Nowe Rangi :p

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Siemka... Sory, ze nowy, taki sam temat, ale tamten zostal zamkniety.. Zrobilam nowe rangi graficzne, mam nadzieje, ze te sie spodobaja... Jesli macie jakies sugestie to prosze napisac, sprobuje poprawic :p

allck2.jpg

tutaj są spakowane - każda ranga osobno w 3 różnych formatach:
http://www.speedyshare.com/169398134.html

Kacperex

KacŚpioszek
Dla mnie mogą być, ale niech wypowiedzą się i inni przedstawiciele DANYCH grup!

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ciekawe ... mały obrazek zapewne by tylko polepszył . Ale są dobre.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Bardzo fajne mi się podobają, jak dla mnie to mogą byc. Ładne i wogle jak się większości spodoba to śmiało można nościc takie coś. Wsumie i tak są napisy więc takie obrazki były by według mnie lepsze.
POzdrawiam autorów.

EDIT: Niewiem jak reszta wojowników ale ja bym chciał taki kolor jak jest bez zmian. ;)

Kushi

Weteran
Weteran
Nie ma globala ;). A same w sobie bardzo ładne i mnie się podobają ( jako jedyne z dotychczasowych :* ).

edit. Jodeł nie znasz się :). Kolor zbójów <3. A tamten obrazek jest kiczowaty, zwłaszcza ten ni to cień ni to czarna palma na dole i zbyt białe, o idiotycznym kształcie highlighty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Jeśli mam być szczery, to mi się nie podoba.
Mi tam bardziej się podoba taki wzór jak na tej:
mod.gif

Moim zdaniem powinny one wyglądać jak ta wyżej, tylko że kolory takie jak ty zrobiłaś.
Imo, ranga redakcji znowu NAJBRZYDSZA! :( Czemu mnie tak nie lubisz ;P?
Kolor redakcji powinien być żółty, a ten przechodzi i zgniłą zieleń.
Sever, taki kolor pasuje do leśników ;p. Las gnije! xD
A jeszcze jeden błąd kolorystyczny. Same zielone, zbóje powinny mieć coś takiego jak zarejestrowani, tylko że zbóje ciemniejszy szary, a zarejestrowani jaśniejszy.
A ogółem kolory takie trochę za zgniłowate, za mało jaskrawe. Lecz podstawa dobrze - admin czerwony, junior niebieski, mod zielony, global błękitny, redakcja żółty, weteran fioletowy (imo ten fiolet jest pedalski), zarejestrowany jasny szary.

jedynie moderatorzy mają fajny jaskrawy kolorek ;P.

switek17

Member
Jak na mój gust, to napisy są słabo widoczne i w niektórych przypadkach trzeba się dokładnie przyjrzeć co tam pisze.
CYTAT
zarejestrowany jasny szary
zwykły, szary user ^^

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie są złe, ALe te w stule moderatora ( takie jak jodełko prezentuje ) mi się bardziej podobały :)
Jeszcze raz szacunek że się za to wzięłaś :)

daria

Szejn
Weteran
To moze lepiej kazdy niech z edytuje posta i napisze, czy te rangi mozna wprowadzic... :p
Bo trudno Wam dogodzic.. :p
Tych, co proponowali szczurek i Jodel narazie nie zrobie, bo nie mam PS'a i nie mam takich mozliwosci moimi programami :p
Ale dalej bede probowac, az wszystkim sie spodoba :p
Acha zapomnialam dodac, ze rangi byly wykonywane na prosbe yeed'a :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dziękuje za zaangażowanie :)
niewdzięcznicy się nie znają...mi moderatorska ranga bardzo się podoba
aczkolwiek jeśliby ci się chciało to mogłabyś jakieś dla porównania wykonać jeszcze :)
a nie myślałaś o jakimś ciekawszym tle???

daria

Szejn
Weteran
No myslalm i probowalam je wykonac... Ale na tak malym obszarze naprawde ohydnie to wyglada.... A za duzych rozmiarow nie chce robic, bo wtedy bedzie tez brzydko... Dobra moze sprobuje jeszcze moich sil hehe... Jak juz mowilam, a raczej pisalam - do skutku :p

EDIT: OK, sprobowalam znowu swoich sil i zrobilam bardziej "gothicowe" ... Jest kilka wersji swiatel, mozecie wybrac jedna i dorobie nast. rangi z odpowiednimi kolorami swiatel :p

junioradminoi2.png

junioradmin2xi7.png

junioradmin3uq5.png

junioradmin4uj6.png

hehejunioradmingg6.jpg

Niech sie wiecej osob wypowie :p

szczurek

Menda serowa
Weteran
Pomysłowo ale nie wiem, tak zdaje mi sie ze mało widac napisu tam ;/
Choć ta ostatnia wersja może byc :)

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Brzydkie i tyle ;P.
Widzę że próbujesz coś pomysłowego, ale i tak taki wzór
mod.gif
jest najlepszy ;P.
Królik, nie zając (dedykacja dla szczurka), nie ucieknie. Można poczekać, aż będziesz miała Photoshopa ;P.

Yeed, tobie się podoba, bo ranga modów jest najlepsza i jako jedyna ma jaskrawy kolor, a nie jakieś zgniłóści :( ...

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Ale poco robić całkiem nowe wzory zmienić odcienie zieleni tam gdzie się nie podoba i tyle. Dla mnie się podobają, a jak się komuś nie podoba to niech sobie sam zrobi.

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
Ostatnia wyglądał najlepiej, ale czy próbowałaś zrobić coś takiego: tło szare (bądź czarne) , jak z ostatniej rangi, bez tych linii w poprzek, dodać czarną/szarą smuge jak w wersji fioletowej + napis. Proste i przejrzyste powinno być. Zrobić każdą range w ten sam sposób, np jasny zielony i ciemnozielona smuga. Blah, chyba jakoś mi się udało opisać "wizje" ;p

Kacperex

KacŚpioszek
Te drugie rangi sa berdziej efektowne ;)
I myślę, że jakbyś je dopracowała, to byłoby bajera.
Przez tę smugę za dużo nie widać napisu a i tło takie nie wyraźne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom