Nowe Rangi :p

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
No, ale zawsze można na poprawić aby był wyraźne... Np. zamiast "wojownicy' dać "Woje" i będzie git :p
Chyba, że reszta także nie pasuje :p
Widzisz zamiast admina dałam drugi raz GO...

Proszę, Panie Adminie :p

adminyd4.png

:*
:p :D

Kushi

Weteran
Weteran
Imho najlepiej i chyba jedynie nadają się te z pierwszego posta. Te co są teraz? Wybaczcie wszyscy, którym się podobają, ale są po prostu brzydkie :p. Kontury wyraźnie pixelowate i ten czarny "niby cień", gdyby to to było jeszcze w png z półprzeźroczystym to byłbym za, ale teraz?

Dark Shadows

Active Member
Te, które są teraz są najlepsze. Myślę, że na nich powinniśmy poprzestać. Te pokazane przez Darię są brzydkie, niewyrażnie i poza tym nie pasują do forum o Gothicu. Bardziej do jakiegoś forum techno, technologi czy całkiem innego laya na forum czy stronie.

Ja wolałbym gdyby zostały stare. Nie ma sensu ich zmieniać co miesiąc.

Pozdro.

daria

Szejn
Weteran
Kushi to nie jest cień :p To jest przeźroczyste, jeśli byś dał te rangi na białe tło, to ten "cień" byłby biały :p
Widzę,że rangi nie przeszły testu :p Zostańmy najlepiej przy obecnych ;P

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Starsze rangi są jednak ładniejsze o tych nowych. A w ogóle to najładniejsze są te obecnie używana przez modów i Adminów. I jeśli reszta ma powstawać to raczej w tej konwencji. : )

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
stare rangi..GUT....nowe NEIN.....tyle mam do powiedzenia

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Zgodzę się ale tylko jeśli chodzi o te stare-nowe, czyli z pierwszego postu. Najlepiej się prezentują, o wiele lepiej od obecnych. Takie moje zdanie.
Tak jest!

szczurek

Menda serowa
Weteran
No to ja już nie wiem co robić :p Daria, możesz dorobic do tych z pierwszego posta grup które brakowało ?? I ładniejsze kolory jakieś dać co do niektórych grup. Jak lud chce to dostanie to czego chce :p Ale ja i tak wole tą co mam teraz :p

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Brzydkie, brzydkie:p>
Wszystkie brzydki!:p
te co są teraz, są najlepsze!! Dorobić i będzie git:)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ja też spróbowałem swych sił. Zrobiłem tylko dla adminów bo jeżeli się nie będą podobać to po co się męczyć z innymi ;p.

ranga1hf4.gif

ranga2yf3.gif

A jak się nie podobają (a tak zapewne jest) to powiedzcie co byście dodali, zmienili itp. Jeśli możecie ofc :)

Edit: Dorobiłem jeszcze moderatora. Inną czcionką:

rangamodpl3.gif

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dla mnie spoko, tylko ta czerwień taka...mało żywa, jaskrawa.
Ogólnie to ja już nie wiem, które są lepsze, które gorsze. Za dużo tego wszystkiego....

MadMack

Forumowy lol
Rangi AS'a sa fajne. Mi sie bardzo podobaja - tlo tak - ale cholera czcionka taka nijaka. Visitor nie nadaje sie do duzych napisow - najlepiej wyglada przy 11 px. Tutaj jak juz, to proponowalbym cos zwyklego - ot Arial z kursywa. Powinno wygladac dobrze.

Pozdrawiam

szczurek

Menda serowa
Weteran
O te juz mi sie bardziej podobają :D Tylko ta czerwień mogłaby mieć inny odcień.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Mi się bardzo podoba, tylko brakuje mi tu takiego... połysku ;]

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Chodzi o takie coś?

junior2bx5.gif

czy
admin2yy5.gif

Zrobiłem na przykładzie junior admina i admina bo akurat to miałem pod ręką ;p. Ale szczerze mówiąc to takiego połysku za bardzo dorobić nie umiem ;p

PS. Dodałem jeszcze zakon

MadMack

Forumowy lol
O i <ciach>. Teraz to wyglada super. Jesli chodzi o polysk - daj to z " Junior Admina ", bo fajnie wyglada. Dobra robota.

Pozdrawiam

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
piękne as!
tylko zamien kolor leśników, z kolorem moderatorów.
Leśniką bardziej przypasuje taki zgniły :p

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Jak zobaczyłem wszystkie rangi to się do nich przekonałem. Rzeczywiście ten moda, można zmienić z tym leśnikó(tj. kolor). I brakuje jeszcze jednej ; p a mianowicie global moda ; p a tak poza tym to całkiem w dechę są ^^

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ok, póki co zamieniłem kolorami oraz dodałem zakon i moda globalnego. Jutro dodam jeszcze tego połysku i będzie git : P
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom