Nasze Foty Czyli śmieszne Screeny 2 :)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ło matko bambino, toż ty na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś miał ze 40 lat :huh:

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Wyglądasz jakbyś sworda trzymał. Naparzałeś w elfy? :D

Silden

RPG'owiec
VIP
Wojtuś, to z obozu LARPowego. Trzymam miecz. Bezpieczny, ale miecz. I muszę przyznać, że jestem jednym z lepszych szermierzy jakich znam. :D

Barneyek

Starsza Wiedźma
Członek Załogi
Moderator
Podoba mi się Twoja koszulka :D

Cedric

GołoWąs
No, koszulka jest w dechę : D
Jajpg_xpxwqpw.jpg
Deal with it, zrobiłem sobie słitfocie w lustereczku specjalnie dla Gupowiczów : D
jakość aparatu niczym ziemniaka, ale telefon ma swoje lata : D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Telefon powinien robić świetne zdjęcia :p Może coś nie tak z fotografem :D

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Macie moją nową fotkę. Podziękowania dla cioci Iku za prostowanie :D :
564911_368767873210187_1068116048_n.jpg

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
k**wa kolejny justyś biber i czapeczka "rapowa" . W tych duzych miastach moda coraz gorsza, ciesze sie iz mieszkam na uboczu. wojtexx co ty ze sobia zrobiles?

Karpielek

VIP
VIP
Włosy prostowane są nieciekawe i są oznaką wiecie czego ^^ Po za tym to urządzenie niszczy włosy :p

Barneyek

Starsza Wiedźma
Członek Załogi
Moderator
Mnie tam się bardziej podobasz w niewyprostowanych, ale ja jestem porąbana...
A czapkę odwróć daszkiem do tyłu i będzie dobrze :D

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Jaki hejt, panowie spokojnie. Jak chce sobie tak wygladac, dobrze sie tak czuje to co wam do tego? Skrzywdzi was jak na drugim koncu polski zapuscil, wyprostowal czy co to on tam zrobil, sobie wlosy? :p Komentujcie, nie krytykujcie.

Barneyek

Starsza Wiedźma
Członek Załogi
Moderator
Oj Armi, przecież to nie hejt, co najwyżej komentarze podchodzące pod przekomarzanie się, zwłaszcza że Wojt sam zwykle robi wokół prostowania swoich włosów szum ;).
A mnie naprawdę bardziej się podoba na tym zdjęciu z niewyprostowanymi, aniołek taki :)
Choć jak się nad tym zastanowię, to nie wiem czego oznaką wg Karpia są prostowane włosy...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
BooM, madafaka!

Choć jak się nad tym zastanowię, to nie wiem czego oznaką wg Karpia są prostowane włosy...

pedalstwa? :trollface:

Generalnie mnie to zwisa, ale ta nowa moda na gejów z one direction czy dziewczynki justysi bieber mnie przeraża u młodych ludzi. Wyrośnie takie pokolenie bezguścia. Jeśli jakaś dziewczyna szuka chłopaka od którego może pożyczać prostownice do włosów, w porządku. Ja na szczęście spotykałem się raczej z ludźmi o podobnym światopoglądzie do mojego, chociaż fanki ( bo raczej fanów nie ) najpopularniejszej obecnie muzyki na świecie też spotykałem.

Ale odbiegłem od tematu. Dla mnie ten styl z czapeczką to po prostu tandeta, tak jak hipsterzy. Jeśli chce sobie mieć taki styl, mnie to rybka, ale swoje zdanie chyba mogę jeszcze wygłosić.

Oj Armi, przecież to nie hejt, co najwyżej komentarze podchodzące pod przekomarzanie się, zwłaszcza że Wojt sam zwykle robi wokół prostowania swoich włosów szum

ArminaS uważa, że jak ktoś się z kimś nie zgadza albo ma o coś pretensje, to zaraz musi napierdzielać w klawisze, bluzgać i pluć jadem przed klawiaturą ;p. Nie jest w stanie pojąć, że hejt bądź też konstruktywna krytyka w wykonaniu chociażby moim, bierze się z miejsca w centrum równowagi duszy i umysłu, który zwie się Wewnętrznym Spokojem. Trochę zajęło mi opanowanie i umiejscowienie się w tym punkcie, ale jestem zadowolony z efektów.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
BooM, madafaka!

pedalstwa? :trollface:

Generalnie mnie to zwisa, ale ta nowa moda na gejów z one direction czy dziewczynki justysi bieber mnie przeraża u młodych ludzi. Wyrośnie takie pokolenie bezguścia. Jeśli jakaś dziewczyna szuka chłopaka od którego może pożyczać prostownice do włosów, w porządku. Ja na szczęście spotykałem się raczej z ludźmi o podobnym światopoglądzie do mojego, chociaż fanki ( bo raczej fanów nie ) najpopularniejszej obecnie muzyki na świecie też spotykałem.

Ale odbiegłem od tematu. Dla mnie ten styl z czapeczką to po prostu tandeta, tak jak hipsterzy. Jeśli chce sobie mieć taki styl, mnie to rybka, ale swoje zdanie chyba mogę jeszcze wygłosić.

ArminaS uważa, że jak ktoś się z kimś nie zgadza albo ma o coś pretensje, to zaraz musi napierdzielać w klawisze, bluzgać i pluć jadem przed klawiaturą ;p. Nie jest w stanie pojąć, że hejt bądź też konstruktywna krytyka w wykonaniu chociażby moim, bierze się z miejsca w centrum równowagi duszy i umysłu, który zwie się Wewnętrznym Spokojem. Trochę zajęło mi opanowanie i umiejscowienie się w tym punkcie, ale jestem zadowolony z efektów.
Prawda.

Do góry Bottom