BooM, madafaka!
pedalstwa? :trollface:
Generalnie mnie to zwisa, ale ta nowa moda na gejów z one direction czy dziewczynki justysi bieber mnie przeraża u młodych ludzi. Wyrośnie takie pokolenie bezguścia. Jeśli jakaś dziewczyna szuka chłopaka od którego może pożyczać prostownice do włosów, w porządku. Ja na szczęście spotykałem się raczej z ludźmi o podobnym światopoglądzie do mojego, chociaż fanki ( bo raczej fanów nie ) najpopularniejszej obecnie muzyki na świecie też spotykałem.
Ale odbiegłem od tematu. Dla mnie ten styl z czapeczką to po prostu tandeta, tak jak hipsterzy. Jeśli chce sobie mieć taki styl, mnie to rybka, ale swoje zdanie chyba mogę jeszcze wygłosić.
ArminaS uważa, że jak ktoś się z kimś nie zgadza albo ma o coś pretensje, to zaraz musi napierdzielać w klawisze, bluzgać i pluć jadem przed klawiaturą ;p. Nie jest w stanie pojąć, że hejt bądź też konstruktywna krytyka w wykonaniu chociażby moim, bierze się z miejsca w centrum równowagi duszy i umysłu, który zwie się Wewnętrznym Spokojem. Trochę zajęło mi opanowanie i umiejscowienie się w tym punkcie, ale jestem zadowolony z efektów.