Witam
Chyba nie mam chęci na jakieś ambitniejsze rozpisywanie się, więc napiszę sobie w tym temacie. W końcu trzeba od czegoś zacząć
Aktualnie posiadam Nokie E51 - po raz kolejny. Po zepsuciu poprzedniego tel. stwierdziłam, że wrócę do niej, bo jest naprawdę świetna
Nie jest to jakieś cacko, ale w zupełności wystarcza.
* Wizualnie świetnie się prezentuje.
- metalowa obudowa (nie trzeba się martwić o jakieś odpryski farby itd, nie rysuje się, można nawet na klapce pokombinować pisanie sprayem - można stworzyć coś ciekawego i oryginalnego, co będzie odróżniało nasz telefon od innych
)
- mimo iż jest w miarę głośny, to jest bardzo płaski. Np Nokia N70 czy N73 są strasznie duże i grube, tutaj wiele bardziej postarali się o wygląd.
* Tylna klapka bardzo dobrze się trzyma, w końcu... W innych markach klapki są na jakiś dziwne zatrzaski lub się je wsuwa i po jakimś czasie po prostu wypadają, a tutaj takiego problemu nie spotkamy
* WiFI - bardzo przydatna funkcja, internet chodzi szybko.
* Mp3 niczego sobie. Gra głośno, na słuchawkach również dobre brzmienie.
* Nie zacina się.
Ogólnie rzecz biorąc telefon jest bardzo sprawny, funkcjonalny (bez zbędnych bajerów), no i co ważne - bardzo solidny i wytrzymały
Co prawda aparat nie jest jakiś zadziwiający, ale nawet go nie potrzebuję, użyłam go może z 2 razy.
Więcej nie wymagam, ten telefonik jako jeden z niewielu naprawdę spełnia moje oczekiwania.
Pozdrawiam, Daria.