Gothic 4 nawet nie było robiony przez Piranha Bytes i to jest smutne
Spellbound nie ma na koncie dobrych gier...Zresztą uproszczenia są gołym okiem zauważalne od nauki (czegokolwiek) po (tworzenie) ...
Rynek US? Im sięG1,2,3 nie podobał
? W Gothic 4 nawet świat gry ma ścieżki nie do przebicia,mały świat gry,zero klimatu,tylko grafika jakoś daje radę...Ale też ma skrypty nie do przebaczenia! NP:
Gdy zaczął padać deszcz w G4 wróciłem się o parę metrów i przestał padać i tak w kółko (komicznie to wygląda heh).... (Bohater przechodził tam i z powrotem uruchamiając skrypt pogodowy!!)
Ale to nic! Gdy wejdziemy na skałę to przeciwnik przestaje się nami interesować po minucie
poziom trudności to kpina .Na poziomie trudności Gothic można spokojnie grać ...
Gram w tą grę na xbox360 gdyż mój pc to kupa złomu
I jestem zawiedziony płynnością gry,gra co prawda nie różni się graficznie jakoś szczególnie od wersji pc jednak 25 do 30 fps to mało! Pierwszy raz spotkałem się z konsolową grą która chodzi tak tragicznie...Do tego brak synchronizacji i obraz pozostawia ścinane paski na ekranie,,,No i czcionka! Jest tak mała że gdy gram na kanapie to ledwo widzę co pisze (ekwipunek i reszta menu bohatera jak np: TRAGICZNA MAPA!)
Mam takie pytanie czy te /Posągi/Płatnerstwo/Alchemia/itd nie działają?Bo bohater staje przy tym i uruchamia się animacja jednak nie ma okna do tworzenia ,a w menu " Crafting ? " jest zakładka bronie,w jaki sposób dopakować lub stworzyć broń?