Nasze Foty Czyli śmieszne Screeny 2 :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Generalnie mnie to zwisa, ale ta nowa moda na gejów z one direction czy dziewczynki justysi bieber mnie przeraża u młodych ludzi. Wyrośnie takie pokolenie bezguścia

True. Hypsterskie coś wyrasta. Kazdy się nosi jak się lubi, aczkolwiek ta moda idzie w coraz dziwniejszym kierunku. Mężczyźni zamiast stawac się bardziej męskimi robią z siebie memeje. Im bardziej chcesz się wyrózniac wyglądem tym mniej akceptujesz siebie. Tak to widzę.

<naciąga sw&oacute;j stary sweter, al'a Kononowicz, by poczuc się męsko>

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
macie problemy,
każdy młody czy dorosły ma prawo do własnego upodobania w wyglądzie/modzie, a czy to 'nam' się podoba czy nie to 'nasz problem', może innym się nie podoba 'nasz' styl ;)

Im bardziej chcesz się wyr&oacute;zniac wyglądem tym mniej akceptujesz siebie
zazwyczaj tak, choć są i wyjątki :)

a teraz dajcie swoje foty to chętnie skomentujemy :p

Fūri

słit Wojtuśśśśś
pedalstwa? :trollface:

Och, a więc stałem się pedałem. Jak to dobrze że inni wiedzą, jaką mam orientację, bo normalnie nie wiedziałem.

Yeedu, ja się nie wyr&oacute;żniam - ja po prostu chciałem zmienić w sobie jedną rzecz, kt&oacute;rą już kilka razy robiłem, także raczej nie ma tu nic w wyr&oacute;żnianiu się. A co do hipsterstwa - no c&oacute;ż, człowieka ocenia się po charakterze a nie po wyglądzie. Miejcie to wszyscy na uwadze.

Silden

RPG'owiec
VIP
Prostowanie włos&oacute;w może nie jest jakieś straszne ale stanowczo odradzam. Włosy się bardzo niszczą.

Co do tej "styl&oacute;wy": Nie widzę w tym żadnego problemu tak długo, jak ktoś nie zaczyna ostro przesadzać.

Czapecza: Przynajmniej masz odklejone to sreberko okrągłe (mam nadzieję).

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
każdy młody czy dorosły ma prawo do własnego upodobania w wyglądzie/modzie, a czy to 'nam' się podoba czy nie to 'nasz problem', może innym się nie podoba 'nasz' styl ;)
To nie jest jego upodobanie, to jest jakaś chora moda, kt&oacute;ra przynajmniej u mnie wywołuje obrzydzenie, prawdziwy facet powinien smierdziec tanim winem i miec zarost parodniowy.

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Zaraz, zaraz, czegoś tu nie rozumiem.

Parę miesięcy temu też dawałem zdjęcie z wyprostowanymi włosami. Wtedy wszystko było spoko.
Minęło tych miech&oacute;w parę, włosy trochę podrosły, postanowiłem ponownie tak zaeksperymentować (bo mogę). Teraz reakcja że jestem hipster i pedał.

Gothic Up - WHAT THE F**K?!?

Barneyek

Starsza Wiedźma
Członek Załogi
Moderator
Wtedy były kr&oacute;tsze i uroczo rozczochrane :)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
ja tam se zawsze obrazowalem meskosc w stylu zapierdalajacego na basie na srodku amerykanskiej pustyni rednecka z broda do klaty

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie wiem do kogo ty masz pretensje wojtexx, ja nie przypominam sobie bym widział wcześniejsze zdjęcie i pisał że było cacy. Nie napisałem nigdzie, że jesteś hipsterem czy pedałem. Napisałem tylko że nosisz się jak taki, co jest r&oacute;żnicą :trollface: . Raz jeszcze, r&oacute;bta co chceta, ubieraj się jak tam chesz. Ja jeno ubolewam, że podobnie do ciebie ubiera się duża część młodego pokolenia. Nie ocenia się po wyglądzie? Ja nie oceniam twej inteligencji tylko styl.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
W sumie u mnie (szczegolnie na wsi) to nie spotykam się praktycznie w og&oacute;le z takim stylem jak wojtexa. W mieście gdzie chodzę do szkoły zdarza się to coraz częściej. O dziwo, w tamtym roku w szkole w sumie nie widziałem nikogo podobnego, a w tym roku napłynęło tylu licealist&oacute;w że szok ;p. Nie żebym Ci ubliżał wojt, bo każdy może mieć sw&oacute;j styl oczywiście i ja to szanuję. Mi się to niezbyt podoba ale to kwestia gustu, może laski na Ciebie lecą, nie wiem :D.
Sam poruszam się raczej w towarzystwie hm.. powiedzmy że ja nazwę to 'normalnym' : ].

Mogę zarzucić jakieś świeższe foto, a co mi tam ^^.

foromowo.jpg

Nie chciało mi się już poprawiać tych czerwonych oczu na zdjęciu.. Swoją drogą to ciekawe jest że na większości zdjęć mam je czerwone. Nieważne że na zdj z klasą kumplami czy dziewczyną oni mają normalne, a ja czerwone ;P.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
No prosz, AS wyr&oacute;sł ;p. A jeszcze pamiętam Ciebie jako kajtka ;p

Słowem podsumowania dyskusji. Moim celem nie było Ci ubliżyć wojtexx, tylko zwr&oacute;cić uwagę, bo mam nadzieję, że może zmądrzejesz i dostrzeżesz głupotę tego co robisz. Ja pamiętam, jak byłem gimbusem, miałem kr&oacute;tki okres czasu kiedy moje ubrania to musiała być Puma albo Adidas albo Nike. Na szczęście nie trwało to długo i w miarę szybko się opamiętałem.

Zawsze zrobisz jak zechcesz.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
AS ale ty wyrosłeś na fajnego faceta :D a te czerwone oczy, może ty wilkołak, wampir albo terminator ? ;)

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Słowem podsumowania dyskusji. Moim celem nie było Ci ubliżyć wojtexx, tylko zwr&oacute;cić uwagę, bo mam nadzieję, że może zmądrzejesz i dostrzeżesz głupotę tego co robisz. Ja pamiętam, jak byłem gimbusem, miałem kr&oacute;tki okres czasu kiedy moje ubrania to musiała być Puma albo Adidas albo Nike.

A co ma k**wa Nike i Adidas do długich włos&oacute;w. Teraz to zabrzmiało jakbyś dresa do hipstera por&oacute;wnywał, co jest dla mnie niezrozumiałe. Tak samo niezrozumiałe jest dla mnie, że głupotą jest prostowanie włos&oacute;w - parę sekund pod kranem z wodą i znowu mam barana na łbie. Jak chcecie zaraz zarzucę foto z takim hairstylem.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
AS ale ty wyrosłeś na fajnego faceta :D a te czerwone oczy, może ty wilkołak, wampir albo terminator ? ;)

Wyrosłem, może. Tak czy siak w liceum i tak wyglądam jak dziecko przy kolegach :p. Wilkołak, to może być to! To by tłumaczyło bardzo bujne owłosienie na nogach :D

Cedric

GołoWąs
A co ma k**wa Nike i Adidas do długich włos&oacute;w. Teraz to zabrzmiało jakbyś dresa do hipstera por&oacute;wnywał, co jest dla mnie niezrozumiałe. Tak samo niezrozumiałe jest dla mnie, że głupotą jest prostowanie włos&oacute;w - parę sekund pod kranem z wodą i znowu mam barana na łbie. Jak chcecie zaraz zarzucę foto z takim hairstylem.
A czym to się r&oacute;żni ?
Ty przedstawiasz jedną subkulturę, dresik drugą. Zar&oacute;wno on jak i ty ubieracie się według ongiś ustanowionych zasad przez pierwszych przedstawicieli waszego gatunk&oacute;w ; p

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Zatem tym bardziej nie należę do żadnej z subkultur. Robię co chcę, ubieram co chcę, itp.

Kurde, teraz sobie zdałem sprawę, jaki spam tu zrobiliśmy :p. Proponuję zaprzestania spamowania.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ty nie jesteś w subkulturze ale swoim wyglądem wpisujesz się w nią, czy chcesz czy nie.

Ja nie mam nic przeciwko. Po prostu chyba nie nadążam za tymi zmianami :)

Abi moje zdjęcie jest kilka linijek wyżej :) Oceniaj :)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
kilka linijek? yeed masz na myśli tą czarnobiałą fotkę ? http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/3394-nasze-foty-czyli-smieszne-screeny-2/page__view__findpost__p__317845
ty sie chłopie nie starzejesz i szpetny nie jesteś, ale ten tw&oacute;j uśmieszek jakiś podejrzany tyle ci powiem, od lat wyglądasz tak samo, to chyba dobrze :p

Do góry Bottom