Jaką Mieliście Komórkę Jaką Macie Komórke Albo Jaką Będziecie Mieli?

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Obecnie (od kilku dni) - HTC Magic - polecam, naprawdę świetny smartfon.

Co bym chciał? HTC Desire HD, HTC HD 7, Iphone 4g :p. Tyle, że w ich cenie to kupię sobie porządnego kompa.. ;]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Od kilku dni jestem posiadaczem Noki C6. Naprawdę fajna komórka- dotykowy ekran + rozsuwana w poprzek i pełnowymiarowa klawiatura. Wszelkie fajerwerki jak facebook itp. Tyle, że na razie mam problem z internetem. WLAN mi chodzi, ale blueconnect już nie. Kombinuję jak łysy koń pod górę i nic. No ale w końcu dam radę. Tak czy inaczej, fajny kawałek sprzętu.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nokię C6 chętnie bym dorwał... Na razie mam Nokię 5230. Dotykowy ekran i symbian... denerwuje mnie strasznie, że na dworze nic nie widać na ekranie. Ale z gg mobilnego korzysta się dobrze, więc... do zakończenia umowy (za rok) dam radę z tym telefonem :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Nokii N8 - dotyk, klawiatura tylko ekranowa. Mimo braku "rzeczywistej" QWERTY pisze się na nim bardzo wygodnie. Generalnie, telefon jest świetny i jestem z niego bardzo zadowolony. Funkcjonalny, ma mnóstwo bajerów a kilkaset razy więcej można wgrać, sporo za darmo. Wyjątkowy wytrzymały na obicia i zarysowania jak na dotyk. I jeszcze bateria długo trzyma mimo tylu funkcji, cudo ;d.

Ave

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ja najprawdopodobniej jutro zostanę posiadaczem LG Swift. Telefonik całkiem przyzwoity, ciekawy design i co najważniejsze posiada Androida. Nie wyobrażam sobie dotykowego telefonu bez systemu Android. Więcej o telefonie napiszę gdy tylko go dostanę w łapki.

creative75

New Member
Miałem ich mnóstwo ,więc daruję sobie wymienianie ich.
Teraz mam Samsunga Galaxy Spica i5700.
Oczywiście dotykowy i co najważniejsze multi-touch.
Wgrany przerobiony rom Android 2.2.2 Froyo.
Telefon śmiga jak lalunia.
Jedyne do czego mogę się przyczepić to fakt,że samsung zaprzestał wspierania tego modelu.
Nowe firmware pochodzą tylko od innych developerów.
Pozdrawiam

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja od jakiegoś miesiąca mam sony ericssona W880i. Telefon fajny, łatwy w obsłudze, mp3, karta pamięci...Co prawda używany był przez brata i po jakiejś tam na[prawie w serwisie no ale i tak fajny telefon :) Miałem samsunga c3050 ale potrzebowałem słuchawek a nie chciało mi się ich kupować;f w ten sposós w moim posiadaniu znalazł się soniak :D

Bury_Zenek

Rycerz Wody
aktualnie posiadam Nokię 6500 Slide. Dobry telefon, silna bateria, dobry system, dobry głośnik i mikrofon. jedyna wada to obudowa. niby nierdzewny jakiśtam metal, a odkleja mi się po bokach i muszę ciągle przyklejać kropelką :/ obudowa nie powinna być na klej....
wcześniej miałem Samsung D900, a jeszcze wcześniej... Nokia 7600
133749-nokia-7600-667.jpg
:trollface:

daria

Szejn
Weteran
Witam :)

Chyba nie mam chęci na jakieś ambitniejsze rozpisywanie się, więc napiszę sobie w tym temacie. W końcu trzeba od czegoś zacząć :)

Aktualnie posiadam Nokie E51 - po raz kolejny. Po zepsuciu poprzedniego tel. stwierdziłam, że wrócę do niej, bo jest naprawdę świetna :) Nie jest to jakieś cacko, ale w zupełności wystarcza.
* Wizualnie świetnie się prezentuje.
- metalowa obudowa (nie trzeba się martwić o jakieś odpryski farby itd, nie rysuje się, można nawet na klapce pokombinować pisanie sprayem - można stworzyć coś ciekawego i oryginalnego, co będzie odróżniało nasz telefon od innych :) )
- mimo iż jest w miarę głośny, to jest bardzo płaski. Np Nokia N70 czy N73 są strasznie duże i grube, tutaj wiele bardziej postarali się o wygląd.
* Tylna klapka bardzo dobrze się trzyma, w końcu... W innych markach klapki są na jakiś dziwne zatrzaski lub się je wsuwa i po jakimś czasie po prostu wypadają, a tutaj takiego problemu nie spotkamy :)
* WiFI - bardzo przydatna funkcja, internet chodzi szybko.
* Mp3 niczego sobie. Gra głośno, na słuchawkach również dobre brzmienie.
* Nie zacina się.

Ogólnie rzecz biorąc telefon jest bardzo sprawny, funkcjonalny (bez zbędnych bajerów), no i co ważne - bardzo solidny i wytrzymały :) Co prawda aparat nie jest jakiś zadziwiający, ale nawet go nie potrzebuję, użyłam go może z 2 razy.
Więcej nie wymagam, ten telefonik jako jeden z niewielu naprawdę spełnia moje oczekiwania.

Pozdrawiam, Daria.

Electric Dragon

Majster
Weteran
PRzez ostatnie dwa lata używałem Sony Ericssona C702. Jak to na budowie upadał mi kilkakrotnie, też w domu mu się zdarzało. Ale się trzyma mocno do tej pory. Z wierzchu poznać można tylko po obtarciach i wytarciu lakieru. Telefon mi wystarczał, ale sobie niedawno kolejnego SE sprawiłem. Używanego - po co nowy mi nowy? Nowszy model C902. Muzyki jako takiej nie słucham z aparatu, w tym przypadku jednak ładny głośnik jest. Co do zdjęć, głównie sporadycznie robione, ale jakość i rozdzielczość mnie zadowalają.
C902 podoba mi się, nie wiem, czy kiedyś zmienię markę SE na inną. Od dobrych 5 -6 lat nie miałem z nimi problemów.

043d3ede88573e97e178beba83748daf.jpg

Jaki chciałbym mieć? Teoretycznie dotykowy, ale znając siebie prędko bym go w jakiś sposób zepsuł. A przeważnie telefony kupuje od tych znajomych, którzy dbają o nie. Ciekawi mnie ten model, ale dla niego musiałbym kupić drugą kartę i nosić go po pracy...

sonyericsson_xperia-active.jpg

Cedric

GołoWąs
W przeszłości miałem tyle komórek, że już nie zliczę; krótkie 0,5- 1 roku i nowa komórka za każdym razem :trollface:
Posiadam biznesówkę = Nokię N96, jestem z niej zadowolony , dobrze mi służy
12-8-08-nokia_n96.jpg
Wymarzonej komórki póki co nie mam, będę o niej myślał,jak ta Nokia sie rozwali

Do góry Bottom