Mroczne Tajemnice

Gwynbleidd89

New Member
po zainstalowaniu mrocznych tajemnic mam następujący problem:
czesto w czasie gry wyskakuje mi taki błąd
07f3051a3f7dc4ca.gif

ale najgorsze jest to że jak zapisze grę u świrów w obozie i próbuje wczytać to zawsze ten błąd wyskakuje i tak dzieje mi sie tylko w ich obozie
czy ktoś wie o co chodzi?

Delep

New Member
hejka all ;] mam taki broblem z tym zadaniem od kruka co trza tych kopaczy znalezc xd
znalazłem w sumie wszystkich tylko z nixem mam problem bo jego ciało już wcześniej znalazłem jak pierwszy raz szedłem do przemytników a teraz jak mam to zadanie to jego ciała już tam nie ma ale jego kij nadal mam a jak przywołuje nixa kodem i go zabijam itd. to i tak dziennik się nei aktualizuj i nie moe ukączyc zadania ;/ jest jakiś sposób żeby to dokończyc?? tylko nie piszcie że mam zacząc gre od nowa naprawdę nie chce mi się znowu tego samego robic pozdro for all ;] thx z góry

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Jak będziesz miał tego Kija w ekwipunku to będziesz mógł zrobić to zadanie ;]

Delep

New Member
no mówie że mam kija i nie da się nic powiedziec do kruka wogóle się dziennik nie zaktualizował i nie wiem czy powodem nie jest to że miałem tego kija przed rozpoczęciem zadania ;/

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
To raczej jakiś bug, ja mogłem normalnie zrobić to zadanie mimo, że kija miałem wcześniej. Kodami i tak nic nie zdziałasz.
A pytałeś się tego pierwszego kopacza, ten który wie gdzie wszyscy są gdzie jest ów mix ? Bo wiem że wtedy się dziennik chyba aktualizuje.
Zawsze pozostaje ci zacząć od początku.

Delep

New Member
no pytałem go i się zaktualizował ale tam jest tylko to gdzie oni poszli a niżej jeszcze mam że znalazłem <danego kopacza> itd. a nixa nie ma ;/ i znowu słysze że od początku dobra dzięki że chciałeś pomóc chociaż xd ;]

kokos0247

New Member
Wiecie moze gdzie znajde Monka zaras po misji z kamieniem ogniskujacym. Bo Diego wyslal mnie do Thorusa a ten wysyla mnie do przemytników gdy rozmawiam z Thangorem mowi ze mam odnalesc monka dla naszej wspulnego interesu i tu probrem nie moge go znaleść a bez kamienia nie ma rozdzialu 3. Wie moze ktos gdzie on sie ukryl

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Pamiętasz gdzie zdobywało się łuk kyro ?
Musisz wejść w tym miejscu do rzeki i płynąć w górę tej rzeki. Będzie mały wodospadzik. Musisz wpłynąć, tam będzie jaskinia, a w niej Monk.

Najemnik@

Member
CYTAT(Delep @ 13-08-2008, 14:52) index.php?act=findpost&pid=192451
no pytałem go i się zaktualizował ale tam jest tylko to gdzie oni poszli a niżej jeszcze mam że znalazłem <danego kopacza> itd. a nixa nie ma ;/ i znowu słysze że od początku dobra dzięki że chciałeś pomóc chociaż xd ;]

W tym zadaniu od kruka nie musisz szukac Nixa, Kopacze ktorych musisz znalezc sa:
1. przed starym obozem przy ognisku
2. w drodze z placu wymian nad opuszczona kopalnia tam gdzie jest dziadek alchemik
3. w zawalonej wiezy
4. I ten najwazniejszy ze znajdziesz go w mlynie jak poplyniesz w prawo od starego obozu (to ten kierunek gdzie szuka sie z gornem kamienia ogniskujacego) tam lezy martwy kopacz i pelno tam aligatorow.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jak to jest z tymi dowodami dla pradawnych ??
Wziąłem sobie pamiętnik Saturasa - zabrał mi go. Znalazłem w bibliotece kiążkę - to samo.
Poszedłem do tej jaskini co mnie Merdarion ( chyba ) wysłał, zabiłem maga, umarlaków z cieniostworem na ciele i książki nie znalazłem.

Tak ma być ??

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
w tej jaskini jest taka jebitna skrzynka z jebitnie trudnym zamkiem... tam nie było tej książki ?

Najemnik@

Member
CYTAT(szczurek @ 27-08-2008, 18:33) index.php?act=findpost&pid=194328
Jak to jest z tymi dowodami dla pradawnych ??
Wziąłem sobie pamiętnik Saturasa - zabrał mi go. Znalazłem w bibliotece kiążkę - to samo.
Poszedłem do tej jaskini co mnie Merdarion ( chyba ) wysłał, zabiłem maga, umarlaków z cieniostworem na ciele i książki nie znalazłem.

Tak ma być ??

1. W bibliotece Magów Wody
2. Na drodze do kopca rudy pod mostem
3. W jaskini pod forteca gdzie przebywal Ur-Shak (w skrzyniach)

Wszystkie dowody musisz dostarczyc Ken'Udzowi bo inaczej misja nie wykonana bedzie.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Dudi do skrzynki sie od razu dobrałem, ale jak mnie uświadomił Najemnik to nie była ta skrzynka xD
Tak więc musze saturasowi książeczki kodem zabrać :<
No nic, dzięki.

bartexx

Debile
Szukam te Mroczne Tajemnice.Nie mogę znaleśc. Proszę o pomoc i proszę o tą strone. :(

bartexx

Debile
Cześc nie mogę znaleśc te Mroczne Tajemnice :( Możecie dec ten Link :( Proszę :)

Do góry Bottom