorsze rangi na forum.

Dark Shadows

Active Member
Najbardziej podobają mi się rangi w 1 poście. Te drugie są dla mnie po prostu brzydkie. Jak byś nieco pozmieniała kolorystykę, zrobiła wyraźniejsze napisy to ja jestem jak najbardziej za ich wprowadzeniem na forum.

Przynajmniej ja mam takie zdanie. :p

Pozdro.

Wole te pierwsze rangi bo na tych drugich slabo widac napisy.Te pierwsze moga byc wprowadzone w forum.Daria jakbedzie reputacja to masz u mnie plusa.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
A ja mam "ale". Wszystkie rangi mają takie superzajebiaszcze (pozdro świr xD)kolorki a nam zbójom trafił sie ten najgorszy ;p. Nie żebym wybrzydzał bo jest ładna, tylko najgorsza z tych wszystkich. Gdybyś tylko zmienił kolor.. Najładniejszą zaś mają wojaki :]. Dla mnie najlepsze są te w pierwszym poście. Mogą być..

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ja tam nie narzekam... kolorki ładne, przyciemnione i nie wydają się tak strasznie jaskrawe (mówię o tych pierwszych), AS nie czepiaj się rangi zbójów - m się ona najbardziej podoba - nie jest strasznie zielona, i napis widać... Daria masz plusa ( mam nadzieje że nie tylko ode mnie ale i od całego forum), postarałaś się... widać że lubisz G'up :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Raczej lubi mnie...bo ją poprosiłem xD by je zrobiła
pierwsze po dłuższym przyjrzeniu są o niebo lepsze :)

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Bardziej od dotychczasowych podobają mi się te z pierwszego posta. Lepiej się prezentują, są bardziej jednorodne.

PS Jodeł wybrzydzasz jak stara baba.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Popieram Dadexa, te z pierwszego posta są najlepsze, popieram go też w tym że jodłowi trzeba kupić chustę kraciastą co by sobie na głowie zawiązał. Jodeł, wszystkim pasuje tylko ty masz "ale". Tak jakby kolor był ważny. Ciesz sie że dziewczynie wogóle chciało sie to robić :p.

Z wyrazami szacunku, Godfather.

E

Electric_Dragon

Guest
Jako Wojownik wypowiadam się :D

Rangi z pierwszego posta są dobrze zrobione. Jako wojownik nie mam zastrzeżeń do wyglądu rangi naszej grupy. Reszta również jest zadowalająca.

Kacperex

KacŚpioszek
Zamykam, będą te pierwsze chyba, że daria zrobi nowe i podrzuci mi na pm.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Daria, jesteś w stanie dorobić rangę dla Global moda ??
I czy jest ktoś kto sprzeciwia się wstawieniu tych rang z pierwszego posta Dari ?? ( tak będzie prościej spytać :p )

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja też wle te co są teraz, ale ludziska wybrały inaczej ;p
Chyba że macie jakieś nowe pracki ^_^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Ja też wle te co są teraz, ale ludziska wybrały inaczej ;p

Król rządzi, nie ludziska xD.
Dla mnie też się podobają te co są teraz i nie widzę powodów do zmiany tego. Tak jak jest teraz, jest dobrze.

szczurek

Menda serowa
Weteran
No cóż, yeed mnie męczy że mu się tamte podobają, a ja dla niego jestem skłonny sie poświęcić :p Dziś jeszcze bede go pewnie na gg męczył i podejmiemy ostateczną decyzję.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
CYTAT
Król rządzi, nie ludziska xD.

Tylko że król rządzi dla ludzi xD
Mi te rangi Darii się podobają, fajnie że zrobiła dla gildii... A może byś Dario, spróbowała zrobić jeszcze inne, będzie większy wybór :D

daria

Szejn
Weteran
A więc nowa dostawa rang... Nie są mojej roboty, jednak próbowałam je robić na wzór pewnych na necie (za pozwoleniem autora, ofc), jednak mi nie wychodziło... Skontaktowałam sie niejakim człowiekiem mieszkającym w Anglii, który wykonał dla mnie te rangi :D

redakcjamx8.png

gothiconlinekp2.png

gothiconlinepp4.png

lenicypm0.png

magowieiu1.png

modna8.png

modglobalnyeu9.png

wojownicycn9.png

zasuonywy7.png

zbjerq7.png

Wojownicy chyba za bardzo niewyraźnie ;p

E

Electric_Dragon

Guest
No nawet bardzo niewyraźnie, poprzednie są lepsze od tych moim zdaniem. Taki łeeee wygląd ich

szczurek

Menda serowa
Weteran
A gdzie admin ?? :{
Jednak te co mamy teraz bardziej mi się podobają, choć te są też fajne, no ale nie tak fajne ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom