A mi sie wydaje że on ściemnia .... spójżcie tylko Gothi dał mu wzkazówke do tego żeby znalzł strone i co ??? cisza ...... po prostu wymyślił to sobie :roll: 8)
Naturalnie że to ściema gdyby robiła ten film taka znana wytwórnia to wiadomości nie były by zakopan w 10 stonce googlowej wyszukiwarki(którą nawiasem mówiąc przekopałem od 1 do chyba 16 strony i nic nie znalazłem) Poza tym nawet jeśli taki film powstanie to nie ma co liczyć na efekty LOTR'a i dobrych aktorów :? Kto widział D&D chybia się zawiódł :arrow: scenariusz na film byłby bardzo doby ale za mało jest zainteresownych tematemdla tego taki film moim zdaniem nigdy nie powstanie :arrow: ale mam nadzieje że powstanie :wink:
Widze ze sprawa Gothic'a idzie pełna parą jak nie G1, G2 i dodatek NK to jeszcze G3 + film no widze ze jest na co czekać u jz nie moge się doczekać jak to im wyjdzie
ale w konu jest prawdopodobienstwo ze dadza film o gothicu bo Harrego Pottera tez zrobili w kinie nawet w telewizji a gra tez jest ale duzo rzeczy jest innych wiec watpie ze to bedzie jak wogole bedzie podobne do gothica tak jak sie gralo
sorry ze mam takie dziwne wypowiedzi
pozdrowienia...
Poszukaj jeszcze raz i podaj linka to ci uwierze :? a jeśli to prawda :twisted: to super ciekawe jak go zrobia i jaki on bedzie z charakteru czy animowany czy inny ... SUPER JEŚLI TO NIE KITY[/b]
Jeśli to naprawde prawda to zapowiada się wielkie święto
...osobiście juz nie mogę sie doczekać na premierę.. Mam tylko nadzieję że nie schrzanią tego i zrobią film z takim rozmachem jak Peter Jackson Władcę Pierścieni..
Niestety jeśli film wyjdzie to nie będzie moim zdaniem powalając bo powiedzmy że trwał by i 3 godziny to jak w tych 3 godzinach zmieścić tyle fajnych wątków Gothica i zetknięcia ze wszystkimi obozami itp... Więc niestety smuci mnie fakt filmu który może zniesławić Gothica ale może 20th Century dadzą rade
grafika nie taka zla jak to na amige, opis gry - ksiazka a nie opis!
To bylo daawno temu, wkoncu wyszedl genialny film swietnej gry, podobnie moze byc z gothic ( jesli porownamy wladce pierscieni z amigi do filmu wladca pierscieni i gothic i film gothic to bedzie przelom! ).
Chociaz jak przypomni mi sie genialna gra resident evil ZJE#& film resident evil 2 to rodza sie obawy
I niech sie za niego nie zabiera pan Anderson, bo nie chcemy Bezimiennego skaczącego na chordę orków i fajerwerków efektów podczas walki ze ścierwoajdem
Ja coś czuje że autor tego tematu cos wkręca.wczoraj szukałem prawie cały dzień i nic :twisted: Jak to prawda to niech ktoś to potwierdzi bo cos tu nie gra. Jakbym zobaczył taką strone to na bank pierwsze co bym zrobił
to skopiował link :evil: Na bank ktoś tu kręci !!
na pewno chciał bym żeby taki film wyszedł.
Jednak chciałbym zobaczyć tą stronę, a może to są dopiero pomysły szefów 20th century?
Mam tylko nadzieję że bezimmiennego nie grał by Brad Pitt :?
I uważam że w 2 poszli by drogą najemnika, bo tam są kumple z 1.
A tak pozatym to czemu akurat 20th century? oni nie robili zwykle jakichś takich filmów typu LOTR itp.
Pozostaje czekać...
Właściwie to myślę,że gościo wciska nam wszystkim kit. Ale nie ukrywam,że byłbym mile zaskoczony. Jednak trudno będzie nakręcić film o bezimiennym, film powinien opowiadać o całej kolonii albo chociaż o przyjaciołach bezimiennego. Co do obozu to myślę, że wybraliby Sary albo Nowy Obóz.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.