Nowe Rangi :p

Status
Zamknięty.

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Logo bardzo ładne. Porządnie zrobione i nie razi przez co przez długi czas może nam zdobić forum... NIestety Daria link do rang który umieściałaś nie działa więc albo popraw błąd który się wdał albo wrzuć je jako screeny ;] Pozdrawiam

ps Teraz też je mam na kompie ale żadnym programem nie umiem tego otworzyć xD

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Logo fajne, ale można by moim zdanie dodać pod napisem adres strony, albo mały napis "up"
Co do rang, to mi udało się je ściągnąć i jak na mój gust, nawet całkiem udane :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Logo jest super. Powinno ono zastąpić te zmienne co są teraz, gdyż są one niedopracowane (często jakieś "dziwności" na środku mają).
Co do rang...brakuje im takiej "żywości". Nie, nie podobają mi się. Chyba sobie odpuśćcie te rangi, bo do kompromisu nie dojdziemy. Każdemu podobają się inne.
Morgahard - WinRaR i wszystko jasne xD

daria

Szejn
Weteran
No zrobię jeszcze jedno logo, z łowcą smoków i smokiem :D

Tymczasem dorobiłam (chyba marny) napis.. :p
Nie mam PS'a i prace wykonuje w Artweaver i PhotoFiltre, gdzie nie ma możliwości dodania jakiś bajerów do napisów :p

11893logo1ct6.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/9020/11893logo1ct6.jpg

switek17

Member
Mi tam prawie każde rangi się podobają. Te które teraz zrobiłaś też są ładne, tylko szkoda, że wszystkie gildie ten sam kolor mają. Tylko, co z tego, że obrazki rang są, jak administracja ich dodać nie może :)

Co do loga, to super jest i uważam tak jak Rangiz - wrzucić to i niech tylko jedno będzie.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Według mnie logo jest całkiem ładne. Jestem za dodaniem ich na wszystkie skiny prócz ''gothic black''. To obecne mi się bardzo podoba. Ładnie to zrobiłaś, Dario :). Co do rang.. Przyznam że nie ściągnąłem. I tak nie mam winrara. Mogła byś na imageshack wrzucić?

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
bardziej mi się podobają obecne. zdecydowanie lepiej pasują do layoutu którego używam. tak więc w konwencji obecnych dorobiłbym resztę. ale to tylko moje skromne zdanie.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Rang i tak nie wrzuce dopuki Kacpi nie naprawi tego pliku na ftp ( do którego nie mam dostępu :< ) ;]

switek17

Member
Nie no, nie są złe. Tylko czemu GO ma taki sam kolor jak gildie?

Szczurek, naprawdę nie macie dostępu do ftp? Heh, a tam pewnie tylko chmody trzeba ustawić na 777 ;) choć pewnie się mylę. Najlepiej to wrzucić cały plik jeszcze raz. Tak... Ameryki tym nie odkryłem :)

Kacpi napraw szybko jeśli łaska i będziemy testować rangi, bo już tyle zestawów mamy.

Kacperex

KacŚpioszek
Dziś zostanie naprawiony plik. Nie jest to wina FTP, ani chmodów xD

daria

Szejn
Weteran
świtek GO ma jaśniejsze barwy niż gilidie :p Więc trochę się różni... A w ogóle to Wam dogodzić się nie da :p Bo dla jednych okey, a dla drugich nie...

Najlepiej niech Kac zadecyduje, które ustawić :p

Kacperex

KacŚpioszek
Daria, Kaca one walą :)
Wszystkie są fajne, szczur albo gejuch wyberze sobie, bądź usery.

switek17

Member
To może zróbmy ankietę? Mamy takie zestawy:

Zestaw 1:
allck2.jpg

Zestaw 2:
adminyd4.png

(jest więcej, ale po co wszystkie wstawiać)

Zestaw 3:
rangaadminbf9.gif

Zestaw 4:
administratorub9.gif

(AS po tuningu)

Zestaw 5:
administratorkopiacu3.png

Zestaw 6:
beznazwy4qe0.jpg

(jak wybierzecie ten, to Daria przeźroczystość zrobi)

Teraz tylko decyzja, kto wybierze - administracja czy userzy. Jeśli opcja nr 2, to niech ktoś zakłada ankietę z 7 opcjami - zestawy od 1-6 + bez zmian. I od czasu wybrania rang nie robić już zmian.
Może być?

PS. Jak jakiemuś moderatorowi nie podoba się ilość grafik w tym poście, to może na linki pozamieniać albo napisać mi na PW i to zrobię ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Damn...zostawcie takie jakie są...mi się podobają obecne...ale loga dari można wrzucić...bo są ZAJEFAJNE XD
co ty na to Kacpi?

Kacperex

KacŚpioszek
Daria, czy to logo z Xardasem mogła byś zrobić 760 na 175? Wrzucę na strone.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Co do loga, ładne gdyby nie ten nieszczęsny Xardas było by jeszcze lepsze, przez to jest mniej oryginalne MOIM zdaniem. A co do rang po raz kolejny powtórzę, że te z zestawu I są najlepsze, wyglądają zdecydowanie lepiej od obecnych, są najbardziej profesjonalne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom