Pisałam już post w tym temacie, a że wiele się zmieniło i temat odświeżony, to napiszę
1.Nokia 3310 - zajebisty telefonik... Do pisania smsów najlepszy, nie ma sobie równych...
2.Nokia 3510i - podobnie jak Nokia 3310, tyle, że troszkę nowszy
3.Siemens c60 - chociaż to było dawno, to telefonik fajny. Wiadomo, że nie do zabawy, ale do dzwonienia itd.
4.Siemens c75 - też dawno, ale zadowolona nieźle byłam...
5.Samsung e250 - tel. spoko, ale i tak nie taki jaki się spodziewałam. Generalnie, samsungi są do d*py. Największą wadą są MP3
6. Sony Ericsson K550i - nie spełniał wszystkich moich oczekiwań.. Aparat spox, ale fotki po wrzuceniu na kompa fatalne.. Zależało od oświetlenia itd. :/ Często niewyraźne i "szumiaste" fotki. I MP3 za głośno nie grały. Ale nie narzekam, bo ogólnie to dobry telefon. Podatny na zarysowania. Wymieniłam się z bratem i następny telefon to.....
7. Nokia 5300 - wszystko ładnie, mp3 głośne, aparat tylko 1,3mp (w końcu tel. do muzy), ale jest jedna WIELKA wada - psuje się, i to bardzo... Po niecałym miesiącu oddawałam go na gwarancje z głośniczkiem. Potem mi wpadł do wody, nie działało wejście na usb i ładowarkę. No i następnie go zgniotłam i się wyświetlacz połamał... Dałam go innemu bratu (naprawił wszystko u kumpla za 2 dyszki), a brat dał mi w zamian....
8. Sagema my-X5-2v - telefon także nie do zabawy... Niby jest mp3, ale nawet jedna cała piosenka się nie zmieści... Aparat VGa hah xD No, a potem ubłagałam mamę, żeby się wymieniła ze mną, bo ona i tak nie potrzebuje telka z bajerami, tylko do dzwonienia... I za tego Sagema dała mi....
9. Nokię 3110 Classic - mój obecny telefonik... Jestem zadowolona, bo mp3 fajne, a aparatu i tak nie używam, bo sobie cyfrówkę kupiłam, więc...
10. Sagem my220x - też mój obecny telefonik... Mam tam kartę z plusa i służy on tylko i wyłącznie do pisania smsów, bo żadnych funkcji nie ma. Ładny z wyglądu, bardzo płaski... Z tyły nawet jak telefon nie wygląda
<<< KLIKNIJCIE >>>
To na tyle... Dużo trochę, ale telefony od 6 do 10 zmieniałam w ciągu tych wakacji, bo jakoś tak się mi psuły i tak się ułożyło... Nast. telefon nie będzie tak szybko... Za rok jakiś, jak mi się umowa z ery skończy
A ja już nawet to Nokię spieprzyłam
Coś z wejściem na kartę pamięci się stało i szybkę od aparatu połamałam, przez co ohydnie wygląda...
Pozdrawiam, Daria.