QUOTE (DarkBlade @ 07-02-2005, 16:00) tiaaa ja nie wierze w ekranizacje gothica bo którą drogę by wybrał Bezimenny? a jakby wyglądała walka niee niemożliwe dobre gry nie mają dobrych ekranizavji o ile je mają Warcraft,Diablo2,Heroes3,Morrowind czy któraś z tych gier pojawiła się na wielkim ekranie nie.. więc co sie jarać jak nie ma dowodów daj linka to ci uwieże bo skoro mówisz że to tak łato znaleźć to znajdź i pokaż...
Wiesz i tu sie z toba nie zgodze gothic to nie jakis diablo czy morrowind to jest cos pieknego, niepowtarzalnego i mozliwe ze bedzie do tego fil wkoncu kiedys musza od czegos zaczac a gothic to taki hit ze kazdy pojdzie na to tak samo jak na LOTR gothic to cvos i ja w to wieze w 99% bo do konca nie mozna byc pewnym ale ja mysle ze zrobia i mam taka nadzieje a co do tego ktory oboz wybiora pewnie SO slatego jak ktos wyzej powiedzial i dlatego ze...
1) w bractwie duzo sie nie dzieje a tam ida tylko swiry a bezi sam mowil o nich jajk o swirach wiec pewno zrobia ze oni swiry i on nawet do nich nie chce
2) bo pozniej nas wyrzuca i bedziemy tez w NO
3) glownie to sie akcja dzieje wokol SO zreszta kazdy oboz cos ma z tym no ale... ja mysle ze wezma SO bo moze bezxi sie bedzie bal do zbirow isc to my tylko tacy szaleni jestesmy
pozdro